- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Én hasonló fejlesztést csináltam, minden ugyan az maradt, csak a 2 router cserélt helyet, és nem lett gyengébb a jel, igaz nálunk nem kell sehol 2 falat átvinnie.
Próbáld meg beállítani a1043-at repeaternek ,azzal nem vesztesz semmit. Csak ki kell kisérletezgetni hogy hol lesz a legjobb helye.
Vagy az is jó ha kábellel tudod AP-ként használni a 1043-at, így tuti nem fogják zavarni egymást a3600-zal, mert beállíthatsz másik csatornát, míg repeaterként ugyan azon a csatornán fog mennni.Én elsőnek mindenképpen a repeatert próbálnám, mert ahhoz nem kell a kábellel foglalkozni, csak simán bekonfigolod a 1043-at, és körbeviszed alakásban
.
(Nekem is üzemel repeater, igaz nem 1043-as, nincsen semmi gond vele. Nálam is 1 emelettel feljebb van elhelyezve.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- SzoftverPremium.hu
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest