Új hozzászólás Aktív témák

• yogibear

addikt

válasz meta91 #164520 üzenetére

Na ez jó kérdés... 16 meccs van ma, a második kör az "alsóházból"...
    8-at vettem ki tegnap, ma még melléraktam Azarenkát holnapról, hátha nem kap ki, így lett 3*3 szelvény, 2-es oddsokkal:

Pliskova 1,25
    Kerber 1,25
    Kuznetsova 1,40
    @2,19

Vandeweghe 1,20
    Mladenovic 1,35
    Radwanska 1,25
    @2,03

Muguruza 1,18
    Wozniacki 1,35
    Azarenka 1,35
    @2,15

Közülük ami nálam első blikkre neccesebb: Mladenovic, Azarenka (mert angollal játszik és mert csak most kezdett újra versenyezni, Bellis is elkaphatta volna a grabancát az előző körben, ha tapasztaltabb), és Wozniacki, akit még a Timikénk is elkaphatott volna, ha nem olyan gyámoltalan nyuszi...

Pliskova, Kerber simának kellene lennie és Kuznecova magas oddsát sem értem, valami lehet, a háttérben, talán apró sérülés, nem tudom, de az a nő olyan, mint aki Szibériában edzett a medvékkel, szinte agyonverni nem lehet...
    a 2. hármasból mind3nak illene tovább lépnie...
    A 3-at meg már írtam ott Muguruzának sima ügynek kell lennie...

Ezek mellett Lepchenkónak illene nyernie a selejtezős Hercog ellen @1,5 Prón.
    Rodionova selejtezőből jött és a főtáblán kiverte Pavljucsenkovát 5,5-ért, okozhat mai is meglepit, igaz Manchesterben idén már játszott Diyazzal és kikapott...
    Tsurenko 3esély,
    Cirstea Eastburnben jól melegített be, nyerhet ma is, de nem könnyen.
    Martic - elvben ő az esélyesebb, nagyobb nevet is vert ki az első körben, de igazából itt bármi lehet, neki volt 4 meccse (selejtezett) Allertovának csak egy... akárcsak Rodionova esetén, kérdés, hogy a 4 meccs mennyit vett ki belőle... Jellemzően a selejtezőből bejutottak 1-2 kört mennek, max 3-at...
    Bacsinszky egyértelmű esélyes, ha nem jut tovább az lenne a meglepi
    Kontaveit nálam nem annyira esélyes, mint amit az oddsok mutatnak, Kasatkina simán megcsípheti, de minimum 3 szettes meccsnek nézem
    Safarova szintén odds alapján a favorit, de itt is befigyelhet egy 3 szettes...

„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Új hozzászólás Aktív témák