- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Valamit elszúrtak a mérnök urak. A proci jelenleg 40, a vinyó 35 fokos, de a venti csak nyomja és nyomja és nyomja...
Ezek szerint lecserélted a fullos kis Tualatin cuccodat?
Egyébként volt valami lényegi különbség a 42 és a 43 között, a chipsetet meg a procit kivéve?
Shadowfax: A Notebook Hardware Controll-al nem jutottam semmire... az ACPI fülön az ''ACPI controll system is not yet configurated for this system'' üzenet fogad, tehát a ventiállítás ezzel a cuccal alma.
A tpfancontroll viszont úgy tűnik jó lesz
Mondjuk picit riszkes, hogy mi van ha épp álló venti mellett fagy le a rendszer, mondjuk kerül valami végtelen ciklusba, akkor mi lesz, megsül a proci? Megpróbálom belőni az ini-ben, hogy egészen azért sose állítsa le, biztos ami sicher, és már az is szép eredmény lesz... Na, most 1-esen pörög, zene füleimnek, így éjszaka a tök csendben is elfogadható. Kicsit furcsán megy, olyan kb 10 másodpercenként egy villanásnyit zökken, dadog egyet a venti, egész halkan de hallhatóan. Remélem nem árt neki. Ha tutira beválik, akkor merem csak beiktatni a kikapcsolt állapotot.
Egyszerűen fölfoghatatlan, hogy miért nem javítják ezt a problémát egy egyszerű kis bios frissítéssel.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest