Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheFurgeurge
csendes tag
válasz
ANDROID??? #132048 üzenetére
Köszi szépen!
Majd belejövők, addig visszafogom magam a hülye hozzászólásaimmal.
Tépitek ti a hajatokat a szelvényeitek miatt eleget. -
ANDROID???
addikt
válasz
TheFurgeurge #132047 üzenetére
0:1 szokott lenni.
-
yogibear
addikt
válasz
pohár #132044 üzenetére
Ahogy a PSG-nek sem probléma a távolság.
A Real elleni visszavágó is inkább csak presztízs, a továbbjutásunk nem forog veszélyben...Metz - Paris FC H odds érdekesen feljebb ment... okés, hogy a vendégnek 1-10-1 (12-ből 10 dönci!) a teljesítménye, de a Metz mégis csak 3. és csak gólkülönbséggel...és tavaly még 10. ligás volt...
-
L_YKing
addikt
Rennes 1X
Depor 1X -
B-L-A-C-K
titán
Ment egy ilyen:
Real hendi, Bayern hendi, Psg
Tét: 20e
-
Rx
aktív tag
Tegnap kihagytam a kamit...utólag nézve jól is tettem, mára szerintem ez megy:
Brentford - QPR
2-3 (Gólszám)Kaiserslautern - Bielefeld
Kaiserslautern (1X2)E. Frankfurt - Bayern München
Bayern München (Hendikep 1:0)Rennes - Paris SG
Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 3,5)Deportivo - Atl. Madrid
Döntetlen (1X2)200 ==> ~7100
-
pohár
félisten
hát leszopom magam, ha ez a Sibir első 3 gól sem fog jönni
-
spm
tag
válasz
C0d3r #132028 üzenetére
Elmehetnél újságírónak.
Mai hoki:
Liberec, Sibir, Graz, Washington, NY RangersMai foci:
Heracles, ATM, Besiktas, PSG, Wisla***
Aktuális szelvényem:
Novokuznetsk-Vladivostok (mindkét csapat lő két gólt)(1.78) - (jelenlegi állás 1 harmad után 1:1)
Sibir-Amur (hazai csapat over 2.5)(1.79) -
C0d3r
addikt
válasz
B-L-A-C-K #132024 üzenetére
"kardos szeló"
Ez tetszik.Azért óvatosan vele, lehetnek hátulütői...
(vasárnap esti híradó - különkiadás)
"Megszakítjuk adásunkat, egy lottózó kirablásáról érkezett hír. A személy, akinek különös ismertetőjelei, hogy állandóan feketében van és 4 foga van, egy fegyvernek látszó tárgyat lobogtatva próbált 10 millió forintot elvinni az egyik lottózóból. A lottózó tulajdonosa a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy félreértés történt, nincs szó rablásról, csupán az egyik törzsjátékos érkezett meg a már minden héten megszokott, milliós nagyságrendű nyereményéért. A rendőrök elmosolyodtak, megismerték a játékost az egyik internetes fórumról, majd autogramot kértek tőle. Az egyik rendőr egyúttal megpróbálta beváltani nyertes szelvényét, de a tulaj visszautasította a kérést, mondván "sajnos minden kasszánk kiürült"." -
4850 oc
aktív tag
Besiktas,Metz,Atletico....
Szerintetek?
Lehet tolom 20k-val.... -
C0d3r
addikt
Mára senki se érez egy Bayern hendit?
(#132022) Digestive: Na végre.
Nem frissítettem az oldalt, nem láttam a hozzászólást.
(#132024) B-L-A-C-K: Ember legyen a talpán, aki meg tudja jegyezni Te miket raktál.
-
Digestive
veterán
Bet adott egy kis aprót ajándékba. Ez ment belőle mára:
Rennes - PSG V
Frankfurt - Bayern 1-0 V
Colmar - Orleans V
Leczna - Cracovia V
Astra - CS U. Craiova H1,4k>>>29k
-
yogibear
addikt
válasz
pohár #132009 üzenetére
Jó az 1/2-nek is jelenleg 41 oddsért ahogy látom.
De a GG elég jó opció, ha van auszi foci élőben... figyelem régóta, csak sokszor elfelejtem, mert jó korán kezdenek az időeltolódás miatt... rendszeres, hogy jön a GG még ott is, ahol az eddigi eredmények alapján nem várná az ember...
Igaz, van amikor gyorsan elintézik a GG-t, akkor még kicsi rá az odds, 1,3-1,4, de ha csak a 2. félidőben, mint most, akkor már 1,5 vagy felette van...
Kezdés előtt sajna csak 2 meg 3esély van rájuk, GG-t csak élőben lehet rakni... -
zolynet
veterán
csak kiszop a melbörn 2-0ról, lol
Safarován visszahozom
-
pohár
félisten
bakker, de kár, hogy csak ~300ft-tal raktam az auszikra az over 3-at...
-
!Tupac!
tag
válasz
!Tupac! #131925 üzenetére
Pacers – Grizzlies
Ez már inkább volt a tavalyi Memphis, 50% mezőnyből, 44% tripla. Heten dobtak legalább 10-et, domináltak a palánk alatt, pontosan így kell ezt csinálni. Meglepően jól mozgott megint a Pacers, eddig működőképesnek tűnik a játékuk.
New York Knicks – Atlanta Hawks
Az első Knicks meccsen Melo önkéntesen vonult a háttérbe,ez jót is tett a csapatnak, most azonban a franchise-player azt gondolta meg kell mutatnia a tutit. Hát csúnyán felsült vele,pocsékul dobott, akadályozta a csapatjátékot. A Hawks pedig olyan fordulaton pörgött mint amit a Detroit ellen vártam volna, 26 asziszt, 41% tripla, 50% mezőny.
Porzingis beragadt 10 pontnál, bár nem mozgott rosszul, a triplái gyatrák voltak, a palánk alatt pedig csak "szemetelt".Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks
Teljesen felfokozott volt a hangulat, a beszólogatások már a meccs előtt elkezdődtek, a tulajok is egymásnak üzengettek (majd a KISS CAM-en egymást kapták
), meccs közben pedig csak úgy jöttek egymás után a faultok ,4 technikai azért elég szép teljesítmény. A Mavs nem volt rossz de a sok hiányzó miatt nem volt sok esélyük, így a Clippers továbbra is hibátlan.
Jordan kapott egy finomat az öreg Nowitzki-től, a hackelés pedig bizonyította a büntető továbbra sem az erőssége ( 2/8 ). Meg is állt 6 pontnál... -
yogibear
addikt
Na megest fax vagyok... reggel megnéztem 9:40-kor kezd az ausztrál foci, még van idő, erre elfelejtettem... most nézem, persze hogy ott a GG, mint rendesen...
Előtte sajna nem lehet semmit rakni, de élőben mindig... 2:0-ás félidő után minimum 1,5 vagy magasabb is lehetett rá... -
B-L-A-C-K
titán
Ment teniszre 2 fogadás:
Safarova nyeri az első játszmát
Safarova nyer 2-0ra
-
zolynet
veterán
válasz
C0d3r #132002 üzenetére
nem jön ki a hangsúly írásban
....pont hogy jött, azért is írtam összeget h mennyiből,
legközelebb nem fogalmazok hülyénna ilyen heinz fogadást sem tettem még, lehet kipróbálom, kösz az ötletet
jó oddsú meccs a hétvégén szerintem a Santos @
1.831.65 , valamivel tuti teszem, kár h nem azt tettem a Samp helyettközben alakul a melbournei hendim
-
zsolti72837
addikt
Mára Darts
41955 S.Whitlock-M.Caris 1 (1,22)
42409 A.Lewis-B. van de Pas 1 (1,30)
42412 G.Anderson-B.Dolan 1 (1,15)
42414 P.Taylor-V. van der Voort 1 (1,16)
-
C0d3r
addikt
válasz
zolynet #131997 üzenetére
Szerintem Heinz-be, 10 (570) vagy 20 Ft-os (1.140) alaptéttel. Jóval több a várható, 3/6-nál meg aztán főleg.
(#131982) zolynet:
"Samp vesztés után tettem valamit hajnalra, hogy hátha ... hát nem jött.
Deportivo Pasto @ 1.61
Junior @ 2.30
2500->9300"
Őőő.. hogy-hogy nem jött? Nem ezek voltak? [link] & [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest