Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #9918 üzenetére
Elképesztő.
Kb. 50Mbit/s-mal nőtt a sebesség ettől.De valóban nem a tuti.
Azért is ragaszkodnék a Tomato-hoz, mert évek óta hibátlanul működik, és szeretem. Bár csak kis részét használom ki, de azok pont olyan funkciók, amik kellenek, és sima gyári fw-ben nincsenek benne.Persze gondolom az általad ajánlottakban is lesz ilyen funkció, de én emlékszem rá, hogy mennyire hosszú folyamat volt, mire mindent beállítottam. Nem lenne ez máshogy egy új FW-vel sem. Konkrétan Te segítettél a legtöbbet, és el sem tudom hinni, hogy nem mentem az agyadra.
Nem mondom, hogy mindenre emlékszem, mert nem de talán itt visszakeresve kevesebb kérdésem lesz, mint akkor volt.
Szóval lássuk az ajánlatod.
Az RT-AC68U, vagy RT-AC66U B1 gondokkal küszködik. Belátható időn belül szerinted lesz javulás, érdemes kockáztatni? Csak mert pont ezek a drágábbak.
Illetve az RT-N18U-val akkor nincs ilyen gond? Mert akkor ez lenne a legkézenfekvőbb talán, nem?Leírnám a fontosabb elérhető beállításokat. Ha mindenképp más FW-t kell választanom, akkor abban segítenél, hogy ezek a funkciók elérhetőek-e mindegyikben?
Jó, ok, gyorsan átfutottam, valószínű mindkét másik FW-ben is vannak azok a funkciók amiket én akarok.
Egy utolsó kérdés. Ha a Padavan-t választom, lesz segítségem a topicban? Én azóta mióta beállítottam a Tomatot (2014 talán), abszolút nem foglalkoztam ezzel, sem linux-szal. Szóval nem vagyok egy agytröszt a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest