Új hozzászólás Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

Na az AI csapat tegnap teljesen kiakasztott ... Ha a csapattársak AI-ja fele olyan jó lenne mint az Enemy-é akkor túl könnyű lenne a játék. (Tudom, hogy coop-ban fényévekkel jobb, de a cimboráim még nem vették meg a játékot, így kénytelen vagyok az AI-val szüttyögni, ha a saját tempómban, stílusomban akarok játszani...)

Elértem azt a szintet, hogy visszább kell vennem a nehézségből :(

10-szer tuti megfeküdtem a qrva küldetés alatt, ráadásul egy csomószor meg kellett ölnöm magam, mert nincs restart a küldetésre ...

Az még hagyján hogy a csapattársaim (AI) rosszabbak mint a méltán híres Battlefield Medikek, és biztos hogy a legnagyobb tűzharc közepén 8 enemy között akarnak felhúzni, de amit tegnap műveltek, az teljesen kiverte a biztosítékot:

1: Fedezem fel a zónát, szépen sorban spottolgatok, sunnyogok, erre a 3 majom valami okból besétált az enemy bázis közepére álldogálni egy kicsit, mintha nem lenne jobb dolguk. Az enemy patrol pedig szépen besétált melléjük, pacsi - pacsi - alarm - restart...

2: Nem először fordul elő hogy elrontják a Sync Shotot. Mondjuk abból a szempontból jó, hogy érdekes helyzeteket teremtenek vele, és szinesíti, "valósághűbbé" teszi a játékot, de amikor 6-odjára csinálok egy küldetést, és a teljesen tiszta célpont megmozdul kicsit, és elveszti a sync-et pont lövéskor, az dühítő.

3: Néha hónapokig lövik a szerencsétlen enemy-t, néha meg 3 lövésből 6 ellenelet szednek ki ... persze a hónapokig tartó lövödözés mindig a legrosszabbkor jön elő.

4: Ehhez kapcsolódva, kedves kommandós barátaim szeretik kerülni a tűzharcot, volt rá példa, hogy rámszabadítottak egy Unidad patrolt (Út közepén álldoglálás ugye ...), majd elbújtak, amíg azok engem bedaráltak ...

5: Az AI-k barátok ... Mindegy, hogy Unidad, SB vagy bárki, tuti, hogy az én cimboráim nem bántják őket, amíg nem nagyon kell ... Tegnap enemy áll a lépcső tetején, beküldtem a bókákat, hogy lőjék le, 3 mókus beszalad, erre az enemy a falon keresztül ENGEM darált be (Aki épp a másik szobában vártam, hogy rend legyen ...) és nem a 3 arcába lihegő AI csapattársamat ...

Pár nap bóklászás után tetszik a játék, de pár dolgot hiányolok:

Jó lenne egy-két extra parancs az AI-nek, mint pl: Defend és Hide ... A Defend-es küldetéseket nem lehet velük megcsinálni Extreme-en, mert egyszerűen ha kiadom a Fire parancsot, akkor elszaladnak mindhárman 1 szerencsétlen mókus után, míg a másik oldalon Szarumán összes orkja épp a qrva RádióStation ostromára készül, ha meg regroupolok, akkor nem lőnek, csak szépen végignézik, ahogy lelőnek, majd felhúznak, hogy megint végignézhessék.

Hide meg ugye a saját életünk megkönnyítésére ... egyszerűen túl sokszor fedezik fel őket.

Valamint jobb lenne skálázható nehézségi fok is. Mondjuk egy Custom, ahol be tudom állítani, hogy a térkép ne mutassa az enemyket, és amennyire lehet legyen nehéz, de ettől még az enemy pontosságát és erősségét kicsit lentebb venném. Persze izgalmas a sunnyogás, és hogy tétje van, de néha vannak WTF momentek, amiket be tudnék áldozni a "realizmus" oltárán ...

Új hozzászólás Aktív témák