Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Fire/SOUL/CD #1458 üzenetére

Ja, hát az lehet, akkor most valakinek f@szságot írtam. :B :DD Kösz a felvilágosítást. :K Igazából azért írtam ezt, mert azt feltételeztem, hogy az SC még így is sok ötletet átvett a TC-től, persze lehet, hogy ez inkább oda-vissza történt, főleg, ha az SC előbb született. Mondjuk ezt nem is érdemes kutatni, hogy ki kitől vett át, lényeg a végtermék. Amúgy próbáltam az SC-t, nem rossz, de még mindig valahogy a TC-nek sikerült legkézenfekvőbben a felülete. Azt azért tudtam, hogy natív 64 bites változata az SC-nek viszonylag régebb óta van.
    Amúgy ha már így erről dumálunk, neked mi a véleményed az SC-ről? Volt valami, amit felfedeztél, és talán inkább amellett szól, mint a TC mellett?

===

(#1460) hunfatal: no para, megértem, hogy ha már más is cseszegetett emiatt, üldözési mániád van, és magadra veszed egyből. :DD :))
    Amúgy én a hasonlót elkerülendő inkább megnyitom azt a kérdést új fülön, amire válaszolni akarnék, de előbb elolvasom a többi választ, hátha közben született megoldás, és akkor már zárom is be a korábban megnyitott új fület. :P

Új hozzászólás Aktív témák