Aktív témák

• levy1983

aktív tag

sziasztok!

Tegnap kicseréltem Celeron M procimat Pentium M-re, viszont problémáim vannak a hőmérséklettel és a venti sebességével, szabályozásával. A probléma az, hogy egyrészt azóta az everest össze-vissza írja ki a CPU hőmérsékletét. Ha változtatom a power managerben, hogy max perfomance vagy max battery life legyen, (ezzel ugye változik a cpu sebessége is,) ez szerint ír ki egy random hőmérsékletet az everest, tehát nem a valóst mutatja. Másik problémám, hogy míg a celeronnal csak akkor kapcsolt be a venti, mikor a cpu azt igényelte, addig a pentiummal mindig megy egy bizonyos alapjáraton és ha nő a hőmérséklet, akkor sem gyorsul fel a venti. letöltöttem az NHC, és az azt írja ki, hogy ''ACPI Control System is not configurated for this system''. nekem gyanús, hogy itt lesz a bibi. Ezt az ACPI-t hogyan lehet konfigurálni? Talán akkor vesztek el a beállítások, mikor kihúztam az elemet a procicserénél, hogy reseteljem a BIOS-t?

segítsetek please, sürgős lenne, mert hétfőtől egyetem, és kellene a noti...

köszi, Levi

Aktív témák