- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
vmaxter #13342 üzenetére
a linkelt képen nincsen csatolási pont
így nem csatolja sehova
írjál be valamit, mondjuk legyen "/mnt" , mert ez van megosztva a "hálózati megosztás" menüpontban vargalexnélés csatolás után nem a /dev/sda alatt fogod elérni, mert az a routerben az elérési pontja, hanem a megosztási ponton, amit a luci/hálózati megosztás alatt látsz (mnt?)
egyébként vargalex blog, ntfs csatolás: [link]
-
suste
veterán
válasz
vmaxter #13335 üzenetére
1: ha kicsit olvasgattal volna, akkor lattad volna hogy van sokkal ujabb build is.
Nem mintha vargalexe rossz lenne, sot nagyon is jo, csak a mienk ujabb alapokon nyugszik, tatralmaz mimden szukseges dolgot a letolteshez/megosztashoz, egyszerubb a csatolas, es sokkal tobb leiras van hozza...2: ha torrentezni is akarsz a routerrel, akkor nagyon nem ajanlott az ntfs!
-
suste
veterán
válasz
vmaxter #13294 üzenetére
eleve nem tájékozódtál rendesen:
1: a sima hálózati meghajtókat nem támogatják általában a tv-k (kivéve az újabb panasonic talán)
2: a tv-k dlna-n képesek fogadni a tartalmakat
3: ddwrt-ben szerintem nincsen benne alapból a dlna, ellenben az itteni openwrt-s buildekben igenszóval egyszerűség szempontjából a te igényeidnek megfelelően a DDWRT a legrosszabb megoldás, és talán a legjobb az openwrt!!!
-
Headless
őstag
válasz
vmaxter #13291 üzenetére
Sokkal több segítséget tudunk nyujtani openwrt-vel, és suste-én buildünk pont azoknak készül(t) akik nincsenek hozzászokva a shell parancsokhoz, hanem inkább webes felületen kattintgat. Elérhető suste logoutjában a leírások. Ha inkább telepítenél azt figyelj a telepítésre mert ddwrt-ről előbb webrevert majd utána factory a biztos.
-
suste
veterán
válasz
vmaxter #13289 üzenetére
Szerintem jobban jártál volna openwrt-vel.
Itt a nagytöbbsélg azt használja, + millió hsz lenne segítségedre.
Ráadásul van többféle előre összepakolt fw mindenféle jósággal (samba, ftp, transmission, minidlna, ddns, qos, p910nd, hdd formázó, stbstb).
És akkor nem is említettem a köztudottan backdoor -os DDWRT problémát.... -
krealon
veterán
válasz
vmaxter #12879 üzenetére
"Töröltem az Avast-ot. Azóta óta stabil. Tegnap reggel az F1-et néztem online, mikor előjött sokadszorra a probléma. Gyanus volt az Avast, mert nemrég rámerőltetett valami SecureLine VPN nevű dolgot, aminek a 30 napos próbavezióját feltettem. Miután lejárt a próbaidőszak, töröltem azt. Akkor kezdődtek a gondok.
Most vírusvédelem nélkül vagyok fent a neten. Nem tudom mi legyen? Évek óta használtam gond nélkül az Avast-ot. Maximálisan meg voltam elégedve vele. Nem tudom visszateszem-e?"Telepitsd egyeni modban, es csak azt pipald be, amire tenyleg szukseged van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest