-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
20MHz-en ha a szobában vagyok lényegesen lassabban tudok másolni a routerről, így a 40MHz muszáj. Plusz, ha nem tudja a router a 40MHz-et, akkor megint vissza jutunk oda, hogy szar...
Az országkóddal, dbm értékekkel régebben játszottam, de semmi különbséget nem tapasztaltam, plusz itt a fórumon is azt az információt kaptam, hogy teljesen felesleges vele bohóckodni, semmit se ér.
Kérlek mielőtt válaszolt valamire vedd a fáradtságot, hogy megnézed a kommentem, ott az inSSIDer kép, hogy egy WiFi hálózat sincs a közelben ami zavarhatna.@kali
"többször leírtam/leírtuk már, hogy miért nem illik összehasonlítani a csak 2.4 GHz kontra dual band routereket/eszközöket"Tehát akkor igaz az a megállapítás, hogy a Dual Band eszközök WiFi-je gyengébb, mint egy sima n-es 2.4GHz-es routeré? Mivel ezt így nem nagyon reklámozza senki...
"a moddolt firmware sem szolgálhatna viszonyítási alapul"
Gyári firmware-rel se volt erősebb a router WiFi-je, már ha ez számít most valamit.
"szívesen megmutatom neked"
Nagyon köszönöm a segítségedet, de ez rajtam nem segít.@vargalex
Elvileg az enyém még korábbi verzió, kék ledes amit nem érint a probléma, egyszer már kiveséztük itt régebben.@Mindenki
Most lehet azt gondoljátok, hogy kötekedni jövök ide, pedig nem. Egyszerűen szeretném, hogy végre működjön az eszközöm normálisan - mint a kommentekben látható másnak - csak ezeket az érveket, hogy "rossz beállítás", meg hasonló, amit a kolléga nyögött be nagyon okosan egyszerűen nem tudom elfogadni. Itt vagyok én, válaszolok mindenre, szerintem körül jártam a témát, és mégse jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autóhifi
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest