Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
A folyamatos töltögetés vagy napi használat sokat segít. Az Aurisban még a jóféle 35 vagy 45 Ah-s YUASA van - attól függően, hogy smart kulcsos, vagy sima kulcsos, a tiedben 45Ah-s van. (A Tied is még gyári és töltés, 1-2 órás pihentetés után a 12,5V még megvolt benne decemberben, aminél már látszik, hogy nem új az akksi, de 12,2-12,3V-ig viszonylag biztosan "indít" a hibrid - ha nincs cellazárlat.) Igen, jobb felkészüni, 2-3 opciód van: megveszed a drága YUASA-t vagy Optima-t, ezek garantáltan több ideig elmennek, a YUASA tuti AGM, ami jobban bírja a merülést, rázkódást stb - az Optima-t nem ismerem. A YUASA, ahogy tavaly néztem, már akkor karcolta a 100E-t alulról, most nem tudom, mennyi lehet. A másik opció, hogy veszel bele egy EFB-s vagy sima Ca-s akármit, Prius fórumokban a legvadabb, legolcsóbb Rocketet, akármit is mondják, akár 20E Ft-ért. Ha rendszeresen használod, vagy töltöd, azzal is meglehet 3-5 év simán. Aurisba - elvileg - csak AGM mehet, mert uastérben van az akksi, de vannak, akik ezt nem veszik szentírásnak... A levegőztető bekötőcsövével kell kicsit mókolni, hogy belemenjen a nem AGM-es akksiba, de valakik ezzel sem vacakolnak

Szerk.: jelenleg ilyesmi van benne, lehet, hogy pont ilyen: [link]
Szerk2: Sokan a Prius fórumról (Prius 2-3ba kb. ugyanaz kell, mint az Aursba) simán beleraknak ilyesmit: [link]
-
Daihatsu Charade 1.33 1NR-FE motor
Eddig Eneos Ultra-t használtam, de kipróbálnék mást (eszi sajnos az olajat...)
Melyiket inkább:
Mobil1 ESP X2 0W-20
Toyota Engine Ultra 0W-20 -
OCTAMD
őstag
6éves elmúlt az akku a C-HRben nálunk,2019 február 12 a gyártási dátuma,még full okés.
Aki ritkán használja a Toyota Hybridet az másfél hetente indítsa be 50percre és nem merül le.Ki kell kapcsolni a fűtést és minden elektromos fogyasztót és utána mehet,50 percet ha jár,akkor okés.Másik nagy hiba ha elkezded porszívózni,meg kozmetikázni és nincs beindítva,Csak beindítva szabad az ajtókat nyitva tartani zenét hallgatni stb
-
No.01
addikt
Ami befer az jo lesz reven itt a 12V-os kicsi akksi nem csinal semmit (a nagy akksi indit ugye)
En eBayrol rendeltem. Konkretan Batterie Optima Yellow Top type YTR-3.7, de 90%-ban biztos vagyok, h ez jo lesz a Rav4-be is.
Egyebkent votl akinek 2 evet es 39e km-t birt a Rav4-ben...
...de tudok hasonlorol Suzukinak (Vitara) es Daciarol is amik hiaba ujonnan vasaroltak a 3. telen mar cseres lett. -
No.01
addikt
Volt errol szo korabban itt is. Keress ra ha erdekel a konkret indoklas. nem tudja.
Ha mesz vele akkor tolti.
Egyebkent nekunk nem volt vele problema, de a szervizben mondtak, h az uj autoknal a 4ev az mar extranak szamit a 12V-os akksiknal.
Tovabbra is azt mondom, h aki jot akar az vegyen sarga Optimat. Nekunk lassan 10 eves es meg mukodik ahogy kell
polonic:
Nekunk kalibralni egyszer sem kellett (gondolom a gyari uveg elonye)
Keszleten sehol sem volt uveg ahol en eddig jartam, de cserebe meg sehol sem vartam tobbet 1 hetnel. -
-szabi-
addikt
válasz
VMatteo
üzenetére
Múltkor arról volt szó, hogy egy kattintás vagy három, semmi egyéb.
#23681 No.01
De akkor nincs profil, állandóan vendég módban van és a telefonos alkalmazás sem gyűjti a vezetési adatokat.
Arra én is vevő lennék ha ki lehetne kapcsolni akkor tőlem is lehetne állandóan vendég módban. -
No.01
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Nekem sajnos több tapasztalatom is van, mint amennyit szerettem volna...
Márkaszerviz total felejtős (drágább, semmivel sem jobb, de cserébe sokkal lassabb)
Carglass jó alternatíva nemcsak itthon, de külföldön is.
Viszont az én legújabb találásom az Egér úton az autouvegek.hu
Gyors, extra korrekt, gondolkodás nélküli 5⭐ tényleg csak ajanlani tudom.
(mindent intéznek, tudsz választani - habár én minden esetben gyárit kértem - tartják amit ígérnek. Tényleg le a kalappal előttük
)-Szsbi-
Én sosem érték egyet, sosem fogadtam el (eléggé privacy mániás vagyok) van lehetőség arra, hogy ne jöjjön fel minden egyes indításnál? -
Én erről lemaradtam. Nincs már itthon Hilux? Mert árlistája nincs Toyota oldalon...Vagy ez csak a facelift miatti átmenet?
-
-
polonic
félisten
Berepedt a szélvédő. A kérdés, hogy márkaszervíz vagy mondjuk carglass?
Gyárit szeretnék vagy gyári minőségűt. Van casco. Meg lehet ezt valahogy oldani nullásra vagy mindenképp önrész és így jártam? -
A hétvégén bevásárlás után, ahogy pakoltam be a csomagtartóba, meghallottam, hogy mellettem egy 1-2 éves Toyota Highlander mellett tanácstalanul toporgó család hívja az Assistancet, mert totál lemerült az autó, amíg bent voltak a boltban, se kép, se hang.
Előkaptam a hordozható bikázómat, felajánlottam a segítségemet, csomagtartóban rákötöttük az akksira és indult is a gép.
Hihetetlen, hogy szinte az összes hibrid Toyotában/Lexusban gyárilag rossz a 12V-os akksi, az én Lexusomban is cserélték ~3 éves korában, de elég sok ilyenről olvastam már a fórumokon.
-
polonic
félisten
Egyébként újból elérhető a led mátrix fényszóró a corollához a 2025-ös árlista alapján.
És az árlistában a 2.0-ás hibrid 180 lóerősnek van írva. Ez miért lehet? -
JóGéza
aktív tag
válasz
herrká
üzenetére
Sávváltó asszisztens alatt nem a sávelhagyásra figyelmeztetést értik néha ?
-
herrká
senior tag
Ha már holttér figyelő. Szeretnénk a következő autonkba. A hirdetésekben sokszor ez van írva, máskor pedig a sávváltó asszisztens. Talán Ford csoportban válaszolták azt, hogy a kettő kb ugyanaz. Guglival keresve a sávváltó asszisztens találatot megnyitva, holttér figyelő működését írja le.
Most viszont láttam egy hirdetést, ahol mindkét funkció szerepel a leírásban... Tudja valaki, hogy mi az igazság? Lexus UX -nel csak a sávváltó asszisztens szerepel az olcsóbb peldanyoknal. Köszönöm ha valaki felhomalyosit! -
blueye
veterán
-
KTTech
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
A Corolla árban azért kicsit magasabban helyezkedik el
a Yarisnál az Excel és a GR Sport felszereltség, amibe ezek belekerültek (igaz még 2020-ban). A felszereltségek Mo-i megfelelőjét nem tudom, felénk ez alatt a Dynamic és az Icon van. -
VMatteo
őstag
YC-ban nincs holttér figyelő? Tudjátok, amikor a visszapillantóban sárgán világít egy visszajelző, hogy van ott autó a holttérben.
-
Garsza
veterán
Helló! Egy 2008 RAV 4 -ben szeretném deaktiválni a DPF szűrőt. Tod valaki tanácsot adni milyen programra volna hozzá szügség? Delphi ezközöm van, de az nem alkalmas rá.
-
válasz
stuka20
üzenetére
Zongorázni lehet a különbséget az NX és a RAV4 között, szerintem nem említhető egy lapon a két autó, már ami a minőséget és a minőségérzetet illeti. Elég csak beülni a szalonban a Lexusba, utána a sírás fog kerülgetni, ha visszaülsz a Toyotába, ahol mindenen azt érzed, hogy ezt elspórolták.
Hogy ez kinek éri meg a felárat, az más kérdés.

-
válasz
stuka20
üzenetére
Igen, szerintem sokat számított. Hangszórók is ég és föld. Ő csinálta, már e videó előtt is 2 hónapra vállalt, szóval várólistája gondolom azóta nagyobb lehet. Mindent előre megbeszéltünk, és annak megfelelően történt minden (az oldalablakokat toyotánál cseréltettem, csak az magában 200k + 1 óra munka, ehhez képest a 800k összköltség szerintem nem rossz).
-
válasz
stuka20
üzenetére
Lexus NX jobb belső minőségben és hangszigetelésben, de jóval szűkebb mint a rav4. Hogy a következő rav4-ben javítanak e a kategóriához képest gyalázatos hangszigetelésen az még nem tudható. Plusz én első éves modellt már toyotától sem vennék...
De ha van 2020as rav4-e akkor tudja milyen a hangszigetelése... Az is út lenne amit én tettem, az utólagos hangszigetelés. Nem tudom hogy NX-et beérte e de sokkal kellemesebb lett (plug-in hangszigetelt oldalbalakai, focal hangszórók + motorháztető, mind a 4 kerékjárat, csomagtér és ajtók hangszigetelése, múlt nyáron volt 800k és 3 nap).
-
stuka20
senior tag
Olvasgatom itt a lexus nx és rav4 összehasonlításokat. Apukám fontolóra vette, hogy ha kijön az új rav4, akkor lecseréli arra a mostanit (2020 rav4), viszont nézegette a lexusokat is. Ahogy nézem/olvasom hasonlóságban az NX áll a rav4-hez a legközelebb. Leginkább minőségbeli különbség érdekel, illetve, hogy megéri-e a Lexus? Én úgy hallottam, hogy a Lexus a Toyota prémium(abb) márkája, amit spórolnak a rav4-ben azt a Lexusokba beleteszik, hogy a népet a Lexus irányába tereljék.
Milyen a lexus belül, a rav4-hez képest milyen a szélzaj, a felszereltségi különbség, belső minősége, teljesítmény?Nézegetve volt a bmw x1 30e plug in hybrid is, van szerelő ismerős, aki jókat mond róla. Volt korábban nekünk bmw (egy régebbi dízel), ami szériahibás volt, mint utólag kideült, elszakadt benne a vezérműlánc és totálkárossá tette az autót. Erről nem nagyon tájékoztattak ott a szalonban, hogy mire kell figyelni, pedig a legelső müncheni bmw szalonban lett véve, na mindegy. Ezzel nem lehúzni akarom a bmw-t, csak a korábbi szentháromság márkára válaszolni
. Tehát a toyota ezidáig veri a bmw-s kevés tapasztalatunkat, mert semmi nagyobb költsége nem volt ezidáig a rav4-nek. Hozzáteszem, hogy abban a bmw-ben sem volt sok km, sőt sokkal kevesebb, mint a mostani rav4-ben, amiben kb. több, mint 50ezer van jelenleg. Annál a bmw-nél volt valami végigkarcolás és azért volt olcsóbb, de lehet volt ott más simliskedés is.Lényeg a lényeg, lehetne bmw is, de mi maradnánk a toyota-lexus vonalon. Mik a tapasztalataitok?
-
VMatteo
őstag
Sziasztok,
Elkészültek a méretpontos üléshuzatok a YC-ra, felkerültek, tök jól passzolnak. Viszont az első ülések belső felénél nincs meg a légzsákok kikönnyítése. Szerintetek ez mennyire necces?
-
-
Imy
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Nekem ezt írta ki: (2 hete voltam szervizben 1 éves szervizen)
"
Adataink alapján autója érintett valamelyik nyitott önkéntes ügyfél elégedettségi vagy biztonsági visszahívási akcióban.
A javítás ingyenesen elvégeztethető.
Ha további információra van szüksége, vagy szeretne szerviz időpontot egyeztetni, kérjük vegye fel a kapcsolatot Toyota Márkaszervizével!
" -
válasz
dragon1993
üzenetére
Köszi, én nem is hallottam róla. Bepöttyögtem rav4-em az nem érintett.
-
válasz
dragon1993
üzenetére
Milyen modelleket érint ez (és ez milyen)? Még nem hallottam róla (ESP).
-
dragon1993
addikt
Ilyen üzenetet kapott bárki?
Tippre az ESP visszahívás lesz
-
polonic
félisten
válasz
VMatteo
üzenetére
Szia
Elvileg nem kell. Mármint ha fel volt tanítva már a nyári előtte, akkor nem.
Ha mégis fel kell tanítani, akkor te is meg tudod csinálni. Szerintem az új cross-on is meg lehet már ezt csinálni.
Érdemes átolvasni a használati útmutatót.
Corollához abban benne van a művelet. -
VMatteo
őstag
Sziasztok,
Hétvégén ha jó idő lesz felkerülnek a Yaris Crossra a nyári kerekek. Ezzel érkezett a kocsi a szalonba, viszont még átadás előtt kerültek rá téli kerekek. Most, hogy felkerülnek a nyáriak, kell vmit a szenzorokkal kínlódni, vagy nincs vele külön dolgunk? Tudjuk melyik kereket hová kell tenni.
-
Well, we agree to disagree
Nem kétlem hogy sok se hűtő se kaja hely van, de én azt a trendet látom az elmúlt 2 évtizedben, hogy azokon a helyeken is eltűnik a hűtő ahol korábban elvárt volt mindkettő (kajálda marad, hűtő meg eltűnik). Bár lehet hogy a trendet látom rosszul, és nemsokára a kajálda is eltűnik... Az viszont sajna simán lehet. -
válasz
KTTech
üzenetére
A hűtőt én is akkuval nyomom, de nekem csak akkora hogy 8-10 órát bírja (Anker 522, 320 Wh) sima (nem mély) hűtéssel amíg leállítom az autót (este a szálláson van, sajna mostanában nyugat európában egész normális szállásokon is "elfelejtik" a hűtőt, szerintem nem csóriságból csak hogy motiváljanak reggeli/vacsora helyben befizetésre).
-
KTTech
veterán
válasz
Tom1939
üzenetére
A hétvégén átugrottam Franciába (1400km oda-vissza), a Tunnel most "csak" 155 font volt, újévi kedvezménnyel a short trip 😃 nem toltam neki, de a -2 - 9 fok közti hőmérséklet nem volt a barátom, odafele végig pálya, GPS szerinti 100-al, visszafele kb. fele faluzással (50-70-80) az átlagom kb. 5.2 volt. Nyáron ugyanez az útvonal 4.5 körül volt (klímázva).
A hűtő elfoglalja a fél hátsó ülést - tehát max. 1 utasunk lehetne vagy kevesebb csomag a csomagtartóban -, de szerencsére ketten vagyunk, így vállalható kompromisszum, és sátras kempingezéskor is jól tud jönni (már ha van áram a környéken, bár tervben van idénre egy 2.4KWh-s LiFePo4 akkupack/inverter + összehajtható 400W-os napelem, amivel a hűtő, világítás, telefonok, indukciós főzőlap elvan egy darabig - utóbbi csak eső esetére, amúgy gáz vagy fa tüzeléssel sütünk/főzünk, helyől függően).
-
válasz
Tom1939
üzenetére
Bár nem rav4 (auris ts) Zalaegerszeg-Budapest 240 km abból kb 140 autópálya 140 tempómat 6,377 fogyasztás. (2 személy 3 utazó táska és két hátizsák, szombat este 17:20-kor indultam szóval már meleg sem volt annyira.) Előtte este kényelmesen 120 tempómattal ugyan ez az út odafelé 5.463 l-es fogyasztás. Eddig tetszik a fogyasztása. Amin meglepődtem, hogy Érdi emelkedőn felfelé 140 tempómattal, nem ment a mutató powerbe. (közel volt hozzá, de nem lett piros)
-
válasz
blueye
üzenetére
Ez a 2.5 hybrid kb minden normális felhasználásnál jól fogyaszt. Hasonló felhasználásban mínusz 3 liter egy 1.4t allgrip automata scrosshoz képest.
Fogyasztás tesztekben is 140-es pályáig egész közel van a hasonló dízel suvokhoz (amit sokan elfelejtenek hogy 140el már egy 2.0 tdi kodiaq is kortyolgat, azért ezt a nagy kockát a légellenállás ugyanúgy megfogja). Nyilván a dízel suv ripittyára veri nagy sebességnél rugalmasságban és ezért komfortosabb lesz pályán, de tisztán fogyasztásban teljesen elviselhető.
Most hogy lehangsziteltem szerintem egész jó "csomag" így az autó. Még az üléshuzatot kell megoldanom mert az ritka gagyi (nem szeretem a bőrt, de ez a szövet egy vékony gagyi, kb annyira illik ebbe a kategóriába mint a hangszigetelés amivel érkezett).
Szerk, No.01: igen 90-100-ak kb termeli a benzint, 22-es nyár Francia körút (7k kilométer...) valami 5 literes átlaggal jött ki, 4-en benne ülve fullra pakolva (köszi nyári csúcs, majd sehol nem lehetett haladni, 120-as folyamatos tempó már ritka örömünnep volt).
-
No.01
addikt
Rav4 tud nagyon keveset is fogyasztani.
Most olyan helyen vagyok ahol nem kell palyara mennem egyaltalan. Autoutakon megyek legtobbszor vagy falvakon at csorgok (Franciaorszag, videk) Vmax 105, de jellemzoen inkabb 90 a teteje. Itt meg a hideg reggelek ellenere is tobbszor sikerult 5+/- egy kicsivel letudnom az etapot (~30km)
Hazafele 10-12 fokkal melegebbe, nem sietve siman kezdodik 4-el is.
A rekord is most jott ossze, igaz akkor falvakon at, nezelodve, nyitott tetovel 41km 4.4-es atlag igaz ekkor a Vmax 70 lehetett. -
blueye
veterán
válasz
Tom1939
üzenetére
Én most sokat ültem Yaris Crossban ami meglepett hogy a RAV4 ugyanolyan felhasználás mellett inkább kevesebbet fogyasztott nála mint többet - nem tudom mennyire számít ennél a megoldásnál az 4WD volt (első ülés nem annyira rossz, inkább ami mögötte van az hiányozna neked).
-
válasz
KTTech
üzenetére
Mondjuk 50 literes hűtő az viszi a helyet a kocsiban, nekem a 18 literes is túl nagy néha a rav4-ben (mondjuk mi 4-en megyünk).
Autókölcsönzők a béka feneke alatt vannak tétel sajna igaz, 22 nyarán dél franciaországba ezért mentem én is rav4-el. És az állandó problémákon kivül azon a nyáron valami 2000+ euró lett volna egy normális automata suv 2 hétre. De nekem 3 napra elosztva, szép nyugisan megszállva is dög unalom volt ennyi pályázás.
Eurotunnel se szégyenlős árképzésben akkor...
-
KTTech
veterán
válasz
Tom1939
üzenetére
2 hetet vagyunk ténylegesen kint (2 külön helyen, ami kb. 8 órányi távra vannak egymástól) , de megállunk hazafele még egy napra a Meteoráknál, és pár napra Mo-n is.
A csomagok (2 fő kis hátizsákkal + 1 db 23 kg-os csomag laza 450 fontnál indul fapadon) és a kinti autóbérlési árak (2 hétre közel 7-800 EUR + benzin + deposit és szívás a kölcsönzőkkel) miatt döntöttünk pár év repülőzés után a kocsi mellett. Tavaly mindennel együtt (benzin, Eurotunnel, 2x komp, autópálya matricák, Macedón sarc) 840 font volt a teljes költségünk, aminek jelentős része az Eurotunnel 220 fontos díja volt. A kocsiban van egy 50L-es kompresszoros hűtő, szóval a kaján is tudunk spórolni, nem kell mindent kint venni a drága üzletekben

A pályán nagyon sokat segít a radaros tempomat és a sávtartó. De igazad van a teljes önvezetés még jobb lenne... Amíg az nincs, én az automatikus sávváltást is tudnám díjazni (bár a BSM ott is sokat segít), de az még nem volt elérhető a ráncfelvarrás előtti Crossnál (az újnál nem emlékszem, el kéne már menni tesztvezetni, mindenáron vissza akarják vásárolni a mostanit, lassan hetente hívnak...) .
-
válasz
KTTech
üzenetére
Én 10 centivel magasabb vagyok, nem sokkal kevesebb kilóval
Nekem szerintem keskeny lenne a yaris cross ülése hosszú távon. Feleségem mondjuk rövidnek tartja a rav4 üléslapját, de ugye a hosszabb combok... Mennyit vagytok görögben, 3 hetet? Kb annyiért vállalnék ennyi autózást (gondolom cuccok miatt csináljátok így). Mondjuk én veszettül tudom unni az autópályát, engem az álmosít be. Ezekre a részekre simán elviselném a teljes önvezetést (miközben relaxálok pl egy fullexztrás lakóbuszban hátul...).
-
KTTech
veterán
válasz
Tom1939
üzenetére
173cm / 115 kg nem épp a japán méret 😃 de törekedek a tökéletes alakra (ami a gömb).
A távot egyébként 2 részletben teszem meg, egy kb.10 órás pihenővel Budapesten - ilyenkor jön jól az otthoni lakás -, az első etap, szünetekkel kb. 26 óra - a németektől függ általában -, a második kb. 18-20 lesz. Idén elkerülöm Szerbiát és Macedóniát, így megspórolom a Macedón biztosítást (ami 50EUR a határon, szigorúan KP-vel, 15 napra mivel az UK zöld kártya nem érvényes ott - az első alkalommal elég érdekes helyzet alakult ki emiatt), így 100km és 2 óra pluszért cserébe végig EU-n belül és határellenőrzés nélkül tudok menni Románián és Bulgárián keresztül (a másik lehetőség Ausztria - Horvátország - Albánia lenne, de ott is biztosítást kell fizetni és sokkal többe jön ki a pályadíj is). Először a Yaris MK4 HSD-vel tettük meg a távot 3 éve, most második év lesz a Cross-al
-
-
KTTech
veterán
válasz
L1ZRRR
üzenetére
Pályára dieselt... nekem ugyan csak egy Yaris Cross HSD van, Excel + panroof-al (2023-as), de az bő 1-1.5l-el többet kér 110-120-as óra szerinti tempónál, mint a Seat Leon Mk3 1.6TDi-m, és mint tudjuk ahogy megyünk felfele sebességben, úgy nő a fogyasztás is.
Mondjuk a szokásos UK-Görög utat (aminek 98%-a autópálya) mindenképp a Toyotával csinálom - 100-as körüli tempóval, mert hosszú távon az a kényelmes nekem és 2.5 nap alatt nyomom le a több, mint 3700km-t -, de munkába (napi 120km pályán, kizárólag), a Seat a nyerő. Zajszintben meg szinte egyformák... komfortra a Toyota nyer ez esetben, bár a rugózása a Seatnak jobb (kisebb de ballonosabb papucsai vannak).
-
L1ZRRR
senior tag
Szisztok !
Informálódni szeretnék
Eredeti cél az egy Honda Civic X 1.6 dtec lett volna, de nagyon kevés van most a piacon, és ami van, az meg nem tetszik.
Igy jutottam el a Toyota Corolla 2,0 Hybrid Lounge Limousine-hoz mint opciónak.
Véleményekre lennék kiváncsi, milyen konstrukció ez?
Tudom 1,8 & 2,5 hibrid híresen f@sz@ de erről nincs infom.Továbbá a felhasználás 90% autópályán történik.
Ebből kifolyólag fontos a komfort, zajszint.Ha esetleg lenne valakinek ilyenje hálás lennék, ha megosztaná a tapasztalatait.
Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Pár napot várni kellet, hogy megint kezdje.