Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - OLED TV topic
 - Milyen videókártyát?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Orion, Videoton erősítők, hangsugárzók
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

Aktív témák
- 

tomi.tomi
tag
válasz

Joe_Black7

üzenetére
						szia!
én sl500-at használok november eleje óta, nagyjából elégedett vagyok, írtam már róla egy kicsit.
a driverekről: kedvesem operációs rendszer nélkül vette a 3000 n200-asát (legális, campusos vista business fut rajta - van otthon legális win98, így senkinek sem lehet kifogása ellene), telepítés után letöltöttük a lenovo support & downloads oldalról a system update-et, ami leszedett és telepített minden programot és drivert. az oldalról egyenként is letölthetsz mindent, de az elég sokáig tartana. az sl sorozat drivereit innen is letöltheted, ha türelmes vagy.
pöcökegér természetesen van az sl sorozaton is, én nagyon szeretem, és - bár sok rosszat olvastam már a billentyűzetről - jobb még nem volt a kezem alatt. elég sok laptopot próbáltam már, igaz, thinkpadot még nem.
a pixelhibától szerintem nem kell félned, bár ehhez nem értek.

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Windows 11
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
 - Battlefield 6
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
 - Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
 - Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest