Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Milyen széket vegyek?
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Hát nekem pillanatok alatt reagált wifin a webes felület, miközbe csináltam egy hosszabb 5 perces tesztet... semmi késlekedés, és ez még akkor volt amikor futott háttérben minden szolgáltatás.. És a natolási tempóban sem vettem észre semmi változást. Szóval számomra mindig fura... Sokkal jobban letudom terhelni a routert, egy nagy fájl másolásával például 3-4-es loadot produkál ha két db ext4 hdd van csatolva és az egyikről másolok a másikra. cp parancsal... És még ekkor is viszonylag gyorsan reagál a luci, persze itt már felfedezhető lassulás. De ezt nem tapasztaltam a teszt alatt...
És még csak hogy kiegészítsem a másolás mellett ügye TR is fut meg SMB-n is mehet egy filmlejátszás wifin keresztül és még az sem szakad, szóval ott inkább valami más lehet. de esküszöm csinálok egy olyan tesztet hogy megnézek egy filmet úgy, hogy közben fullon natol router.. Persze ez DHCP/statikus net-nek a natolása volt. nem PPPoE. De felrakok egy linuxot a szerver gépre, és csinálok egy PPPoE szervert is és megnézem majd azzal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest