Hirdetés

Aktív témák

• Joe_Black7

tag

Sziasztok, egy SL300/400-as vásrálása előtt állok, de még nem sikerült döntenem, hogy melyik lenne jobb (nagyobb kijelző vagy könyebb hordozhatóság). A kérdésem nem is ez lenne, ez majd csak kiderül a "terepszemlén" :). Viszont: ha jól néztem, meg lehetne kapni a gépeket tízegynéhány ezerrel olcsóbban, Vista nélkül, ami nekem pompás lenne, mert úgyis xp-t raknék rá (campus licences. jogtiszta, mielőtt még valaki rosszra gondolna). Mennyire könnyen lehet beszerezni a drivereket lenovo-éktól, pl. van valami program, ami leszedi minden eszközömhöz a legfrissebbet?
    A másik kérdés, ami miatt fő a fejem, hogy van valami pixelgarancia a kijelzőre, vagy ezekben alapból nincs hibás pixel? Tudom hogy hülye kérdésnek tűnik, de bizonyisten a dunának mennék, hogy féléves költségvetésemet elköltve egy gonosz pixelhibát kéne nézegetnem az elkövetkező 2-3 évben.

u.i.: azért csak megkérdezem, SL400 és SL300 között van még valami különbség a méretükön és a 4 vs. 3 USB porton kívül? Nomeg nem tudtok egy olyan helyet, ahol mindkettő megtalálható, esetleg kipróbálható?

Aktív témák