Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo
üzenetére
Miután megérkezett hozzánk a DIGI, és 1000-es netre váltottam, azóta éreztem, hogy közel a határ az RT-N18U-val, szóval akkor váltottam. Így most Xiaomi Mi-Router 3G van Padavan fw-vel, amivel elégedett is vagyok, de néha jó lenne azért fejleszteni egy kicsit hardverben is, és ha úgy jönne ki, Tomato-ra is visszajönnék szívesen, de nem minden áron. Amikor egy fél éve megláttam a Tomato-ax projectet, elkezdtem bizakodni, de ahogy látom rettentő lassan haladnak. Azon kívül, hogy az ASUS gyári fw kapott egy paradicsom logót, meg egy-két jelentéktelen változtatást, semmi sem történt. Hiába nevezik Tomato-nak, az bizony csak egy moddolt gyári ASUS fw. És sajnos Padavan vonalon is ugyanez van, AX router támogatásnak nyoma sincs, elvétve bekerül egy-egy ezer éves darab, vagy valami kínai belpiacos modell a támogatottak közé, és ennyi. Ha így folytatják ki fognak kopni ezek a firmware-ek, mert a végtelenségig nem lehet húzni ezekkel a vasakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- EAFC 26
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tjsz