Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr_no_Name
tag
Köszönöm a válaszokat.
Amit leszűrtem: a kevés infó gyűjtöttem, és az, hogy kívülről fújom az első 2-3 gameplay időt, talán ezek alkotják bennem ezt a hamis képet. Olyan nincs, hogy nekem ne tetsszen egy jó rpg.
Meg fogom próbálni srácok, és megpróbálom végigvinni, vagy is legalább törekszem rá. Folyamatosan ezen kattogok, hogy itt csak én baszhattam el valamit, vagy meséltem be magamnak, mert olyan NINCS, hogy ez ne tetsszen nekem úgy, hogy 10ből 9 embernek tetszik.
(amúgy nem, nem ez az elsődleges problémám, de elég régóta megvan ez a dolog és foglalkoztat
Mielőtt még valaki azt hinné teljesen világtalan vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mielőtt még valaki azt hinné teljesen világtalan vagyok 
Lenry