Aktív témák
-
atosz
őstag
Jaja, vegul lecsereltem, de csak mert volt egy kihagyhatatlan ajanlatom ezekre e T-kre. Lenyegi kulonbseg nem sok volt...
Ami kul (T43-T42p):
533-400 rendszerseb
DDRII-DDRI
6-9 cellas akku
ujjnyomatolvaso a T43-ban
1.83 (Sonoma) - 1.8 (Dothan)
DVD-RAM multi pluszminusz - DVD-RAM multi csak minusz
54mbites WLAN - csak 11-es WLAN
X300 - FireGL2
hangos - szuper halk
Rendszerteljesitmenyben egy picit a T43 volt jobb, grafikusban viszont mar a T42. A WLAN kar hogy csak 11-es. Amit kicsit sajnalok az a 11-es WLAN es a csak minuszos DVD porkolo, ellenben itt a nagy akku. A donto a halksaga volt, meg terhelve sem zajong. -
Shadowfax
addikt
Shadowfax: A Notebook Hardware Controll-al nem jutottam semmire... az ACPI fülön az ''ACPI controll system is not yet configurated for this system'' üzenet fogad, tehát a ventiállítás ezzel a cuccal alma.
Az NHC-t nem is a ventiszabályozás miatt ajánlottam, hanem az akkuidő növelés miatt. Ha csökkented a proci feszültségeket, akkor kb. félórát nyerhetsz pluszban. (Persze ez azért a venti életére is kihat közvetve, mert kevésbé melegszik a proci, később kapcsol így be a venti.
)
Kár, hogy az NHC és a tpfancontrollt egyszerre nem lehet használni, mert összeakad.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Macska topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3908, 100% Akkumuláto
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)