Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
Jazzos
üzenetére
Elo, elofordulhat, de abszolute nem jellemzo. Egyaltalan nem tipushiba.
Nekunk volt/van a csaladban egy 2021-es kombi (igaz 2.0) es amit jeleztek a szervizban pl.: lengescsillapitok hamar megadjak magukat naluk meg egyaltalan nem jelentkezett.
Legyenek meg az idoszakos szervizek mas extra nemigen van tudtommal.vacs:
Nem tudom mennyire "4+ szerviz" specifikus, de legutobb feltunt, h ez a szerviz valoban olcsobb, de olajnal pl nem az eredetit teszik bele (merget nem vennek ra, de nekem ugy tunt. esetleg egy kerdest meger) tudom ezzel nagyon sokat lehet sporolni (20e+) de en ezt lehet nem kernem ha valoban igy van a mai modern motorok specifikacioja mellett**
**szemelyes velemeny! Be warned!
Egyebkent amennyire en/mi tapasztaltuk kisebb modositasok siman belefernek. Mi pl rendszerint nem ekrjuk az ablakmoso folyadek ellenorzeset/cserejet. Ugyanez ablaktorlo lapat es pollenszuro.
Viszont a fekfolyadekot es a valtotolajat mi hamarabb szoktuk csereltetni az eloirashoz kepest. Volt, h "magyarazkodni" kellett, de vegul atment az uzenet. -
OCTAMD
őstag
válasz
Jazzos
üzenetére
alap dolgok
Ablakok és üvegtető fel lehúzás nyitás zárás távszabályzóval v kulcs elfordításával
Komfortindex villogások számának módosítása
Ővek csipogásának ki v bekapcsolása
TPMS programozás Main és 2nd is
Hibakódok olvasás törlés
Vagy pl.Rav4nél szoktam a hátsó ajtó teleszkópokkal foglalkozni,gyári bontott v utángyártott új
Vílágításos ablakemelők tükörkapcsoló 2022 előtti Rav4be
Indexkar csere -
No.01
addikt
válasz
Jazzos
üzenetére
A Lexus azert mas kategoria (miota van a csaladban latom, pedig nem uj (RX 2018)
Az NX kisebb ennel, mondjuk masfel meretosztallyal.A Rav4 mas kategoria. nagyobb, mint az NX az fix. A regebbi olcsobb es tobbet fogyaszt, de a bekerulesi osszeg nyilvan kevesebb.
Draga meghibasodas barhol lehet szerintem meg a te Avensisednel is. Itt is hasonlo a helyzet. Minel jobbat kell venni es nem elhanyagolni a karbantartast mert hiaba megbizhato amire nem koltenek az megbosszulja magat idovel es akkro biza` fajni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest