Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1638 üzenetére
''ne használjatok semmilyen táp nélküli USB-s kütyüt (az egéren kívül persze)''
Pendrájvot se? Kártyaolvasót se? Hüdegáz.
Furcsa ez, ráadásul újabb szeg szegény masinám virtuális koporsójába. Elvileg a vezérlő pontosan tudja mekkora áramot ad le és mennyit szabad neki, nem? Sőt mintha valami olyasmit olvastam volna hogy minden 2.0 cucc 100 mA-rel indul, és előbb engedélyt kell kérnie a vezérlőtől mielőtt fölturbózná magát (max) 500-ra. Elvileg semmilyen szabványos eszköz nem szívhat nagyobb áramot mint amennyit a szabvány enged neki, annyit meg röhögve bírnia kellene az áramköröknek, vagy tévedek?
Én is szoktam néha külső hdd-zni, és nincs is hozzá tápegység (nem is volt gyárilag se), de majd ügyelek rá hogy mindig dupla dugaszolással használjam. Gondolom úgy már bőven alatta marad a veszélyes áramfelvételnek. Kár hogy akkor meg ki kell húzni az egeret, fránya 2 szem port...
Mindazonáltal ez csak egy júzer teóriája, nem hivatalos álláspont, jól veszem ki?
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest