Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Légyszi, rövidítsétek le nekem a keresgélést! Azt szeretném elérni, hogy a jelszó birtokában a kliensek tudjanak csatlakozni a belső hálózatra (hogy elérjék a NAS -t, vagy egymást), de internet elérése csak meghatározott IP (vagy mac) -címeknek legyen. Természetesen ezek a készülékek ismertek és jelenleg is fix IP -t kapnak. Melyik menüpontnál kéne keresgélnem a megoldást? Jó lenne, ha nem kellene hozzányúlni a jelenlegi fix IP kiosztáshoz, mert a klienseken elég sok programban be vannak állítva ezek az IP -k.
-
-
RawrRr
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt hol kell beállítanom? Magát a router admin felületét szeretném elérni bárhonnan
-
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Ha nem kell a vpn, akkor elég lesz nekem az "official" oldalon lévő is, ugye? Stabilitás lenne most a legfontosabb.
[link] -
RawrRr
tag
helló!
Be van állítva a DDNS szerver a http://www.no-ip.com/ -ra. Van hozzárendelt címem, frissít is rendesen a Tomato, de nem tudom elérni a DDNS címemet sehogyan sem.
Beírom, hogy https://IDEANEVEM.no-ip.biz de nem jön be az oldal. Tipp? Esetleg milyen egyéb ingyenes DDNS szolgáltató van azok közül amit ismer a Tomato ?
-
WRT54GL-nél így, de a második helyett már ezt tedd fel, mert a linkelt hsz óta van már újabb!
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
WRT54GL-nél?
Ezt a videót néztem és itt csak annyit látok, hogy betallózza a tomato firmware-t és mehet az upgrade. [link] -
cigam
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi!

-
-
Arra várhatnál... ASUS router esetén például recovery módban kell feltenni!
-
Immy
őstag
Régen csináltam már tomato firmware upgrade-t
Annyi csak a teendő, hogy a gyári firmware-ben rámegyek a firmware update-re és betallózom a tomato oldaláról letölthető verziót és várok, hogy elinduljon a masina? 
-
cigam
titán
Ja, és még1 kérdés: Shibby oldalán azt írják, a fájlnevekről, hogy az utolsó pár betü határozza meg mi van a fw-ben, lásd a táblázatot. De én nem látom a táblázatot. Hol van?
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sikerült is megtalálnom azt a verziót amiben már a torrent-nek is van menüpontja az admin-ban. A mountolást kicsit másképpen oldottam meg. Az /etc/fstab-ba beírtam ezt:
LABEL=SWAP none swap sw 0 0
LABEL=OPT /opt ext3 rw,noatime 1 1
LABEL=NAS /opt ext3 rw,noatime 1 1Az fstab-ot beírtam az nvram-ba:
nvram setfile2nvram /etc/fstab
nvram commitÚjraindítás után már a winyón van az /opt és a /nas is. Az /usr/sbin alól futtattam az optware-install.sh-t. és az ipkg install transmission-al telepítettem a torrent csomagot. A WEB-es felületen engedélyezem a torrentet, a torrent WEB-es felülete is érhető. Amint megadok neki egy torrentet, ezt a hiba ablakot dobja:

A log-ban csak 2 "hiaüzenetet" kaptam:
Dec 24 12:27:53 unknown user.notice root: Transmission daemon successfully stoped
Dec 24 12:28:19 unknown user.notice root: Transmission daemon successfully stoped
Dec 24 12:28:19 unknown user.notice root: Transmission daemon successfully stoped
Dec 24 12:28:30 unknown user.notice root: Transmission daemon successfully started
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Transmission 2.82 (14160) started (session.c:738)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: RPC Server Adding address to whitelist: 127.0.0.1 (rpc-server.c:828)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: RPC Server Serving RPC and Web requests on port 127.0.0.1:9091/transmission/ (rpc-server.c:1035)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.err transmission-daemon[1321]: UDP Failed to set receive buffer: requested 4194304, got 225280 (tr-udp.c:78)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: UDP Please add the line "net.core.rmem_max = 4194304" to /etc/sysctl.conf (tr-udp.c:83)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.err transmission-daemon[1321]: UDP Failed to set send buffer: requested 1048576, got 225280 (tr-udp.c:89)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: UDP Please add the line "net.core.wmem_max = 1048576" to /etc/sysctl.conf (tr-udp.c:94)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Using settings from "/nas/bittorrent/.settings" (daemon.c:526)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Saved "/nas/bittorrent/.settings/settings.json" (variant.c:1217)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Loaded 1 torrents (session.c:1994)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Port Forwarding (NAT-PMP) initnatpmp succeeded (0) (natpmp.c:73)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Port Forwarding (NAT-PMP) sendpublicaddressrequest succeeded (2) (natpmp.c:73)létrehoztam az /etc/systl.conf fájlt a kívánt módosításokkal, de bagózik rá. Az újraindítás után is ezekre a hibákra panaszkodik, mintha nem is lenne ott az a fájl amit kért. Persze nem ez a "nagyobbik" baja, hanem nem röffen be teljesen. Úgye fut, mert van WEB-es felület, de valami mégse smukkol.
Tipp?
-
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
remélem, innen töltöttem le:
http://tomato.groov.pl/download/K26RT-N/build5x-115-EN/Asus%20RT-Nxx/ -
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És az elfogadja a tomato-t? Kínomba bepróbálkoztam a linux alatt egy tftp-vel. Felemás a siker, mert a gyárit simán visszatölti, és beröffen, viszont 115-ös tomato image bár feltöltődik, nem indul el.
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az sajnos probléma. 1TB anyag van rajta, nem is tudnám hirtelen hova menteni, hogy másik fájlrendszert tehessek rá esetleg.
-
cigam
titán
Gyári állapotú Asus n10u-ra csak a (32bites)windows-os programmal tudom feltölteni a tomato-t?
Gondolom egy virtualbox-on futó 64bitessel lehet próbálkozni, csak nem érdemes ;-)
Milyen megoldás van még? -
nOvOp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egy scan-t végeztem a tomato wifi beállításán belül (ott van ilyen lehetőség) és ott azt mutatta, hogy az álatal használt csatornán nincs senki. InSSIDer-t nem néztem (nem is ismertem..), de sajnos nincs most otthon PC-m, csak android. A csatorna választást áttettem auto-ra, de random módon csatlakozik. A telefonom mindig tudott rendben csatlakozni (és azzal igazából most sincs probléma, viszont mindig az az első, ami csatlakozik), de a mini pc és a tab random módon. Most sajnos nem vagyok a router közelébe, így próbálgatni sem tudok semmit. De ha van ötleted, akkor azt este kipróbálom.
-
-
törölt tag
Egy disk masodik ext4 particiojan van egy user home konyvtara es abban rengeteg anyag. Megoldhato, hogy azt hasznaljam torrentre es fajmegosztasra? Rt-n66u a router.
-
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Asus rt-n10u routeren Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-104 K26 USB Big-VPN fw van fent. Mostanában az MK808-as mini pc nagyon nehezen csatlakozik wifin, eddig nem volt probléma. Sokszor autentikációs hibával nem tud csatlakozni. Lehet hogy valahol korlátozódik a wifin csatlakozó eszközök száma. Szűrés (mac) nincs beállítva. Most kaptam egy tabletet, ott is nagyon nehezen akart csatlakozni, csak többszöri próbálkozás után. A routerrel egy szobában lévő eszközökről van szó...
Van ötletetek? -
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Asszem egy huszárvágással megoldottam: Eddig a "sima " vpn verziót tettem fel. Most a 115 "big-vpn"-toltam fel, és eltünt a jffs menüpont

-
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez nagyon furi. visszatettem a 114-est, és már csak 192kb-ot mutat, de ezt se engedi formázni.
-
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
dev: size erasesize name
mtd0: 00020000 00010000 "pmon"
mtd1: 007d0000 00010000 "linux"
mtd2: 006a3800 00010000 "rootfs"
mtd3: 00040000 00010000 "jffs2"
mtd4: 00010000 00010000 "nvram" -
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
azt hogyan kell?
-
-
cigam
titán
Frissítettem 1.15-re(115?), és elkezdtem az atv-s fórum alapján a belövését.
Megcsináltam a partíciókat, de a jffs bekapcsolása nem megy.kb 1 percig "formáz" (256kb-ot?!), aztán:
Error mounting JFFS. Check the logs to see if they contain more details about this error.
A logba pedig ezt írja
Dec 21 21:31:47 unknown user.err kernel: jffs2: Too few erase blocks (4)terminálban lekérdezve:
nvram show | grep jffs2_size
jffs2_size=262144Ötlet? Megoldás?
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Akkor szerintem "félrebeszél" az utorrent... Más fórumokon (pl. a magon) többen is panaszkodtak az újabb verziókra, sokan ajánlják visszatenni a 2.x-et! De mivel én nem használok PC-s torrentet, így többet nem is nagyon tudok hozzátenni ehhez!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Eddig jutottam én is.

Kasperskym van nézegettem már hozzá van adva kivételekhez a kliens.
Lehet vhol hozzá kell adni port FW t de még nem jöttem rá hogy hol. -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Akkor két variáció van!
1. Szar az utorrent teszt!
2. Az utorrent-et megfogja egy szoftveres tűzfal! -
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Persze nyitva csak a utorrent írja hogy nem.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Te írod, hogy nyitva van a port! Itt is ezt mutatja?
Akkor mi a gond? Talán szar az utorrent teszt?
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kifejtenéd ezt ...

-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Kérdésedben a válasz!
"A kliens teszt mindig azt írja nincs nyitva pedig nyitva."
-
DonThomasino
veterán
Sehogy se tudom beállítani a port forward ot úgy hogy a
utorrent kliensnek is megfeleljen.
A kliens teszt mindig azt írja nincs nyitva pedig nyitva.
Nincs vkinek ötlete? -
Immy
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
UTC+1
Auto Daylight Savings Time: enable
Auto Update Time: Every 24 Hours
NTP Time Server: Europe (0.europe.pool.ntp.org, 1.europe.pool.ntp.org 2.europe.pool.ntp.org) -
DonThomasino
veterán
AZ óra mindig elcsúszik 1 órát.
Nektek milyen időzóna van beállítva? -
RawrRr
tag
Köszönöm. Felvettem 60 mW-ről 199 mW-re (ez 23dBm), de inssider szerint semmi javulás nem történt
-
-
RawrRr
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem. OpenWRT dBm-be míg a Tomato mW-ben adja meg a transmit power?
-
-
RawrRr
tag
Üdv!
Mekkora értékre biztonságos még felvinni a transmit power-t? Mi befolyásolja azt, hogy mekkora lehet ez az érték?
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Új routert vennék, és Tomato-val (vagy talán dd-wrt-vel) vértezném fel.
Milyent javasoltok? Legalább N-es legyen. Köszi a tippeket!
Régebben már írtam, hogy OpenVPN-el próbálkozok csatlakozni a www.freevpn.me rendszeréhez. Jelenleg egy linksys wrt54gl v1.1-em van. dd-wrt vpn fw-el nem sikerűlt, viszont Tomato vpn fw-vel már IGEN. Viszont nagyon lassú volt a kapcsolat, és csak egyszer sikerült felépíteni, többször már nem. Így az a linksys router ELADÁSRA kerül értéke 5E Ft (én is annyiért vettem pár hete) - várom a jelentkezőket érte PM-be... -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ma is tanultam újat. Köszönöm!
-
válasz
üzenetére
A no-ip úgy működik, hogy ha nem változik 30 napig az IP címed, akkor küldenek egy újra aktiváló linket, amire rá kell kattintani, szokásos captcha szöveg, és a többi... Akinek változik az IP címe, (ADSL, VDSL, etc...) azoknak ilyen gondjuk nincs! Nekem is van 1-2 no-ip címem a dyndns mellett, mindig újítgatni kell, mert a UPC-nél se nagyon változik a cím! Pont a minap jött a levél, de már nem is foglalkoztam vele, letojom, szűnjön meg, úgyse használtam!
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan dyndns szolgáltató, ahol nem kell megújítani minden hónapban a regisztrációt? ("no-ip.info"-nál sajnos minden hónapban meg kell)
-
De én sosem próbáltam...
-
BAPTI
csendes tag
Köszi. Van Tomato-ra adblock script ? Ilyen kellene mint ez, openwrt-n
-
-
BAPTI
csendes tag
Amikor random MAC címet adok a routernak (tomato-val), akkor van arra esély, hogy ütközni fog ?
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
1 nél 2 nél nem csinás semmit.
3 nál 3 x10 próba után tilt le. -
válasz
DonThomasino
üzenetére
De igen! És ez nálam így is működik, csak más értékekkel!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hogy van itt akkor ez ?
3/120 mit is jelent?
Nem azt hogy 3 connect után 120mp pihi? -
válasz
DonThomasino
üzenetére
A Start gomb nálam is aktív, de ez így van jól! Akkor lenne gáz, ha Stop lenne a gomb, mert az azt jelentené, hogy megy a telnet démon!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na szép most meg ki se tilt bármennyiszer próbálom.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nyomtam neki egy rebootot most összefosta magát az egész.
El is szállt a netem.A telnet mellett nincs pipa és a start gomb is akítv.
Máshol kéne kikapcsolni? -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Attól, hogy nem használod a telnet-et, még nem kell kitöröld onnan a portot! Nem azzal kapcsolod ki a funkciót, hogy nem írsz be portot!
Akkor hajrá, dobj fel egy DD-WRT-t, és majd visszasírod a Tomato-t!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Semmi de mentéshez muszáj beírnom vmit mert csak akkor csinálja meg.
Utána besárgul a mező és üres, de mondom nem is használom.Belőttem 1/120 re de így is enged 3x 10 próbálkozást.
Kezd tele lenni hócipőm ezzel tomato val mindig van valami ami nem működik. -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne ilyen beállítás!
Miért, milyen port van beírva telnet-hez?
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Közben rájöttem.
EZ mindegyik FW ben így van?
Úgy nem lehet h 3 jelszó rontás után pihi ne 10?Mikor mentek mindig kiabál telnet port miatt
amit nem is használok.
Invalid port. Valid range: 1-65535 -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Jaaaa.... Amiről Te beszélsz, az nem ez! Ez a beállítás a tűzfalra épül, és mint mondtam, ebbe bele tartoznak a sikeres loginok is, és nem csak a jelszóbeírási próbálkozást, hanem csatlakozás számol! Tehát PuTTY megnyit, csatlakozik a routerhez, majd PuTTY bezár! Majd ezt még kétszer meg tudod ismételni, de harmadszor már nem fog engedni csatlakozni, nem lesz login prompt!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Administartion
Adminacces fül
Limit Connection Attempts SSH / Telnet
3 every 120 seconds10 probálkozást enged és utána egyből enged újra kapcsolódni.
Azt akarom h három rontás után 2 perc pihi. -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Próbáltam, engem kitiltott három után! Hol, és hogyan állítottad be ezt? Nem csak a hibás próbálkozás, hanem minden próbálkozás, és sikeres belépés is beletartozik ebbe!
-
DonThomasino
veterán
Hiába állítom be tomato FW be hogy 3 ssh hibás próbálkozás után tiltson
nem tilt le csak tíz után mitől lehet ez? -
BAPTI
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszöntem! Beállítottam a te beállításod szerint a DNS-t, persze a Comodo Secure DNS címekkel.
-
-
BAPTI
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Egyáltalán nem kell, csak egy lehetőség... Ha nem állítasz be egyet sem, akkor a szolgáltatód DHCP szervere által megadottat fogja használni a router! Mondjuk én ezt sosem ajánlottam! Én egyébként úgy szoktam beállítani, hogy a router DHCP szervere a klienseknek közvetlenül a DNS szerver címét ossza ki, és ne a saját LAN IP címét, mert így egy (oda-vissza már kettő) lépéssel rövidebb úton történik meg egy-egy DHCP lekérdezés!
Kötelező beállítás nincs, mindenki igényei szerint azt állítgat amit akar! Nyilván a root jelszó megváltoztatása alap, illetve a WiFi titkosítása, de ezen kívül a többi sehol sincs előírva!
Teljesen normális! A BroadCom Chipset mindig is elég melegedős volt, mondjuk az Atheros-hoz képest, de sosem hallottam megfőzött példányról, szóval pont annyira meleg, amennyire azt a tervezőmérnökök kitalálták! Bírja, ne aggódj miatta! Nyilván az 5G sem 0 Celsius fokos, csak nyilván a WiFi Chip-el egyben a hőmérő szenzor is ki van kapcsolva, így mért érték híján 0 kerül kijelzésre!
szerk.:
Most nézem, nincs is ott nulla, csak Te írtad! Simán két vonal van a C előtt! -
BAPTI
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valami egyebet kell állítanom? És miért jó, hogy 3 DNS címet tudok megadni? Beállítottam a 2 Comodo Secure DNS szervert, de miért kellene egy 3. is ?
Illetve mennyire normális az 52 fokos 2,4-es hálózat (Az 5G ki van kapcsolva, azért 0)?
Wireless TxPower and Temperature
eth1: 2.4G 16.25dBm(42mw) 52°C
eth2: 5G 16.25dBm(42mw) --°C -
-
BAPTI
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Igen az. Olvastam róla itt a fórumban valahol, hogy lehetséges, hogy van rá, és én is elkezdtem kutakodni. Aztán rátaláltam bwq518-ra egy kínai fórumon, aki készséggel elküldte az angol változatát az általuk használt kínai tomato modnak.
""Hyzoom bwq518" feature:
- Support Simple Chinese UI
- Display wireless chip temperature and txpwr
- Display CPU occupancy rate
- Add support for Tenda W1800R,N60 and N6 models
- Add support for HG320, H218N and RG200E-CA models
Copyright (C) 2013 Bao Weiquan, Hyzoom" -
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha a szerver nem ugyanazon az eszközön fut, mint amiken a böngészés történne, akkor QOS helyett nem lenne célszerűbb a bandwidth limiter? Mondjuk alacsony prioritással kapná a szerver a sávszélességet, a többi pedig magasabbal.
-
Szia!
Gondolom a "gyárilag" benne lévő szabályokat használod, mert tapasztalatom szerint azok egy picit hajlamosak mindent túlzottan limitálni, biztos, ami biztos alapon! Lehet érdemesebb lenne törölni azokat, vsz amúgy is túl van bonyolítva, home környezetben senki sem használ annyi féle alkalmazást, portot, protokollt, ami ott definiálva van! Ha kitörölgeted, akkor létrehozol egy szabályt a torrentnek, azt jól leveszed alacsony prioritásra, meg még párat mellé böngészésnek, levelezésnek, stb..., és ennyi! Persze előtte inkább mentsd el a konfigot, hogyha nem sikerülne úgy ahogy azt elgondoltad, akkor vissza tudd állítani a mostani állapotot!
-
cmd3
tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy van egy 8 megás netem és egy router amin tomato van. Eddig minden megy szépen. A hálózaton van egy szerver amin non stop megy a torrent. Gondoltam a QoS-t beállítom, hogy a torrent egy tök harmadlagos dolog a böngészés az első. A 8 megás net átszámítva kb 8000 párszáz kbit/s ( ha jól számolom). Na most ahogy engedélyezem a QoS-t ezzel a 8000 párzázas értékkel akkor a sebességteszt csak 3 megás netet ír és érezhetően lassab is az egész.
Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mi lehet a probléma. Ha esetleg valaki tudna mutatni egy leírást vagy segítene belőni a QoS-t azt megköszönném. Eddig semmit találtam róla.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
chemand
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Megpróbálom!
-
válasz
chemand
üzenetére
Szia!
A topik elején volt már aki leírta, csak az a baj, hogy az abban linkelt oldalon lévő firmware file-ok már nincsenek meg, hibásak a linkek!
Viszont pont nem olyan régen tárgyaltuk ki csixy fórumtárssal!
-
chemand
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 wrt320N routerem, amire szeretnék felrakni egy tomato firmware-t.
Nem vagyok hozzáértő a témában, mondhatni kezdő vagyok még. Néhány oldalt találtam a témában, le is szettem pár firmware-t (pl: tomato-K26-1.28.9006MIPSR2_RAF-VPN-NOCAT.trx) de mielőtt bármit is csinálnék, szertném ha valaki lenne olyan szíves és lépésről lépésre leírná, hogy hogyan is kell ezt végrehajtani.
Nem lenne jó, ha téglát csinálnék a routerből.Valaki ezt írta a következő oldalon: (http://tomatousb.org/forum/t-265034)
I flashed tomato over the stock linksys firmware. The upload page has a javascript check that the file name ends with .bin. After setting the extension of my image to .trx.bin it worked flawlessly.Ez működhet? Egyszerűen csak átnevezem a kiterjesztést és mehet?
Köszi a segítséget!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos elég lassú a routeren...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- Jövedelem
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Annyi csak a teendő, hogy a gyári firmware-ben rámegyek a firmware update-re és betallózom a tomato oldaláról letölthető verziót és várok, hogy elinduljon a masina? 

tjsz