- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
En a berlessel kapcsolatban most tele vagyok negativ tapasztalattal. Konkretan honapok alatt nem sikerult olyan alberletet talani, amit a megfelelo hozzaallassal es szerzodessel adnanak ki. Nyilvan az, hogy az utobbi nekem nagyon fontos, alkati dolog, nem szokasom idegenekben megbizni. De gyakran van olyan erzesem amikor elmegyek megnezni/targyalni alberletet, hogy erosen leneznek, legkevesbe sem tekintenek egyenrangu partnernek, minimalis kompromisszumra sem keszek. Az alberletek legalabb felet eleve olyan allapotban mutattak meg, hogy kb. ragadt a mocsoktol minden, pedig 4x-5x meretu 250K kornyeki berlemenyekrol beszelunk. De volt meg olyan, hogy pl. baj-e, ha csak a berleti dij felet irjuk be a szerzodesbe. Illetve: oke, tied, majd 2 oraval kesobb: "anyosomek azt mondtak, hogy inkabb az egyedulallo lanynak adjuk ki, bocsi". Olyat, ahol erdemi versenyt ereztem a berlok kozott, az 10-bol 2 helyen volt. A tobbi esetben nem volt az, hogy azonnal lett volna masik berlojelolt, akivel versenyezni kellene.
Most a remenysugaram az, hogy akitol 2019-ben bereltem, ujra keres alberlot is. De az meg azert is kutba eshet, mert eladasra is kinalja eppen. Januarban akarja eldonteni, hogy berbeadja-e tovabb, vagy inkabb el. Egyebkent 4 eve is hasonloan csinalta. Ami erdekes, hogy az ar amiert el akarta adni, ahhoz kepest +25%, a berbeadasi meg +33%. Megvenni meg nem akarok, mert az elosztasa hosszu tavra nekem nem jo. Albinak viszont tokeletes.
Meg meg az jar a fejemben, hogy valamelyik ingatlanmanagement cegtol kene berelni, ott talan jobban megbiznek abban, hogy a hibaelharitasokat idoben el fogjak vegezni. Ilyen cegekre tudtok adni sajat tapasztalati peldat? Bar mehetne az albis, vagy lakasos topicba is, mert nagyon off. Amikrol hallottam az Flatco, Nyolcas, Tower. Van meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest