- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
sziasztok!
Tegnap kicseréltem Celeron M procimat Pentium M-re, viszont problémáim vannak a hőmérséklettel és a venti sebességével, szabályozásával. A probléma az, hogy egyrészt azóta az everest össze-vissza írja ki a CPU hőmérsékletét. Ha változtatom a power managerben, hogy max perfomance vagy max battery life legyen, (ezzel ugye változik a cpu sebessége is,) ez szerint ír ki egy random hőmérsékletet az everest, tehát nem a valóst mutatja. Másik problémám, hogy míg a celeronnal csak akkor kapcsolt be a venti, mikor a cpu azt igényelte, addig a pentiummal mindig megy egy bizonyos alapjáraton és ha nő a hőmérséklet, akkor sem gyorsul fel a venti. letöltöttem az NHC, és az azt írja ki, hogy ''ACPI Control System is not configurated for this system''. nekem gyanús, hogy itt lesz a bibi. Ezt az ACPI-t hogyan lehet konfigurálni? Talán akkor vesztek el a beállítások, mikor kihúztam az elemet a procicserénél, hogy reseteljem a BIOS-t?
segítsetek please, sürgős lenne, mert hétfőtől egyetem, és kellene a noti...
köszi, Levi
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest