Hirdetés
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Androidos tablet topic
- Samsung HW-Q950A: csúcs hangprojektorszett
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
vettem egy nagyobb vincsit a T60-ba, ezzel kapcsolatban merül fel pár probléma: PMagiccel lemásoltam a meglévő hdd C partícióját (meg közben át is méreteztem az újon), szépen meg is történt, létre is jött, csak éppen nem bootol a gép az új hdd-ről. A partíció elsődleges és aktív. Vki írta vhol, h egy fixmbr jót tehet, ezért gondoltam, bebootolok egy xp-vel és megoldom ... csakhogy érdekes módon az sp2-es xp szerint nincs hdd a gépben ... viszont ha a régit visszateszem, akkor azt látja, ez vajon miért van? Na, gondoltam, akkor hátha a recovery feltelepítése átírja a master boot recordot, csakhogy sehol nem találok a recoveryben olyan opciót, amivel a már cd-re és dvd-re kiírt cumót vissza lehetne tenni hdd-re, ilyet csinált már vki? (Evone írta, h lehet ilyet csinálni, de nem sikerült rájönnöm, hogyan) Utolsó 5letem az volt, h akkor a Create Recovery Media progival átteszem az usb-n csatlakoztatott nagy vincsire a partíciót, ahogyan lemezre is kiírtam anno, csakhogy ez sem úgy működik, mint gondoltam: nem hozott létre partíciót, hanem lett egy preboot alkönyvtár és abban van 350 mega mindeféle, ami őszintén megmondva fingom sincs, mire jó.
Úgyhogy kérdezném, vajon miért nem bootol az új vincsiről, illetve hogy tudom lemezről feltenni a recoveryt? Köszi.
Aktív témák
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest