- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
válasz
ge.k.ko #2331 üzenetére
Szerintem egy T vagy X szériás notiban alapban 3 év a garancia, legalábbis én nem láttam még ennél kevesebbel T4X T6X vagy X6X gépet. [link] Ezt a 3 évet + pénzért még bővítheted maximum 5 évre.
Árban pedig egy átlagos T60 X60S esetén inkább 300-350ezerFT-ról beszéljünk. A 3 évre a +2év garikiterjesztés pedig kb. 34ezerFT.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
válasz
ge.k.ko #2327 üzenetére
Bocs nem akarom sértésnek szánni, de hogy a fenébe volt csak 1év gari rá, ha alapból 3jár..? Főleg ha prémium kategóriásnak említed.
A másik, említetted a sonyt, azért sony tx650p is 500-600+tréfa, és akkor a 700as modellekről nem is beszéltem. Ebből is csak 1et veszel.
A supportos részre reagálni nem tudok. Nem ismerem a körülményeket. -
Sipi
addikt
válasz
ge.k.ko #2320 üzenetére
Úgy egyébként topikon kívül: miért is nulla a support? A részletektől eltekintve, a lejárt garanciájú gépedhez még mindig tudsz venni alkatrészt. (Az más kérdés, hogy a hivatalos szervízben horror áron.) Ez miért nulla support?
Az pedig, hogy egy darabból általánosítasz, ne haragudj, de nevetséges. Nekem meg van egy öt éves gépem, aminek az akksija 2000-ben került ki a gyárból. Az akksik általános paramétereit figyelembe véve már kukában a helye, nekem mégis kb. egy órát bír. A gépnek sincs semmi baja. Mi több, alkatrészt is kapok a lejárt sorozathoz, akár hivatalosan, akár magáncsatornákon.
Megértelek és sajnálom, mert tutira idegesítő, de EGY darabból (amin nem is értem, hogy lehetett 1,5 év gari a szokásos 1 vagy 3 helyett) ennyire durva minősítést megfogalmazni nagyon furcsa.
Sipi
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
ge.k.ko #2320 üzenetére
és a support gyakorlatikag egy nulla
Hol nulla a support?Egy ritka alkatrészről van szó (ui. 1,8''-as notebook vinyót Te se nagyon találtál más pc üzletben), másrészt az IBM központi raktárában segítőkészen elmondták, hogy kit kell keresni a partnercégnél (két elérhetőséget is adtak mobilszámokkal), mert náluk most éppen kifogyott (nyilván kereslet sincs nagyon rá).
Próbáld ugyanezt meg mondjuk egy másik ''márka'' szervizében, ahol két hónapig ülnek rajta, majd a fedlapot agyonkaristolva visszaadják a gépet, hogy megjavították, de a hiba megmaradt. Vagy benyögik, hogy ez kérem nem garanciális, bevizsgálási díj 20ezer forint és viszlát. -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz
ge.k.ko #2295 üzenetére
A kívánt nagyságú HDD-hez tartozó FRU számokat innen kilesheted: [link]
Az FRU számok birtokában ezt a számot hívd, s érdeklődd meg az árat:
IBM Spare Stock Request Handler
1117 Budapest, Budafoki út 60.
tel : ( 00-36-1 ) 481-0532
fax : ( 00-36-1 ) 382-0285
A másik út:
Megpróbálsz beszerezni egy Hitachi C4K40 vagy C4K60 vinyót valamilyen számtech üzletből, de arra vigyázz, IDE csatis legyen (van ZIF csatival szerelt is, az nem jó!). Toshiba vinyókat meg se próbáld.
Egyébként a vinyót magad is kicserélheted, nem kell hozzá szerviz. -
Dr. Akula
félisten
válasz
ge.k.ko #2285 üzenetére
1. 3 év garis a cucc, ha újonnan vetted, kell lenni még garinak.
2. Ha használt volt, és letelt a 3 év, akkor szopás, mert az IBM vinyók baszott drágák, más vinyóért meg reklamál a BIOS. Bár ha jól tudom a reklamálás cancelezése után azért működik, ha nem zavar, akkor ez is lehet megoldás.
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged