- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek az ötletelést akár itt a topicban, akár privátban írt választ a kérdéseimre! Pár dolgot már kipróbáltam, gondolom leírom a tapasztalatokat hátha érdekes lehet:
- Először kipróbáltam a teljesítmény emelésre vonatkozó ötletet, de igazából nem hozott eredményt, hiába állítottam át a javasolt CA-ra az országot, nem tűnt úgy, hogy változna az adóteljesítmény, nem látszott erősebbnek a hálózat (itt még nem is kommunikációról beszélek, hanem csak két külön gépen futtatott stumbler progival próbáltam nézni a jelerősséget) Próbáltam azt is, hogy lejjebb vettem a teljesítményt, ott sem láttam számottevő változást. Mondjuk eddig egyik TP-Link routeremen sem volt érdemi hatása a TX Power állítgatásnak, valakinek segített ez esetleg?Aztán előkotortam egy szintén OpenWRT-s MR3220-ast (nem mertem megszámolni hány router van otthon
) és beállítottam, hogy WDS-ben legyenek a 3600-assal. Működik is az összekapcsolódás, de valami mégsem stimmel, mert hiába van fent a második router, a jelerősség és a kapcsolat stabilitása nem lett jobb, olyan, mintha még mindig csak a 3600-as gyenge jelére csatlakozna a gép. Viszont mind a két router IP-jét látom, vagyis működik a WDS kapcsolat. Az alábbiak alapján állítottam be:
3600: Access point (WDS) mód, fix csatorna, DHCP bekapcsolva
3220: Client (WDS) mód, A csatorna, SSID, BSSID, a titkosítás+jelszó és az IP tartomány ugyanaz, mint a 3600-ason. DCHP kikapcsolva, gateway a 3600-as IP címe.Ahogy írtam összejön a WDS kapcsolat, mert mind a két routert tudom pingelni, bejelentkezni a LuCI-ba. Sőt, ha a 3220-asra kábellel csatlakozom, akkor rendesen tudok netezni, vagyis a bridge is működik, csak pont a wifi maradt ugyanolyan gyenge, holott másfél méterre van tőlem a 3220-as. Mit ronthattam el?
Köszi, Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest