Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• z123456789

addikt

válasz Intruder2k5 #9918 üzenetére

Elképesztő. :)
    Kb. 50Mbit/s-mal nőtt a sebesség ettől. :D De valóban nem a tuti.

Azért is ragaszkodnék a Tomato-hoz, mert évek óta hibátlanul működik, és szeretem. Bár csak kis részét használom ki, de azok pont olyan funkciók, amik kellenek, és sima gyári fw-ben nincsenek benne.Persze gondolom az általad ajánlottakban is lesz ilyen funkció, de én emlékszem rá, hogy mennyire hosszú folyamat volt, mire mindent beállítottam. Nem lenne ez máshogy egy új FW-vel sem. Konkrétan Te segítettél a legtöbbet, és el sem tudom hinni, hogy nem mentem az agyadra. :D Nem mondom, hogy mindenre emlékszem, mert nem de talán itt visszakeresve kevesebb kérdésem lesz, mint akkor volt.

Szóval lássuk az ajánlatod.
    Az RT-AC68U, vagy RT-AC66U B1 gondokkal küszködik. Belátható időn belül szerinted lesz javulás, érdemes kockáztatni? Csak mert pont ezek a drágábbak.
    Illetve az RT-N18U-val akkor nincs ilyen gond? Mert akkor ez lenne a legkézenfekvőbb talán, nem?
    Leírnám a fontosabb elérhető beállításokat. Ha mindenképp más FW-t kell választanom, akkor abban segítenél, hogy ezek a funkciók elérhetőek-e mindegyikben?
    Jó, ok, gyorsan átfutottam, valószínű mindkét másik FW-ben is vannak azok a funkciók amiket én akarok. :R
    Egy utolsó kérdés. Ha a Padavan-t választom, lesz segítségem a topicban? Én azóta mióta beállítottam a Tomatot (2014 talán), abszolút nem foglalkoztam ezzel, sem linux-szal. Szóval nem vagyok egy agytröszt a témában. :(

Új hozzászólás Aktív témák