Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Ma sem lett kész a festés.
Viszont a csereautón feltűnt, hogy ki tud jelezni zebrát és az előzni tilost.
Enyémben kikapcsoltam néhány dolgot de nem rémlik, hogy ilyeneket ki tudna jelezni. -
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Menüben van értesítés illetve változik a szoftververzió száma.
@honeker: DAB eddig is volt -
válasz
blueye
üzenetére
Honnan lehet tudni, hogy jött-e frissítés
(Bocsánat mindenkitől a hülye kérdésekért, nagyon láma Toyotás vagyok, a múltkor megkérdeztem, hogy ha a tavolságtartó tempomat fékez, akkor kigyullad-e a féklámpa. Egy hónapnyi Toyota használat után ma vettem észre, hogy akár én fékezek, akár az autó fékez magától, a km óra két végénél kigyullad egy-egy piros csík, visszajelezve a kigyulladó féklámpát
) -
OCTAMD
őstag
A sikeres Rav4 5.gen lámpakapcsoló csere után a következő a C-HR 2016-2023 as verziót készítem el,az alany egy 2019.márciusi Neon Lime verzió lesz

Alkatrész megrendelve
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Van egy P2-es Prius (2006-os), ami leírás és lemondás alapján nagyon rendben van.
Az a kérdés, hogy márkaszervíz és/vagy "szakember" nélkül én a helyszínen érdemben át tudom "vizsgálni" OBD2-vel illetve Carista + Dr. Prius (+Hybrid Assistant) alkalmazással valamennyire?
Köszönöm!
-
-szabi-
addikt
Toyota megint megpróbálja a színhelyes sárvédő festést.
Egész nap meg sem mozdult a kocsi, műhely zárás előtt 10 perccel kaptam értesítést, hogy kinyitották és a térkép szerint beálltak vele.
Persze az ajtókat nem zárták be hagy kapjam a riasztást.Ma egy yaris-t kaptam csereautónak.
Múltkor a yaris cross jobban tetszett. -
-
No.01
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mar ne is haragudj, de egyre inkabb azt gondolom, h te nem vagy kepben sok dologgal kapcsolatban. Draga extra???
Csak keress ra mibe kerul egy kozepes hifi utolag. A JBL felara semmi ahhoz kepest.
Nem mondom, h az audiofileket is kielegite, de egy igen jo ar/ertek anranyu megoldas. Raadasul gyarilag. -
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Én is ezt gondolom. Suzuki szerviz ami olcsóbb, de pl Honda és VW estén is sokkal vastagabban fog a ceruza (amit vittem is mint sajátot szervizbe).
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A drága szervizelès az mit jelent?
Mert alapvetően nem drágák a Toyota szervizek.
Van 1-2 ami rossz hírű, drága, azokat el kell kerülni.Egy sima olajcsere is 3x annyiba került a VW- nèl, Hyundai - nál mint a Toyotánál.
-
máyköl
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kihangosítót és navit sem használja.
Van a fülében hallókészülék, ami össze van kötve a telefonnal, így a fülében szól minden. -
-
válasz
máyköl
üzenetére
A szervizelés akkor drága, ha semmi sem döglik be rajta, csak a szokásos átvizsgálás/olajcsere a program. Ha bedöglik valami és a tulaj költségére kell cserélni, akkor nem drága, hanem halálosan drága
(Szerencsére ez ritka eset és gondos vezetéssel elkerülhető).Automatikus tükörbehajtás az van
Tolatókamera nem tudom, hogy a Style verzióban van-e, valószínűleg igen, de nekem nem nagy segítség, jobban beparkolok a tükrökből, mint a kamerával (persze ez megszokás kérdése).A CVT és a hibrid rendszer egyforma minden felszereltségi szinten, az megbízható, az a legkiforrottab része az autónak
Ha zenét nem is hallgat, de a telefonkihangosítót és a navi utasításait hallgatja valószínűleg, na alapesetben az is alig érthető volt, 10 percig szenvedtem a hangszínszabályozóval, mire érthető lett a hang
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Most nálunk is ilyen van. Igaz JBL van benne, de az nagyon jól szól (az én botfülemnek
) -
máyköl
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszönöm.
Anyum nagyon egyszerű autófelhasználó.
Autópályán jóformán sosem megy. Zenét, podcastet, rádiót sem hallgat soha. Nem szól semmi az autóban.Extrák nem érdeklik. Km számláló nullázás végképp.
Ami leginkább érdekli most, az a tolatókamera, és az automatikus tükörbehajtás. Ezek az alapfelszereltségben is benne vannak?
A CVT váltó és a hybrid rendszer megbízható?
Drága szervizelésen mit értesz? Mik döglenek be leginkáb rajta?
-
válasz
máyköl
üzenetére
Nekem gen2 C-HR van, igaz a 2.0 verzió.
Pro:
- tele van extrákkal
,
- futurisztikus dizájn,
- városban, elővárosban nagyon keveset fogyaszt,
- csendes, 120-ig jól megy,
- ülés és kormány jól beállítható, kényelmes,
- jó a lámpája,
- utálom, de jó benne a vezetéssegítő rendszer (pl. fékez helyetted, ha a bolt parkolójában tolatáskor mögéd lép egy fogalmatlan vénasszony
),Con:
- tele van extrákkal
,
- drága, (autó is, szervizelés is
),
- autópályán ne akarj vele menni,
- nem úgy van, hogy "már indulok is", a beindítás, elindulás egy szertartás,
- kormány akkora, mint egy hajókormány,
- első ajtó övvonala annyira magasan van, hogy a vezetőnek az ablakon keresztül egy parkolóautomatából kivenni a jegyet, vagy bedugni a kifizetett jegyet, az kar kificamodással járó tornamutatvány,
- tele van felesleges szolgáltatásokkal,
- lényeges dolgok csak bonyolultan elérhetők (pl. a napi km számláló nullázása vagy 10 gombnyomást igényel),
- röhejes dolgok hiányoznak belőle (se elölre, se hátulra az ajtózsebbe nem tehető be 0.5 literesnél nagyobb palack, hátulra nincs légbefúvás, hátsó ülések között nincs lehajtható pohártartó, nincs síalagút, a sofőr ülés háttámláján nincs hátul zseb,)
- a világításkapcsolóról épp most értekezünk itt a fórumban,
- a hifi borzasztó gyengén szól benne, -
OCTAMD
őstag
Igen ,tehát Aurisnál este éjjel hiába van a kapcsoló 0-ba és a kézifék is behúzva,a drl akkor is bekapcsol(csak nappal nem)
Itt a Rav4nél és Camrynál és valószìnűleg Corolla Yaris és a Cross változatoknál is,ha este éjjel 0-ra van kapcsolva és aktív a kézifék,akkor még a drl se vílágít ezzel a GCC régiós kapcsolóval
-
blg
senior tag
válasz
OCTAMD
üzenetére
Aurisban, ha már világít, valóban nem lehet lekapcsolni a DRL-t.
De ha a világításkapcsoló 0 állásban van, vagy AUTO-ban nappali fényben (tehát nem kell tompítottat kapcsolnia), akkor a motor indításakor nem kapcsolja be a DRL-t. Csak akkor kapcsolja be, ha ténylegesen elindulsz. -
máyköl
veterán
Sziasztok,
Ismeri valaki a C-HR modelleket alaposan?
Édesanyám szeretne vásárolni egyet. (1.8 Hybrid).
Mi az, amire érdemes figyelni a típusnál? Felszereltség, évjárat, hybrid rendszer sajátosságai, stb.Előre is köszönöm!

-
OCTAMD
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezt a kapcsolót be lehet építeni Rav4esen kívűl még Camry Yaris Corolla C-HR2 Yaris Cross Corolla Crossba és a GCC országok kérik ezzel -
De. 13 éve... [link]
De nem
Ez a szabályozás csak lakott területen kívülre és mozgó autóra vonatkozik
Semmi sem írja elő, hogy lakott területen belül nappal menet közben használni kell a lámpát.
Ugyanígy, szintén nincs előírás arra, hogy nem állhatsz Ready állásban egy parkolóban világítás nélkül
Ilyen esetekben miért nem kapcsolható le teljesen egy új Toyota világítása?
(Skodánál egészen biztos, hogy a menüben ki/be kapcsolható az, hogy a gyújtás ráadása után automatikusan felkapcsoljon a nappali menetfény, vagy ne.)
-
-szabi-
addikt
Nálam is előugrott az értesítés, rákattintottam elolvasni az egészet.
Majd kattintottam az oké gombra és semmi nem történt csak visszalépni lehetett.
Ez megint milyen, oda programozza az oké gombot látványnak funkció nélkül.Rég nem használtam de tegnap kellett az android auto így kábel elő.
Ugye ilyenkor menübe kell turkálni és a telefon és média helyett engedélyezni kell az AA-t.
Visszafelé már nem volt rá szükségem elég lett volna a bluetooth.
Nah ezt nem sikerült megugorni.
Nem akart a BT kapcsolat összeállni, telefonon ki be kapcsoltam mire meglett és betöltötte a profilom.
Ekkor megint a menüt kell túrni mert magától nem kapcsolja vissza telefon és média funkciókat.
Ezt akartam bekapcsolni erre befagyott a gomb, se ki se be.
Gondoltam amíg elvégzi ezt a bonyolult műveletet beállítom a navit, ami persze szépen szaggatott. Lenyűgöző multitasking.
Végül le kellett állítani a kocsit és újraindítani, telefont kábelre, AA módban kikapcsolni AA-t és bekapcsolni a telefon és médiát.
A felhasználói élmény egyszerűen fenomenális.
Majd másfél éve van meg de újra és újra "lenyűgöz" a szoftvere. -
OCTAMD
őstag
Srácok,szeretném az előéletét megtudni,hogy az olajcseréket papíron elvégezték vagy nem,valaki tud segíteni?
Rav4 AXAH54
-
KMT
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
De. 13 éve... [link]
És minden új autónak csipognia kell.
-
g0dl
addikt
Corolla 2023- ma jelezte, hogy "2025. október 21-től kezdődően automatikusan telepítjük majd az Értesítési alkalmazás 14.02-es verzióját.
A kocsi 0 kilóéteres kora óta ez a frissítés az első amit látok. Egyébként ezek a frissítések kikapcsolt, leállított állapotban is felkerülnek, vagy megvárja, hogy elindítsam a hibrid rendszert?
Az aksi merülés miatt kérdezem. -
ParmaBoy
aktív tag
válasz
blueye
üzenetére
Azert mondom. Csak akarat kerdese a gyartotol es nem kell neki dedikalt gomb.
Egyebkent van rosszabb megoldas is, kiaknal a kozepso kijelzot kell tapizni, menuben turkalni, Suzuki eseten pedig az oracsoportnal levo kis "csocs" segitsegevel kell, eloszor nyomni, majd tekergetni es megint nyomni.
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
blueye
üzenetére
Teszem hozza sok gyarto megoldotta, h egy gombbal kikapcsolhato.
Toyotanal is lehetne egy sw frissites, h mondjuk a kormanyon a tempomat gomb 3mp-ig nyomasa automatikusan kikapcsolja (a kovetkezk inditasig) es akkor indulasi ruti lenne, nem kell.menuben turkalni (bmw, ford, mazda, renault eseten igy van) -
KTTech
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez a loophole, mert nem tökéletes az OCR, sokszor nem láthatóak a táblák az autók számára - hibás a térkép (már ahol figyelembe van véve)
De a legtöbben nem tudják/foglalkoznak a kikapcsolásával, így az a kb 1%, aki kikapcsolja nem számít olyan sokat a statisztikában. -
KTTech
veterán
válasz
Tom1939
üzenetére
Próbálj meg eladni egy autót, aminél magától kinyílik egy autó, ami áramtalanítva van/lemerül az akkuja... én biztosan nem fizetnék érte. Arról nem beszélve, mekkora akku kellene akár egy napi működéshez is - kinyitni egy zárat nem nagy energia, viszont fordítva, állandó árammal zárni, na az igen (1-2Ah-val nyugodtan lehet számolni, záranként)...
Ez most egy felkapott téma, de amióta elektromos központi zár van, ez így működik (igazából a vákuumos is, csak az hiba esetén nem zárt be, de ha már be volt zárva, úgy is maradt, amíg valaki ki nem nyitotta, azaz belülről ki nem oldotta a mechanikát - nekem ilyen volt a Golf MK3-om). A Seat Leon MK1-emben a szerviz roncsolással tudta kinyitni a meghalt zárat (ajtócsere) - csak egy mikrokapcsoló eltört és többé nem nyílt ki, szériahiba volt a Golf MK 4-nél és a ráépülő többi autónál.
-
-
blueye
veterán
válasz
eastsider
üzenetére
Köszönöm. Azt rosszul érzem hogy a rendszerhangok halkításával ezek a figyelmeztetések halkabbak lettek?
Ma volt az első hosszabb utam az NX350h-val, nagyon jó autó, nem hittem volna hogy a RAV4 után ekkora minőségérzetbeli növekedést tapasztalok. Kb. mint a C-HR -> RAV4 után de ott méret/osztály váltás is volt.
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"Ez pont olyan, mint a sebességhatár 1 km/h értékkel történő túllépése esetén csipogó sebességjelző (mondjuk ezt legalább ki lehet kapcsolni, igaz 6 gombnyomással" - az új autónál úgy tűnik hogy ezt minden indításnál meg kell csinálni
Van erre bármi megoldás, pl. ha a rendszerhangokat nullára teszem? -
OCTAMD
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nagyon jó cucc,ráadásul eredeti Toyota Japan alkatrész,a lényeg,hogy végre nem kapcsolgatja hídak alatt a tompítottat meg a fejegységet sem,illetve várakozni lehet vele lámpák nélkül,szóval ennek így illene működnie.Corollába camryba C-HR2esbe is berakható elméletileg,meg talán Corolla Crossba is 20perc alatt
-
válasz
KTTech
üzenetére
Megfordítanám, ha nincs áram nem lehetne zárva, mert nehezebben nyitható az autó ami biztonsági kérdés (akár elektromos kilincs akár centrál zár)... Szerintem jobb ha lemerült akksis autó nyitva van (úgyse viszik el önerőből..) mintha balesetest nem lehet nyitni.
Lexus elektromos kilincsénél is van zárszerkezet, csak kivül a mechanikai részhez sokkal nehezebb hozzáférni (kell hozzá a kulcs akkor is ha "nyitva" van a zárolás rész).
Külső módosításokkal szerintem különben kihozható majd X-re a dolog (és sok újítás először ilyen). Mondjuk a tippem az hogy elfelejtik majd az elektromos kilincset (és a kormány érintéses részt magasabb felszereltségeknél) mert összeségében sokkal több a negatív vélemény róla ("minek találtak ki valami újat ahelyett ami mükődik"). Mondjuk ez nyilván lesz 5-7 év, autóipar lassan mozdul.Hegyes tárgyat értem, nem az a kérdés hogy én tudom e ezt hanem az a személy tudja e aki egyébként meg akar menteni de kilinccsel nem jut be.
-
válasz
KTTech
üzenetére
Én nagyon szerettem, hogy a Seat-unk automatán zárta az ajtókat.
Nekem egy biztonság érzetet adott, hogy pl a piros lámpánál nem tudnak kirabolni ...Kár hogy az Auris hybrid 2018 nem tud ilyet.
Bár van Carista obd-m és hozzá full verziós app, de én nem találtam benne ilyen opciót. -
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A sebessegtullepesre valo akusztikus figyelmeztetes az minden uj autoban kotelezo 2024 juli 7-tol.
A menetfeny is hasonlo lehet, mert nem tudok olyan kocsirol, ahol menet kozben ki lehetne kapcsolni, de oda konkret szabalyt nem tudok hirtelen (kia pl. Amint huzod a kezit, kapcsolja le auto vilagitas eseten a menetfenyt)
-
Nem hiszem

A nappali menetfény használata csak lakott területen kívül kötelező, tehát bőven van olyan helyzet az EU-ban is (nappal, lakott területen belül) amikor egyáltalán nem lenne kötelező a járművet kivilágítani. Álló autóról nem is beszélve
Szóval ez egy Toyota túlbuzgóság

Ez pont olyan, mint a sebességhatár 1 km/h értékkel történő túllépése esetén csipogó sebességjelző (mondjuk ezt legalább ki lehet kapcsolni, igaz 6 gombnyomással
). -
válasz
KTTech
üzenetére
Jó kérdés mondjuk az hogy kinyithatóság nehézségében ezek egyenlőek-e ( elektromos kilincs vs automata zárt "rendes" kilincs). Ha igen, akkor tényleg mindegy. Mondjuk erre kellene lennie automatizmusnak (nincs áram akkor nyitva lesz), elég sok minden tudja ezt már. Nem tudom, de furcsálanám ha nem ez lenne "normál" autó kilincsnél. Ezt teljesen elektromos kilincsnél azért nehezebb megoldani (ugye a másik véglet is gáz ha menet közben nyílik).
A hegyes tárgy már egy újabb fejezet a kérdésben az vagy lesz vagy nem (vagy rájön aki helyzetben lenne vagy nem).
-
KTTech
veterán
Ma megérkezett az Aliexpress-ről a wireless AA/CP adapter, kemény 1300 Ft-os áron. Úgy tűnik remekül működik. Csak a hívások hangja megy BT-n, minden egyéb 5GHz-s Wifi-n. Ujraindítás után kb 15mp-el már kapcsolódik az AA.

-
KTTech
veterán
válasz
Tom1939
üzenetére
Sokszor a külső mechanikus kilincs se segítene ilyen esetben, főleg ha be volt zárva az ajtó (automatán - Seat - vagy manuálisan, ahogy én szoktam a Cross-ban). Ha nincs áram, a zár zárva marad, oszt lehet rángatni órákig a kilincset.
Erre a megoldás egy hegyes tárgy, amivel be lehet törni az ablakot (nem kell nehéz, minimális erőfeszítés kell hozzá).
-
KMT
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Esélyesen EU-s előírás.
-
-
tycon
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A kolumbiai nyakkendőnek is más a cikkszáma, mint az itthoninak.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
OCTAMD
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A kapcsoló az eredeti Japan Toyotás,csak a kolumbiai piacra az autókat ezzel szerelik
Nappal tudsz vele közlekedni úgy,hogy nem kapcsolgatja be a tompítottat,ha mondjuk átmész egy híd alatt 4mp alatt
Tudsz este éjszaka úgy parkolni Ready-ben,hogy nem vílágítanak a lámpák,tehát kempingezel horgászol vagy autósmozizol vagy éppen a csajodat akarod meglesni a sötétben -
-
stuka20
senior tag
válasz
Tom1939
üzenetére
Én is kamerák meg radarok nélkül tanultam, de a szűkös garázsba való bejáráshoz nagy segítség (bár szüleim sem használják szerintem, de nekik visszalépés, főleg hogy mennyibe kerül), hogy látom oldalt is mennyi a hely még. Kis autómon nekem is bőven elég a tolatókamera, mert mindehová tolatok, bár a radart elfogadnám, nem érzem az elejét vagy nem látom, zavar
Pedig 18 méteressel dolgozom.
De talán a legjobb, ha beleülnek, tesztvezetik. -
OCTAMD
őstag
Na ma beépítettem a Rav4 5.genesembe a kolumbiai specifikációs lámpakapcsolót így végre lehet parkolni vele vílágítás nélkül,nagyon jó cucc,az egyik legjobb extra
-
blueye
veterán
válasz
Tom1939
üzenetére
"nekem sok input " - ez az! Nem vagyok boomer (sőt
) de már ez a változtatható kormánykapcsoló amit a HUDon (is) látok hogy éppen mit kapcsolhatok is kicsit sok ami az NXen van. Mondjuk tegnap óta már megszoktam 
Mindig kell valami új de néha az új már túl sok. Asszem' egy Tesla lenne most az utolsó amit vennék (se a meghajtás, se a beltér, se tablet only nem tetszik) pedig most jó áron van (és támogatás is lenne - persze csak cégre megint) -
válasz
blueye
üzenetére
Még én is kamerák nélkül tanultam
Mondjuk én a körberadart (inkább hallgatom mint nézem) és a tolató kamerát használom. 360-as kamera már nekem sok input (ha elindulnék akkor nem a képernyőt nézném, ha meg megállok ott az előzőek általában bőven elegek), béreltem hetekig ezzel felszerelt autót és nem használtam. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Motorháztető kész, 15eft-ból mercihez való új utángyártott anyagból. Tűzfal lesz a következő. Aztán tetőkarpit javítás.

-
stuka20
senior tag
Aki rav4-ről váltott Lexus NX-re, mennyire vagytok vele megelégedve? Ez az nx zöld "khaki" színben nagyon jól néz ki, lenne egy elérhető executive top felszereltségben, szülőknek eléggé tetszik. De jól látom, hogy nincs benne 360 fokos kamera, meg hátul sincs ülésfűtés? Rav4-ben azért a 360 fokos kamera sokszor nagy segítség.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen, ott a gond amikor valaki jó szándékú embertárs akar megmenteni mert ég az autó és a tűzoltók mire odaérnek addig annyi.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Pikk pakk szètvágták az autót.
Szét bizony
Rokon balesetet szenvedett beszorult kicsit a lába, a bal oldali ajtón nem tudott kiszállni. Felesége kiszállt a jobb oldalon, mondta a tűzoltóknak, hogy segítsenek neki kihúzni a férjét jobbra.
Tűzoltók inkább nekiálltak a hidraulikus vágóval szétvágni az autót a bal oldali B oszlopnál. Közben "nem vették észre", hogy a rokon kiszáll a jobb oldalon
Annyira szétvágták az autót, hogy nemhogy gazdasági totálkár lett, de a roncs is gyakorlatilag értékesíthetetlen
Értem én, hogy első az emberélet, de egy sípcsont törés most sok millió Ft-jukba fájt
-
válasz
blueye
üzenetére
LBX-ért kb fáj a szívem, majd el kell beszélgetnem egy bennfentessel (kellene egy toyotás "corsa" is már...) ha találok hogy a 26-os modelévben rendbehozták e a dolgokat (vacakabb kis 12v akku mint a yaris crossban). Mondjuk az elektromos kilincsek is elkezdtek zavarni mostanában (a hogy nyitják ki kintről súlyos baleset esetén ha a bentlévő nem tudja már és az elektromos rendszer bekrepált, a lefeszegeti a kis műanyagot és a nála nem lévő kulcsot használja annyira nem biztató).
-
-
-
blueye
veterán
válasz
blueye
üzenetére
Átvettem. Belül nagyon más világ, kisebb de tényleg prémium érzet. Csendesebb.
Szokni kell a változtatható kormánykapcsolókat de RAV4ből átülve gyorsan alkalmazkodik az ember.
Jó hogy a topic át lett nevezve korábban
Sokat elmond hogy BMWs (M340i) kipróbálta és azt mondta hogy simán cserélne
[kép] -
tycon
tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Nem kommunikál. Autófüggetlen. A Lagunámban volt gyári beépítve, és mutatta a műszerfalon a keréknyomást. mindaddig, amelyik ki nem esett a 1 a nyomáshatárokból. Akkor megbolondult, csak annyit mutatott pirosan hogy melyik szenzornál van hiba. És akkor már annyira belefeldkezett ebbe a figyelmeztetésbe, hogy a másikakról nem mutatott semmit. Ha neked világít, mert a gyári hibás, akkor a gyári jó állapotot állítsd helyre, ne kókányolj így, mint én. Nekem az Avensisben nincs gyárilag. És nekem hiányzott. Pénzem meg nincs egy fél autó árára, hogy gyárit rakjak bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Tolatókamera nem tudom, hogy a Style verzióban van-e, valószínűleg igen, de nekem nem nagy segítség, jobban beparkolok a tükrökből, mint a kamerával (persze ez megszokás kérdése).
volt 2015 szeptemberi Auris kombim,de úgy emlékszem este ott nem lehetett sehogy lekapcsolni a DRL-t
Ezt a kapcsolót be lehet építeni Rav4esen kívűl még Camry Yaris Corolla C-HR2 Yaris Cross Corolla Crossba és a GCC országok kérik ezzel