Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Léghűtés topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zavo
tag
Sziasztok!
A minidlna hány fájlt képes megtalálni/nyilvántartani/megosztani? Típusonként és/vagy külön-külön? -
suste
veterán
válasz
dredjudge84 #13896 üzenetére
ha normális beállítással megy a tm megosztás, akkor tuti nem áll le a hdd, és akkor nem kell trükközni
(legyen másnak is jó...ne csak a minimális mennyiség/idő legyen meg...) -
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Headless:Emlékszel még a külső vinyós gondomra, hogy állandóan leállt? Csináltál nekem az ütemezett feladatokban egy sor, ami 1 percenként létrehozott egy no_sleep nevű fájlt a külső vinyón, hogy ne álljon le. Le tudnád nekem írni azt a sort?
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #13893 üzenetére
Lehet benne valami.
Win7 alatt próbálkoztam, laptopon, kikapcsolt tűzfallal.
Holnap megnézem Windows XP-vel másik laposon. -
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #13889 üzenetére
Biztos nem újítottak. Én anno failsafe-ban megváltoztattam a root jelszót. Egyszer frissítettek firmware-t, akkor természetesen visszaállt alapra. Utána ismét megcsináltam a failsafe-on történő root jelszó módosítást. Azóta is úgy van.
(#13888) eszakas: Próbáld meg, hogy áram alá helyezés után, amint felvillan a sys led, nyomkodod a reset gombot (igazából a második felvillanáskor elég egyszer megnyomni, de nem mindenkinek sikerül időben).
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #13889 üzenetére
A soros portot kihagynám, de mi az a :bootloaderes+tftp-s megoldás?
-
-
MrTiba
csendes tag
Sziasztok.
Gyári fw van fent (TL-WDR3600_V1_150518), és kb havi egyszer teljesen belassul a wifi,+ a lan kábelen rádugott gép is.
Ping nagy lesz, oldalak nehezen jönnek be.
Kihúzom a hálózatból, és vissza, és akkor teljesen jó megint.
Maradnék a gyári fw-nél ha lehet
Nincs konkurens hálózat, nincs rádugva semmi extra.
Tudnátok segíteni, mi lehet a baja?
Köszi -
donmackó
addikt
válasz
eszakas #13885 üzenetére
Kapcsold ki, majd kapcsold be. Amikor a sys led egyet villan, tartsd nyomva a reset gombot. Ha ez nem megy, dugd be egy router mögé és nézd meg milyen ip címet kap. Majd kapcsold ki majd be, közben menjen a cmd-ben a ping -t arra az ipre amit kapott előzőleg a routertől. Amikor megadja az első választ, nyomd folyamatosan a reset gombot.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #13884 üzenetére
Nem. Nem tudom pingelni.
-
válasz
eszakas #13883 üzenetére
Pedig annak mennie kellene.
https://www.youtube.com/watch?v=GVIrpJVebyE
https://www.youtube.com/watch?v=xJNWzlInzn8Itt a krelalon által írt megoldás is.
https://www.youtube.com/watch?v=1hWT35w6sVI
https://www.youtube.com/watch?v=54PAS0gvW2kPingelni tudod a 192.168.1.1 címet?
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #13882 üzenetére
A gyors villogás nem jön be.
Fix ip az meg van.Connection refused azt irja
-
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #13879 üzenetére
Hali.
Elkezdtem a cserét csak a rúternek ez a indítása amit említel az nem jön össze.
" A routert kapcsold be, és amikor felvillan a SYS LED, akkor nyomj rá párszor a QSS vagy a RESET gombra, hogy a SYS LED kezdjen el gyorsan villogni."Próbáltam egy párszor de nem akarja látni a putty.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #13879 üzenetére
Akkor az hiszem holnap ki is próbálom
Lesz ami lesz
Köszi.
-
válasz
eszakas #13878 üzenetére
Ha nem megfelelő rajta a bootloader, akkor nem fog tftp-n átmenni a firmware, vagyis marad minden a jelenlegi állapotban. Az általam linkelt leírás minden esetben működik ha üzemképes OpenWrt van a vason, krealon példája akkor hasznos, ha brickelt router kerül a kezedbe, amin már semmilyen fw nem megy.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #13872 üzenetére
Szia.
Most jutott el csak
: "ha megfelelő bootloader van rajta" .
Ezt hogy tudom meg?
Ha nem fog indulni a rúter? -
suste
veterán
Az automountot nem erdemes kikapcsolni, inkabb jol be kell allitani a hdd labeleket, ahogy a leirasban van!
Ha pont forditva csinalja mint szeretned, akkor meg kell cserelni a particio neveket es kesz is vagy.
Egyebkent a kikapcsolas is meg van oldva a 9092/hdd manager oldalon (automount disabled)....
-
Headless
őstag
Az automount nem cserélget, hacsaknem ugyanaz a cimkéje mindkét hddnek. De amúgy 9092/hdd manager/ automount settings kapcsold ki.
De mint mondtam az automount cimke alapján csatol ha az nincs akkor uuid alapján (ezért kell cimke, mert az emberbarátibb). Szóval cserélgetni nem fog maximum ha mimdkét hdd-nek ugyanaz a cimkéje.
-
Zavo
tag
Olyan gondom van, hogy a 2 db usb-re 2db hdd van dugva. Az automount (fstab?) felmountolta, persze hogy megcseréli a kettőt, rossz helyre csatolja fel. Luci-ban UUID szerint helyre tettem őket, jó is, de újraindítás után az automount gyorsabb. Hogyan lőjem le az automount-ot? Nem cserélgetem a HDD-ket, nem használok pendrive-ot, semmi szükségem az automountra.
A miniDLNA megy rendesen. -
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #13872 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
eszakas #13870 üzenetére
Szia!
Ha megfelelő bootloader van rajta, akkor jó a linkelt leírás, de használhatod ezt is.
-
eszakas
őstag
Sziasztok.
Lejárt a SamKnows TL -WDR3600-as ruter szolgálati ideje. Azt Írták bánjak vele felelősen.
Hát én úgy szeretnék vele bánni és gyári firmwaret szeretnék rátenni. Tudnátok egy magyar nyelvű leírást és egy feltölthető firmwaret ajánlani erre. -
suste
veterán
másoláskor sajnos root tulajdonba kerülnek a fájlok, de kijelölés után a "Set Permissions" részen más tulajdonába is lehet adni (nálunk alapból nincsen más user használva az egyszerűség miatt, de persze lehet felvenni...)
ha más felhasználókat is használsz mint a root és az ő fájljaikat másolod, akkor ez sajnos egy plusz feladat másolás után a webcommanderbende ha nem kell másra a hely, akkor mehet fel az mc-old....
-
Zavo
tag
Köszönöm, du. felteszem, másra úgysem kell a hely.
Régebben próbálkoztam 9092-vel samba tulajdonú állományokat átmozgatni, de valahogy root tulajdonba kerültek és a samba nem bírta olvasni. Végül visszatettem vargalex firmjét és mc-vel visszaadtam sambának ami az övé... De lehet hogy én voltam a bal... -
suste
veterán
nincsen benne, de telepíthető az "MC-OLD" csomag saját repóból, ami elfér a flashben, de 400kb, ami elfoglalja a szabad hely nagy részét....
nem tudom miért ragaszkodsz hozzá, de a 9092-n ott a beépített webcommander, ami alkalmas a fájlműveletekre is (nem mellesleg 10kb)egyébként ajánlom figyelmedbe a changelog-ot és a readme-ket!
-
Zavo
tag
Sziasztok!
A 0.8.1-es suste release-ben van mc?
János
-
Sziasztok! Suste 0.7 van fent, és szeretnék egy Chromcast-ot csatlakoztatni, hogyan tudom beengedni a hálózatba?
-
hfeca
csendes tag
válasz
Multibit #13856 üzenetére
Szerintem modem/router (de lehet, hogy csak modem), ugyanis a négy kimenetből az 1-est kell (!) a routerre kötni, a maradék három set-top-box -ra kapcsolódik (ha három tv készülék van a családban). Abból a kütyüből semmit nem látok (csak a t-home), úgyhogy azon nem tudok se portot nyitni, se semmit! A DMZ nagyon támadható kívülről, nem?
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Mi okozhatja, hogy ennyire változatos a sebesség?
Jelenleg DD-wrt van fenn, de openWrt-vel és gyárival is ezt produkálja.
-
donmackó
addikt
-
sanzi89
addikt
Van egy TP-Link WDR3600-as routerem vargalex féle firmware-rel. Szeretném visszatenni a gyári firmware-t, ehhez ugye bootload-er mentes kell, de a TP-Link oldalán csak bootloader-es tölthető le. Emlegettek itt a fórumban úgynevezett vágott gyári firmware-eket, amiből ki lett szedve a bootloader, de nem találtam linket, hogy mégis honnan tudom letölteni. A vargalexről a webes felületen szeretnék visszatérni a gyári firmware-re.
Köszi a segítséget! -
Multibit
nagyúr
Nem ismerem a téhóm megoldását (szerencsére Digim van). Nem tudom, hogy az a kütyü csak modem, vagy modem router? Ha utóbbi és van lehetőség bridge módba kapcsolni, tedd azt! Ha ez nem lehetséges, akkor azon a készüléken kell portot nyitni, vagy DMZ-be kell tenni a TP-Link routeredet.
-
Headless
őstag
válasz
dredjudge84 #13854 üzenetére
miért nem jó a transmission?
amúgy ha van extroot akkor utána
opkg update
opkg install rtorrentvagy luciból telepíted, beállításban meg nézz utána az rtorrent konfigolásának. (vargalex vagy valaki írt régebben egy leírást rtorrenthez)
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Valaki le tudja nekem írni, hogyan tudok rtorrentet feltenni suste 0.8.1-re?
Előre is köszönöm!
-
hfeca
csendes tag
válasz
Multibit #13850 üzenetére
Sajnos nem műxik! Port Forwarding Tester azt írja - szinte minden portra, amit kipróbáltam -, hogy zárva! A NAS DNS-320 -as, leírásban nem találok tűzfalat, de már önmagában a routeren sem "nyílik" egyetlen port sem (kivéve a 80-ast). Most akkor a router ilyen vacak, cseréljem le, vagy próbálkozzak az openwrt-vel? (Bár ahhoz nem igazán értek). Ha van még ötleted, léci írd meg! És köszi az eddigi segítséget!
-
Multibit
nagyúr
Miután portot nyitottál a routeren leellenőrizted a portot egy online port checkerrel (pl: ezzel) ?
Ha nyitva van a port, a routerrel már nincs gondod. A NAS-on keresgélj tovább! Van azon a NAS-on tűzfal? Ha igen, ott is portot kéne nyitni! Tanulmányozd át a NAS felhasználói doksiját! -
hfeca
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Vásároltam egy WDR-3600 -as routert. Használok otthon egy D-Link NAST-t, amit néha szeretnék távolról ellenőrizni, ugyanis sokszor előfordult, hogy reggel nem indult el és ilyenkor nem megy a seed. Regisztráltam no-ip -n, gondoltam, nyitok a NAS-nak egy portot, de a Port Forward-ban hiába nyitom, zárva van!(uPnP engedélyezve van). Csak a 80-as porton át látom a kütyüt. Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni. Ha valami gagyi router lenne, megérteném, de azt hiszem egy TP-LINK router kicsit komolyabb szerkentyű!
Ha valaki tudna ebben segíteni, előre is megköszönöm! -
partymaci
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13847 üzenetére
Köszi, de már kész is van terminálból
-
-
partymaci
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13845 üzenetére
Köszönöm! Akkor ezt megúsztam, na ezért nem marad az OpenWrt, mert nem értek hozzá
Akkor mi menete?Köszi!
-
válasz
partymaci #13844 üzenetére
Bár nem néztem az utolsó firmware-t, de ami a TP-LINK honlapján van, az nagyrészt boot-os fw szokott lenni, azt pedig fel ne tedd OpenWrt-re, mert brickeled vele a routert.
Indíts el egy saját hfs fileserver-t a PC-n, és arról le tudod tölteni az fw-t, mint itt is látható, csak nem feltétlenül kell failsafe módban csinálni.
Vágott, feltehető fw-t itt találsz.
-
partymaci
aktív tag
Tudna nekem segíteni valaki? Routerre(openwrt) akarom letölteni ssh-n keresztül az origi firmware-t, de zippelve van a tp-link honlapján, és nekem a .bin fájl kellene. Fel tudná valaki rakni a bin-t direktbe, tárhelyre?
(Amit a fórumban találtam link már nem él)
-
vargalex
félisten
válasz
SteveBeard #13839 üzenetére
Állítottam be magamnak forward-ot.
Ne izgulj, csak a saját IP-mről.
Szerk.: mielőtt bárki csodálkozna, a kolléga a napokban adott hozzáférést más ügy miatt.
-
vargalex
félisten
válasz
SteveBeard #13836 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Nálad valami más gond lesz. Távolról tudok SSH-zni a GoFlex-re, de a routerről valóban nem megy.
-
vargalex
félisten
válasz
SteveBeard #13836 üzenetére
Szia!
Elöszor is a routeren a .ssh/known_host file-ból a 192.168.1.146 IP-hez tartozó sort töröld, ugyanis a NAS-on megváltozott a kulcs (gondolom új telepítés). Majd
ssh alarm@192.168.1.146
-
suste
veterán
válasz
SteveBeard #13834 üzenetére
A usert is tudni kene, mert nem biztos hogy a root engedelyezett...
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Headless #13833 üzenetére
Szia,
Sajnos nem én telepítettem a NAS-t és bár a belépési jelszót tudom, addig el se jutok, hogy kérje.
Ezt a választ kapom:root@TpLink:~# ssh 192.168.1.146
ssh: Connection to root@192.168.1.146:22 exited: Bad hostkey signature
root@TpLink:~# ssh -l alarm 192.168.1.146
ssh: Connection to alarm@192.168.1.146:22 exited: Bad hostkey signature -
Headless
őstag
válasz
SteveBeard #13832 üzenetére
ssh --help
röviden
ssh NAS_ip -
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
SSH-n keresztül beléptem a routerbe. Milyen paranccsal tudok tovább lépni a routeren lévő NAS-ra?Köszi
-
Headless
őstag
válasz
vargalex #13829 üzenetére
már nem is tudom miért akartam leállítani, de azt mindenképp el akartam kerülni, hogy minden egyes mountolásnál újrainduljon. bár lényegesen egyszerűsíti a folyamatot... érintettséget majdhogynem felesleges vizsgálni mert ha most aza alapot nézzük /share ígyis úgyis érintett lesz és ide mennek a meghajtók, ahogy rádugja.
Default konf: igen ki van kapcsolva, FTP-ről játszok le
de ám tényleg más volt, de én suste mániáját sem szeretem hogy van /mnt meg /share/ én csak /share-t használok. így egy megosztás alatt látom az összes hdd-t/pen-t
-
Headless
őstag
válasz
vargalex #13827 üzenetére
Jó esetben nincs szükség defaulton kívül más konfigra, mert /share meg van osztva és a/mnt is és itt a bükkenő, az mnt-t beljebb tetettem susteval de a /share az maradt kint mivel azt ügye nem tudjuk előre, vagyis már default konfiggal sem műküdik a /share miatt. nálam meg azért működött, mert nem default konfig... Pedig annó mikor csináltam jól elvoltam vele, hogy úgy működjön ahogy kell.. Leállt és elindult rendesen..
meg a db hely azért sem mérvadó, mert azt létrehozza, ha újraindul a router és nincs csatolva semmi.
esetleg fájl mérettel lehetne szórakozni, ha nagyobb mint a flash, akkor van benne média, de ez ugyanaz mint a find., lassú.
-
vargalex
félisten
válasz
Headless #13826 üzenetére
Az, hogy mi a default config, nem jelenti azt, hogy az user is azt használja.
Ezért mondom inkább azt, hogy csatlakoztatás esetén, ha valamelyik media_dir a mount point alá esik, akkor kell újraindítani a minidlna-t.
A leállítás hiánya pedig szépséghiba, mert nem tudod azt sem garantálni, hogy nincs több külső eszköz, amire van hivatkozó media_dir. És ugye ha ez van, akkor a media file keresés sem segít, hiszen az éppen nem leválasztottban lesz...Én azt gyanítom, hogy galaxys80-nál a /overlay-ban is ott a mappa, ami a media_dir.
Szerk.: esetleg az megfontolandó, hogy a minidlna-t akkor kell leállítani, ha a db file nem elérhető. Mert akkor tényleg nincs értelme kiszolgálni. Persze, ha valaki ezt a /var-ba rakja, akkor az ott lesz... Ördögi kör ez.
-
Headless
őstag
válasz
vargalex #13825 üzenetére
Igen ez a kérdéses ez egyértelmű számomra is.
Direkt úgy írtam meg amit te is írtál, és ezért is tetettem be susteval a /mnt-n egyel beljebb a media dir-t, hogy ne létezzen a könyvtár, de lehet könyvtár helyett egy média fájlra kéne rákeresni, de ahhoz meg find kéne, ami meg rohadt lassú. ha csak nem kilőném a findot az első találat után. de ez is lasabb jóval ráadásul ez az egész még for ciklusban.
-
vargalex
félisten
válasz
Headless #13821 üzenetére
Szia!
Én ezt a részt látom problémásnak:
for i in $DLNA_dir;do
[ ! -d "$i" ] && stop=1 || stop2=1
done
[ "$stop" -a ! "$stop2" ] && killall minidlna && logger -t "$amn" "miniDLNA stopped." && echo 1 >/tmp/pnp_dlnaUgye itt a stop akkor kap értéket, ha van legalább 1 olyan könyvtár, ami nem létezik. A stop2 pedig akkor, ha legalább 1 olyan könyvtár van, ami létezik. A következő sor akkor állítja le a minidlna-t, ha a stop-nak van értéke, de a stop2-nek nincs.
Namost, ha valakinek a media_dir-ek között benne van pl. a /mnt, akkor nyilván a stop2-nek lesz értéke, így nem állítja le (mivel esetünkben a /mnt mindig létezik, akkor is, ha leszakadt az oda csatolt eszköz). Persze az is lehet, hogy az eszköz a /mnt-be van csatolva, a media_dir-ek között a /mnt/downloads van megadva, de valami hiba (vagy egyéb) miatt a jffs2-ben is létezik ez a könyvtár. De ugyan ez van akkor is, ha másik eszközön (ami nem szakad/tűnik el) található könyvtár is megtalálható a media_dir-ek között.
Persze ezt jól át kell gondolni, mert nem biztos, hogy van jó megoldás. Esetleg az, hogy csatlakoztatáskor, ha a minidlna által érintett könyvtárról van szó, akkor indítsa újra a minidlna szolgáltatást. -
galaxys80
veterán
Igen. Valószínűleg sosem vettem volna észre, ha nem az a ramaty pen lett volna először, mert leszakadás nélkül ugye sosem jelentkezik.
De, akkor ezek szerint létező probléma az, hogy leszakadásnál nem szkennel újra a minidlna?
Mert nem szeretném feleslegesen túráztatni Headless-t sem. -
suste
veterán
-
galaxys80
veterán
Köszönöm. Ez így valóban teljesen egyértelmű még nekem is.
Este ha hazaértem fel is teszem.
(#13820) vargalex
Én is erre gondoltam, de félve mondok ilyet, mert senki más nem jelzett itt eddig ilyen problémát.(#13821) Headless
Még egyszer köszönöm a felajánlott segítséget. Remélem este össze tudjuk hozni. -
suste
veterán
válasz
galaxys80 #13818 üzenetére
9092/system/backup:
-download résznél letöltöd a repairt (ezután megjelenik restore-nál is)
-restore résznél felrakod a mentéstelég egyértelmű és eléggé le van egyszerűsítve ez is szerintem
nem kell keresgélni a szerveren, és nem is indul újra a router, mint lucis mentés visszatöltésnél -
galaxys80
veterán
Bár Headless kolléga hamarosan távgyógyítást ígért, azért bemásolnám ide is a MiniDlna tapasztalatomat:
Tegnap késő este tettem egy próbát és beüzemeltem egy másik pendrive-ot.(Az előző állandóan leszakadt) Azóta oda-vissza másolgattam rajta filmeket. Próbálgattam a lejátszást róla és egyelőre nem szakadt le egyszer sem. Így valószínűleg a pendrive volt a hibás.
Egy érdekes dolgot viszont észrevettem a tesztelgetés közben.
Miközben másolgattam, töröltem a fájlokat a pen-re figyeltem a Luci-ben a minidlna menüpontot. Szépen a követték a számok (videók,képek,zene) az éppen aktuális darabszámot amit felmásoltam vagy töröltem. Szinte pár másodperc után az aktuális értéket mutatta.
Próbaképpen lehúztam a pent-t, majd visszadugtam és úgy is tesztelgettem. Nos ilyenkor egészen addig amíg nem tiltottam, majd engedélyeztem újra a minidlna-t nem változtak az értékek, hiába másoltam vagy töröltem róla bármit is. Tehát úgy néz ki, hogy ha leszakadás van, akkor utána nem hajlandó újraszkennelni magától a pent egészen addig amíg nincsen meg a tiltás/engedélyezés.Hátha hasznos lehet neked is ez az információ.
A SYSUPGRADE/servicesbackups/ repair .tar fájlt a 9092/backup menüpontban tudom feltenni egyébként?
-
suste
veterán
válasz
Mocsokba #13814 üzenetére
és (#13816) galaxys80
a frissítések azért készülnek, hogy javítsuk a hibákat! azt tudjuk javítani amit jeleztek
ha nem szól senki a hiba miatt, akkor csak sokára derülhet ki a számunkra is.....a logouton ott vannak a változások!
nem 100%-os a lista, de próbálom rendesen vezetni:[link] -
galaxys80
veterán
Láttam, hogy felkerült a Suste servicesbackups-ba egy 0.8.1 repair. Lehet tudni, hogy mit tartalmaz ez a javítás?
Vagy kell ezzel egyszerű halandóknak foglalkozniuk egyáltalán? -
suste
veterán
válasz
Mocsokba #13811 üzenetére
te se néztél még körül a 9092-n, hogy mikhez van segítség?
vagy legalább a readmeket olvasnád el azelött hogy nekiállsz nyomozni/próbálkozni egy beállítással....
9092/wifi-extra/guest
de persze ha már szétkonfigoltad az alaprendszert, akkor lehet hogy nem fog működni rendesen.... -
Mocsokba
tag
Sziasztok. Guest wifi beállítással szenvedek. Igazából minden jó is lenne, csak éppen internet nincs rajta
Szóval a fórum, a readme és ez alapján csináltam, azonban a Tűzfal => Forgalmi szabályok résznél nem marad bent a "pöttyöcske". Routert újraindítottam, de így sem jártam sikerrel.
Valószínű valamit nem vettem észre, na de mit? Az igaz, hogy nem csináltam factory resetet.
-
galaxys80
veterán
válasz
Headless #13804 üzenetére
Megcsináltam. Minden úgy zajlott ahogy írtad. Kivétel, hogy a pen eltávolítása után is látszanak a fájlok a TV-n, de elindítani már nem tudja. Ilyenkor a luciban a minidlna-nál is írja a videók számát annak ellenére, hogy nincsen bent a pen.
De ez a lényegen nem változtat.
Egyébként próbálok a lényegre koncentrálni csak közben itt csüng rajtam a 4 éves fiam is.
A runcommand-ba másolással egyébként változott így valami, hogy errort írt? -
Headless
őstag
válasz
galaxys80 #13803 üzenetére
Ezt a nélkül is tudtam volna előre, ha nem írtad volna. Ellenben a ki húzós vissza dugós tesztről nem írtál semmit sem, ami az egyetlen lehetséges módja a hiba reprodukálásának, és ha nem szó szerint az történik amit írtam, akkor nem jó. Próbálj meg a lényegre koncentrálni kicsit és összefoglalni mit csináltál, pl: az előző 2-3 hsz-ed mehetett volna akár egybe is. Nekem sem kellene ennyit írnom, és nem is offolnánk szét ezt a topikot.
Tehát csak hogy tiszta legyen
1) megy a DLNA működik rendesen eléred, le is tudod játszani a tartalmát.
2) kihúzod a pendriveot -> leáll a minidlna szolgáltatás, vagyis TV-n nincs minidlna forrás
3)vissza dugod pendriveot -> felcsatolódik a pen és minidlna elindul, vagyis TV-n megjelenik a minidlna forrás és le is tudod játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Jövedelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Krom Karrier 4-in-1 RGB gamer készlet! Egér+Billentyűzet+Headset+Egérpad
- Gamer Pc - Ryzen 5 5500, 3060Ti, 512gb SSD
- Gamer PC - i5 12400f, 3070, 32gb RAM
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest