Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oppenheimer #3545 üzenetére
Félreérted, nem beszél itt senki autópiaci összeomlásról. Bár az EU-ban lehetnek még csúnya pofonok a gazdasági helyett ideológiai kényszerpályára helyezett autóiparban is (és mivel ez az egyik utolsó komoly EU-s exportcikk, ha már pl. IT-ben elbuktuk a versenyt, ennek csúnya hatása is lehet az összeurópai életszínvonalra).
Amiről szó van, hogy az autóárak masszívan eltolódnak felfelé, ami már meg is történt részben és a lakosság nagy része kiárazódik. Ez nem jelenti, hogy az autópiac összeomlik, hisz eddig sem a kis autókon keresték a pénzt a gyártók. Azokon alig volt árrés. Ennek társadalmi következményei lehetnek erősek.A Tesla egy drága autó, bár villanyautóból az utóbbi hónapok durva árcsökkentéseit figyelembe véve a legjobb ár-érték arányú most, sztem. A lényeg, hogy mennyibe került mondjuk 2018-19-ben egy D szedán és mennyibe kerül most? Nem a Tesla ára közelítette meg az előőbit, hanem fordítva. És ez a folyamat megy.
Én még 2020 végi áron be tudtam lockolni a kocsimat, mikor vettem, listaára 32M volt. Megjegyzem, 2018 körül ez csak 28M lett volna. Kíváncsiságból msot ránéztem a konfigurátorra (igaz volt pici facelift azóta, xenon helyett ledlámpás lett, meg +10 lóerőt kapott, de gyakorlatilag ugyanaz), kapaszkodj meg: bő 2 év alatt 45M lett a listaára!
mobilitásra mindig is meg lesz az igény és mindig ki lesz elégítve.
Igen, innen indítottam az egészet. Hogy saját autóknak, ha búcsút lehet mondani, akkor mi jön helyette...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest