Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
''ne használjatok semmilyen táp nélküli USB-s kütyüt (az egéren kívül persze)''
Pendrájvot se? Kártyaolvasót se? Hüdegáz.
Furcsa ez, ráadásul újabb szeg szegény masinám virtuális koporsójába. Elvileg a vezérlő pontosan tudja mekkora áramot ad le és mennyit szabad neki, nem? Sőt mintha valami olyasmit olvastam volna hogy minden 2.0 cucc 100 mA-rel indul, és előbb engedélyt kell kérnie a vezérlőtől mielőtt fölturbózná magát (max) 500-ra. Elvileg semmilyen szabványos eszköz nem szívhat nagyobb áramot mint amennyit a szabvány enged neki, annyit meg röhögve bírnia kellene az áramköröknek, vagy tévedek?
Én is szoktam néha külső hdd-zni, és nincs is hozzá tápegység (nem is volt gyárilag se), de majd ügyelek rá hogy mindig dupla dugaszolással használjam. Gondolom úgy már bőven alatta marad a veszélyes áramfelvételnek. Kár hogy akkor meg ki kell húzni az egeret, fránya 2 szem port...
Mindazonáltal ez csak egy júzer teóriája, nem hivatalos álláspont, jól veszem ki?
Aktív témák
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Milyen videókártyát?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest