- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorZoli
senior tag
Szerintem ez azért nem ennyire fekete-fehér, abból indultam ki a véleményformálásnál hogy egy átlagos befektető egy all world ETF-et tart (pl vwce) és ott azért volt egy tizenegy néhány százalék hozam év elejétől euroban, aki ráadásul egész évben tette be a pénzt, az az évközi hullám, völgyek miatt mégjobban járt. Utóbbi okból, továbbá az egyes elemek közti rebalanszból egyébként az én hozamom is közelebb van a 10-hez mint az általad számolt 5-höz.
Egyébként abszolút nincs okom a szomorkodásra, ha több éves távon nézem meg hogy mennyire volt jó az a portfolio amit kialakítottam, továbbra is azt mondom, elégedett vagyok: (fekete az enyém, a másik kettő az s&p és a vwce)A piaci átlagot (all world) felülteljesítem és az s&p 500 hozamát is tudom, ráadásul kisebb volatilitásal.
Ezen az ábrán is egyébként nagyon szépen látszik, hogy az idei éves hozamom azért alacsonyabb, mert az én portfoliom nem szakadt be 2022 4. negyedévében, így az idei évet magasabb bázisról kezdte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest