Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
XP alatt már használtam anno egy Toastman frimware-rel, ott elég egyszerű volt, csak a printer tulajdonságaiban kellett valahová beírni az IP címet - meg persze átdugni a routerbe a printer USB kábelét.
Az alap problémám az, hogy nincs normális driver Win7 64bit alá az amúgy remek HP1010-es nyomtatómhoz...
Ezt próbáltam volna kikerülni, de akkor ez sem járható igazán, hisz ugyanott vagyok. -
tlala
addikt
Sziasztok,
Netgear WNR3500L v1-es routerem van, 1 PC, 1 Popcorn lejátszó torrenttel és a WIFI-n a laptopok, telók mennek rajta a családban..
Tudnátok ajánlani egy firmware-t hozzá?
Amit szeretnék még, hogy a HP1010-es nyomtatómat tudjam használni az USB kimeneten, ne kelljen bekapcsolni a PC-t (amin amúgy is kínlódás a nyomtató, mert a Win7 64bit-hez nincs normális driver...)
Most 10 Mbites Matáv ADSL-en nyomom, de szeretnék hamarosan átállni 40 Mbites kábelre.Köszi előre is.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igaz... köszi

-
Szia!
Erre miért nem használsz FTP-t? Az extplorer nem túl jó ötlet, mert ahhoz ki kell adnod a lighttpd jelszavát, mivel a védett mappán belül van! Ha ez nem gond, akkor létrehozol egy új user-t, beállítod neki a mappát, és ennyi! Esetleg átrakhatod az egész extplorer-t, a szabadon elérhető részbe... De szerintem ehhez FTP kellene inkább!
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Amennyiben az extplorerben szeretnék megosztani mappát, hogy távolról hozzáférjenek, de csak megosztott mappához, akkor miket kell beállítanom? -
Bár nem minden funkció van benne, mert már nem mai írás, de azért valamire jó...
Ezen kívül meg Google is elég sokat segít!

-
kavarc
aktív tag
Szia!
Köszi az infókat!
Sikerült feltennem a legújabb shibby file firmware-t.
Rengeteg beállítási lehetőség van... nincs erről valamilyen leírás, hogy mi micsoda? (akár angolul is)
Egyelőre az alap dolgokat állítottam be. Azt vettem észre, hogy pl sebességteszteken a feltöltési sebesség a mérés felénél jelentősen visszaesik a régi routerrel mért sebességekhez képest. Ezen valamilyen hiba, vagy beállítás kérdése?
köszi -
StSanya
senior tag
Visszafelé haladva a kérdéseidben, az ASUS logóst az Administration ->Web Admin -> Color Scheme-ben választhatod ki. Tudod majd szabályozni.
Ilyen csomagok vannak:
K24 – Kernel 2.4 – ND builds, MIPSR1 – for older Linksys WRT54 series, Asus WL500GP and Dlink DIR-320
K26 – Kernel 2.6, MIPSR2 – newer routers like RT-N16, E2000, E3000, E4200 (without 5GHz), WNR3500Lv1 etc. Older MIPSR1 routers are also supported
K26RT-N – MIPSR2 – special builds for E4200, RT-N10U, RT-N12B1/C1, RT-N15U, RT-N53, RT-N66U, WNR3500Lv2 and newer Linksys E-series routers
A K24 és K26 a felhasznált linux kernelt jelöli. A 2.4-es kisebb, gyorsabb, viszont csak a régebbi MIPS1-et tudja, a 2.6-os picivel nagyobb, több hardvert kezel, és tudja a MIPS2-et is. (MIPS)
A többi rövidítés pedig a beépített featurokra utal, de nekem az a véleményem, hogy a kevesebb néha több...

Én általában az adott routerre elérhető legkisebb méretű firmet szoktam javasolni, kivéve, ha ténylegesen kell VPN, IPv6 stb.
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Asus RT-15U -ra szeretnék Tomato fw-t telepíteni. Mivel új vagyok a témában ezért lenne néhány kérdésem.
Intruder2k5 kollégától már kaptam is tanácsot, hogy melyiket lenne érdemes.
Szeretnék tisztában lenni vele, hogy pl. a shibby féle verziókban pontosan mit jelentenek az egyes rövidítések?
Példámnál maradva, tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-104-******.trx, ahol a *-ok helyén a következő rövidítések vannak:
AIO
BIG-VPN
BT-VPN
Mega-VPN
Nocat-VPN
Tor-VPN
VPNEzek milyen csomagokat takarnak a valóságban?
Tudom majd a forgalmat korlátozni/szabályozni IP címekre?
Néhány képen láttam, hogy ASUS logós a fw felső része. Ezt hogyan lehet beállítani? Ez persze nem olyan fontos, csak mégis szebben néz ki.
Köszi előre is! -
-
nOvOp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Remek, köszönöm.
És akkor olyat is lehet, hogy egyszerre többet indítok el? Mert látom van olyan, hogy a háttérben is másolhatok. Csak nem tudom, hogy ez gondot okoz-e a routernek. Persze akkor már nem használnám másra... -
-
nOvOp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Van esetleg egyszerűbb módja annak, hogy az USB egyik partíciójáról a másikra másoljak úgy, hogy a PC nem kell hozzá? Illetve csak addig, amíg elindítom a másolásokat. Gondoltam, hogy estére úgy hagyom, reggelig átmásolja.(csak ne kelljen hozzá a pc-t bekapcsolva hagyni)
-
nOvOp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
köszönöm, sikerült

-
-
nOvOp
senior tag
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Extplorer-ben hol tudom beállítani, hogy mi legyen a gyökér könyvtár? Mert most jelenleg a protected és a webftp látszik csak. -
Sziasztok! Az reális, hogy a routerhez csatlakoztatott hdd ledje és a router USB ledje villog mikor nincs semmi torrentezés?
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez segített, de lehet, hogy náluk volt valami. A torrent beállításoknál bepipáltam a DHT hálózat engedését, mert úgy emlékszem a PC-n így volt. Ez jó vagy nem jó?

-
-
Sziasztok! A ruTorrentben van lehetőség a Tracker frissítésére? Megy a feltöltés folyamatosan, de a torrent oldalon a profilomnál stopped van és a frissítésnél 1 óra. PC-n a uTorrentet használom és ott van olyan, hogy tracker frissítése.
A másik, néha olyan nehezen akar megnyílni a ruTorrent, valamikor meg sem nyílik, csak forog a jelző. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Majd lehet, hogy meglépem. Talán veszek egy nagyobb hdd-t, mert ez a 30 GB-os nem biztos, hogy mindenre elég. Bár ha a torrentet már nem kell seedelni akkor átmásolom az asztali gépre és innen törlöm. Na megint elszaladt a nap.
Jó éjszakát! -
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezeket én már nem tudnám kihasználni. Nagyon bonyolítottam? Én meg azt hittem, hogy milyen logikus vagyok.
Sajnos nem ismerem a lehetőségeket és ezért csak tapogatózok. -
Hát még ha nem bonyolítanád így túl a dolgokat!

Amúgy rengeteg dolgot ki lehet csikarni belőle, van sok telepíthető csomag, csak ötlet kell, és némi hozzáértés! Épp most volt szó a másik topikban a PXE Boot Server-ről, de van aki webkamerát köt rá, hogy ezzel figyelje mondjuk a télen üresen álló nyaralóját, de használható a munkahelyi internet korlátozásainak kikerülésére is SSH Tunnel-el, etc...
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hála Neked egy pár napos használat után jó vételnek tűnik ez a router. Mit lehetne még kicsikarni belőle?

-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jó-jó, de működik?

-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ott ahol a zöld nyíllal jelölted [link] mikor a pendrive volt odaírtam az elérési útját. Most, hogy visszaraktam a hdd-t ezt töröltem, de a mező elején a felhasználó név és a jelszó nem változott. Arra gondoltam, hogy ide beírok egy új sorban új nevet és jelszót és a pendrive élérési útját. Mikor éppen melyik van csatlakoztatva az csak megtalálja.

-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most visszaraktam a hdd-t, automount visszakapcsolva és megy minden. Kivéve az ftp elérést. Az FTP Servernél alul ahol előzőleg a pendrive elérési útja volt beírva azt töröltem és már az ftp is látja a hdd-t. Azt hiszem adok a pendrivenak külön jelszót és akkor talán nem kell állandóan az elérési utat beírni. Ez járható?
-
nOvOp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
akkor végül is mindegy hogy tallózom ki....
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm. Lassan összejön a karton sör.

-
-
-
nOvOp
senior tag
Érdemes használni a DLNA servert? Vagy ugyanazt érem el ha hálózatról tallózom ki a filmet? Itt elsősorban arra gondolok, hogy hálózatról nézném a filmet, de közben mondjuk menne a torrent a routeren.
(asus n10u --> asus o!play r1)
Vagyis a DLNA előnyben fogja részesíteni a "film nézést", mint a torrentet és esetleg ez által nem fog akadozni? Vagy tökmindegy? -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Biztos az lesz, mert megint beléptem, de már vissza nem engedett. A Filezillából töltöttem fel képeket és utána a böngészőből léptem be, de vissza már nem. Ha jól tudom nekem nem Anonymous hozzáférésem van mert rendeltem hozzá felhasználónevet és jelszót. Nem is enged enélkül belépni. Ki lehet kapcsolni vagy módosítani ezt az idő limitet?
Látom, vegyem ki a pipát? -
stafff71
tag
Köszönöm a segítséget,
Pontosan ez az amit kerestem, megtalált minden meghajtót, látja az összes partíciót, viszont a full HD filmek lejátszása akadozik, nem tudom hogy ez a lejátszó hibája, vagy a wifi túl gyenge.
Ha lenne valami bevált lejátszó app, ami viszi a HD-t az talán segítene, de ha a wifi miatt van nem tudom mit tehetnék. -
Én lehet, hogy értem... Van egy olyan beállítás az FTP Server oldalon, hogy Limit Connection Attempts! Na most, ha ez aktív, és a megadott időn belül (alapesetben 60mp), a megadottnál többször (alapesetben 3 próbálkozás) jelentkezel be, akkor kitilt az időlimit lejártáig! Ez a feltörés elleni védelem miatt van így, de Anonymous hozzáférés esetén semmi értelme nincs!
-
Azért, hogy valami üröm is legyen az örömben. Böngészőbő nyitottam meg az ftp címet. Szépen be is jött a pendrive tartalma. 3 mappa van rajta. Az egyiket megnyitottam majd rákattintottam az "Ugrás a szülőkönyvtárba", de nem ugrott.
Csak gondolkodott és nem sokára kiírta, hogy időtúllépés miatt nem elérhető. Utána már hiába írtam be újra a linket csak a hibaüzenet jött. A számítógépről akár TC-vel, akár Filezillával viszont továbbra is elérhető volt. Egy idő után újra megpróbáltam és most simán működik. Zenét hallgattam, képet nézegettem a pendriveról böngészőből. Ki érti ezt? -
Zol77
aktív tag
válasz
stafff71
üzenetére
Erre a célra a legjobb app az ES Explorer,sokat próbáltam már de ez volt a befutó. Látni látja szinte minden fájlkezeleő a megosztott hdd-t,de ha ezzel a fájlkezelővel tallózod be,akkor a hd filmek is folyamatosak,szépen nézhetőek.
Letöltöd a merketről, (ingyenes)
indítás után lesz 2 oktató féle gombnyomás,ezen túl lépsz,majd:
- menü / show tabs
ezután fent megjelenik a LOCAL,LAN,FTP,NET
-rákattolsz a LAN-ra, majd majd Search gomb
ezután elkezdi keresni a hálózaton található eszközöket,majd ha megtalálta a routert,simán rákattolsz,
felhasználó név,jelszó megadása,és már látod is a megosztást.
- Ha LAN fülnél nem a keresésre nyomsz,hanem a New gombra,akkor el is tudod menteni a hozzáférést,
és mindig látni fogod a LAN fül alatt. Mentéskor meg kell adnod a következőket:
- IP cím,felhasználónév/jelszó,meg a kapcsolat nevét,hogy milyen néven lásd a listában.Ha FTP-n szeretnél kapcsolódni,átváltasz fönt az FTP fülre,majd new gomb,és szépen kitöltöd a hozzáférés adatait,mint a lan megosztásnál.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm megint a sok segítséget.
Biztos nem az egyszerűbb megoldást választottam, de ez a csere-bere nem minden nap lesz úgysem. Tehát ha most megadom az ismerősnek a no-ip-s ftp címem és a pendrive csatlakoztatva van akkor ő le tudja tölteni amit felraktam. Ha viszont a hdd van csatlakoztatva akkor már nem tudja megnyitni? Vagy cserélgessem a jelszót? Vagy inkább a pendrive elérhető legyen jelszó nélkül a hdd meg védve? -
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha visszateszem a hdd-t akkor az majd működik tovább? Visszakapcsolom az automountot és ha eltünt akkor bemásolom a Run after mounting: és Run before unmounting mezőbe az adatokat?
Melyik képlopót használod? Tetszik ez a nagy nyíl.

-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor amit bekereteztem ott kell mást beírni?
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most a hálózat ablakban látom a pendriveot, a TC-ből is megnyitható. Ezt kéne valahogy kívülről elérni.
-
-
stafff71
tag
Sziasztok,
A páromnak van egy tablet-je, de sehogy sem tudom beállítani hogy lássa a routerhez csatlakoztatott merevlemezeken levő file-kat, android 4.1 fut rajta.
Akinek sikerült már ezen túljutnia kérem segítsen, milyen apps-okat töltsek le, és mit állítsak a routeren?
Sajnos az androiddal eléggé hadilábon állok. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehet azt is? Mert mikor Ftp-n néztem a hdd-t akkor minden mappa látszott és nyitható volt. Gondolom akkor ők látják.
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mivel kivettem az Automount elől a pipát ezért a Run after mounting meg a többi eltüntek. Ez nem elég? A manual mounting nem jó? A Run after mounting meg a Run before unmounting metőben lévő sorokat lementettem, gondolván visszatudjam majd tenni. Mivel nem látszik akkor is töröljem és tegyem auto mountra?
A hdd csak torrentre kell, de néha kéne a pendrive is, hogy ne kelljen a Dropboxba feltöltögetni ismerősöknek. Ők úgyis letöltenek, nekik mindegy, hogy Drobox vagy pendrive.
A nyomtatót is rádugtam és rögtön kiírta a nevét. Ott nem lesznek ilyen gondok? A pendrive maradhat Fat vagy jobb az ext3? -
1. File Systems Support-ban legyen bejelölve a FAT!
2. Kiveszed a Run after mounting részből az ottani sorokat!
3. Bejelölöd az Automount-ot!
4. File Sharing-ban Auto-share all USB Partitions.t tedd Read / Write állásba!De így nem fognak működni a HDD-n lévő dolgok, ha visszateszed!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A pendrive fent van, ha a böngészőbe vagy a Filezillába beírom az ftp címem meg is nyitja, de üres könyvtárt ír ki. Mit nyit meg?

-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm. Most leválasztottam a hdd-t, a Tomatoban kikapcsoltam az auto mount jelölést és egy pendriveot csatlakoztattam, majd a mountra kattintva szépen el is fogadta, Igen ám, de sehol nem látom a pendrive tartalmát. Se a Filezillával, sem a hálózatnál, sem a böngészőből. Mindenhol üres mappát mutat. A pendrivera tettem egy nas nevű mappát és abba pakoltam a fájlokat. Ezek szerint ez nem jó megoldás?

-
-
@ Intruder2k5
Kaptam a no-ip oldaláról egy levelet amiben javasolják, hogy töltsem le és telepítsem ezt az alkalmazást. Szükség van nekem erre?
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem. Ugyan a laptop kábellel van a routerhez csatlakoztatva, de a wifi alapból megy állandóan. Most kikapcsoltam a laptop wifijét és eltűntek. Akkor ezért nem volt az asztali gépen látható.

-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azért vannak furcsa dolgok. Mint a kép mutatja. Nekem Asus RT-N15U routerem van, hogy kerül ez ide? Érdekes, hogy néha egyet, néha kettőt, de volt már, hogy három TL ikont rakott ki. Ez a laptopon van, de az asztali gépen ha ugyanezt megnyitom akkor ilyen nincs.
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bízom abban, hogy rajtam kívül sokan letöltötték az 1-2. részt és a 3. kedvéért nem fogják még egyszer.. A szabályzat szerint jó a 48 óra seed is és abból már lassan 4-et leszámolt.
-
Bár ilyet én sem próbáltam, tudtommal ez a "Partial Seed-er" állapot, de szerintem így sosem fog seed-be váltani az állapotod! Természetesen ha éppen akad letöltő, akinek a nálad meglévő adatok kellenek, és nincs szabad slot a seed-ereknél, akkor hozzád lesz irányítva, tehát azért tölthetsz fel! Alapesetben a partial seed-erek kisebb prioritásban vannak mint a normál seed-erek, csak akkor kapnak letöltőt, a a seed-erek nem győzik...
-
-
válasz
stafff71
üzenetére
Muszáj volt így, mert az 1-2. részt külön-külön rakta fel és töltöttem le. A 3. részt nem tudom miért így rakta fel egyben a többivel. Végül is 48 órát vagy 0,8 arányig kell seedelni. Néztem az oldalt és az idő számláló szépen megy le. Azért is vettem ilyen routert, hogy a seedelés menjen és ezért ne kelljen a gépet járatni, ha másra nem használom éppen.
Asztali gépről a uTorrenttel működik így a dolog, hogy azt seedeli amit letöltöttem a többi közül. -
stafff71
tag
A leech azt jelenti, hogy te is letöltő vagy.
Én nem szoktam kihagyni file-kat letöltésnél, így nem tudom, hogy utána tudnám-e seed-elni.
Ahogy látom nem megy, sajnos le kell töltened mindet, vagy megkeresni azt a torrentet amiben csak az van amit le szeretnél tölteni.
Hátha másnak van jobb ötlete. -
Sziasztok! A ruTorrentben mikor betallózok egy torrent fájlt akkor elkezdi letölteni, de nem tudom a fájl tartalmát megnézni, módosítani. Az asztali gépen ahol a uTorrentet használom ilyenkor felugrik egy ablak amiben mutatja a fájl tartalmát. Pl. Ha több részes sorozat van akkor kiválaszthatom, hogy melyik részt töltse le, ne az összeset. A ruTorrentben ez megoldható? Konkrétan van egy 3 részes sorozat feltöltve, de abból csak 1 rész kéne.
-
-
redbiro
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
a victec modot tftp-vel, vagy a bin-t kitallózva a webes felületről?
vagy ez mindegy?az első flash előtt is menjen a reset, vagy elég csak a flashek után?
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a mai segítséget is.
Jó éjszakát! -
-
Linksys WRT54Gx-re én úgy szoktam feltenni, hogy első lépésben a Victek Mod-ot teszem fel (persze kicsomagolás után), ami direkt erre készült! Ez mehet fel a gyári fw webes felületéről! Utána második lépésben a fentebb linkelt Shibby féle Tomato-t, immár a Tomato webes felületről! Közben minden flashelés után reset, vagy a Tomato menüben...
Administration -> Configuration -> Restore Default Configuration -> Erase All Data In NVRAM Memory -> OK
És ezt követően mehet a beállítás...
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Persze, ha a pendrive lenne akkor nem is futtatnám a torrentet. Mi van akkor ha a nyomtatót csatlakoztatom a routerhez? Az Asus fw-vel működött.
-
-
redbiro
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
wrt54gl v1.1
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Aha! Mikor rádugtam akkor megnyomtam a refresh gombot. Ki is írta, hogy xy valami. Akkor nyomtam a mount gombot, de mindig jött a hiba üzenet. Az lene jó, ha tudnám a hdd-t is meg néha ha kell a pendriveot is használni. Ezt lehet? Vagy a pendriveot is ext3-ra kéne particionálni?
-
Mert a mountolás adott parancsok alapján történik, ami ha nem "passzol" a pendrive-on lévő partíciókra, akkor nem fogja felcsatolni! A router jelenleg úgy mountol, hogy az sda1 ext3 rendszerű partíciót csatolja az /opt mappába, az sda2 swap-et swap-nek használja, és az sda3 szintén ext3 rendszert a /nas mappa alá csatolja! Mivel a pendrive gondolom egy FAT partíciót tartalmaz, így ezek a parancsok ott hibára futottak! Lehet mountolni, de az automatikus mountolás jelenleg nem úgy van beállítva, hogy azt felcsatolja!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem. Vajon miért nem engedte a pendriveot csatlakozni?
-
Nem, így nem látná, mivel Linux ext3 filerendszer van rajta! Az, hogy mit ír a Windows, egy dolog... Mivel a filerendszert a routeren futó Linux kernel kezeli, és azt csak megossza a samba szerver segítségével, a Windows-nak lövése sincs arról, hogy az valójában milyen filerendszer, így jobb híján NTFS-nek titulálja!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tehát ha most a számítógépre dugom a hdd-t akkor nem is látná a Windows? Most a "Z" meghajtó tulajdonságainál NTFS van kiírva. Ha viszont telepítem ezt a progit akkor már felismeri és TC-ből tudok másolgatni?
-
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm. A ruTorrentet nem kell Port Foorwardingolni? Ma beírtam a PF-ba kíváncsiságból, a router IP címét adtam meg. Utána egyszerűen nem lehetett a torrentet megnyitni, nem töltődött be az oldal. Utána kikapcsoltam a PF-t, de akkor sem ment. Leválasztottam a hdd-t. Gondoltam itt a jó alkalom és kipróbálom egy pendriveval a megosztást, de nem lehetett mountolni mert mindig kiírta, hogy csatlakoztassam újra. Végül meguntam és visszatettem a hdd-t. Automatikusan mountolt és kigyulladt a routeren a kék led ami idáig viszont egyáltalán nem világított.
Utána indítottam a torrentet, megnyílt az oldal, de elég lassan. Nem értem, hogy a pendrive miért nem akart csatlakozni. -
-
redbiro
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ez a leírás Linksys esetében is használható?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos nem ismerem a lehetőségeket és ezért csak tapogatózok.

Viszont most az állapot szerint letölt, de már feltölteni kéne.