Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Házimozi belépő szinten
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Milyen monitort vegyek?
 - Milyen videókártyát?
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)

- 

PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
en mindent megprobaltam. 6 + 1 bossra vagyok, hogy teljesen vegigvigyem a jatekot. amelyik területet elkezdtem azt mindegyiket kitakaritottam, de egyszeruen nem megy tovabb.
vegigkovettem a sorozat indulasa ota aw2 kivetelevel az összes reszt. divisonbe pakoltam cirka 1100 orat, splinter cell sorozatot rengetegszer vegigvittem, jatszottam majdnem az osszes r6 resszel, imadtam az endwar-t. szoval tapasztaltam mar egyet s mast. azonban megegy ekkora bughalmaz szart, mint ez, meg nem lattam. melle veszem a merhetetlenul idiota ai csapattarsakat. a jatek azert nehez, mert a gep csal es nem azert mert okos. nem beszelve arrol, hogy javareszt ugyebar lopakodni kellene egy olyan jatekban, ahol ejszaka 100+ meterrol is siman kiszur az ellenfel.kar erte, az egyik kedvenc sorozatom volt. meg kap egy utolso eselyt aztan vegleg megy a levesbe. es meg igy akarnak a masodik evert elkerni 30 eurot. rohej

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
 - LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
 - Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
 - MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest