-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Srácok, aki végzett már az alapjáték sztorijával, az írja már le pls, hogy mennyi időbe telt. Mert én lassan végzek és most járok 70 óránál, persze nem tudom mennyi van még hátra de úgy tudom nem annyira sok. És megcsináltam minden mellékküldit, kivéve a kártyásokat. Nem kártyázok. Van pár kérdőjelem, de a legtöbb Skellige-n a vízbe. És úgy érzem túl gyorsan haladtam.
-
Quaresma
aktív tag
Xbox One esetén a sebzés mértékének kijelzésére van lehetőség?
-
szami777
addikt
válasz
J.Hetfield #14190 üzenetére
Végül is erről szól az RPG, nem?
-
-
-
S1M0N
senior tag
válasz
Rony949 #14178 üzenetére
Szép!
Én kb. 1 hónapja rendeltem meg a Geralt, Triss, Yennefer, Ciri POP figurákat, a könyvek a 2. kötet óta nekem első napos vételek, tavaly a fogyásom után meg bevásároltam Witcher-es pólókból is.
Plusz az első két Witcher képregény is megvan angolul, a 3. is tervben van, szóval én is gyűjtögetem a relikviákat.
-
Rony949
őstag
Gyarapodik a witcher gyűjteményem.
A medált az ebay-ről vettem egy ezresért, a pop figurát, meg a könyveket pedig a MondoCon-on, azok már már drágábbak voltak jóval, de legalább van végre csajom (Triss).
-
tomazin
veterán
válasz
Yodamest #14175 üzenetére
de valamit meg kell tanulni, mert ha csak pakolod ki a lapokat elvernek.
illetve nekem elég, hogy 2játékban is letolom a napit, ha a witcher van megnyitva akkor nem kártyázni akarok.más: kukorix gyomornál végre REspawnolt az a drága, de a barlangi troll májnál a troll nem igazán akar. olvasgattam utána, de nem igazán találtam egyértelmű infót arról, hogy respawnol-e a troll (DK-velenben keresztút nevű helytől nem messze), vagy a trollok nem respawnolnak soha és ami van még a szigeteken annyival volt annyi?
-
Yodamest
veterán
-
tomazin
veterán
Lvl18 vagyok. Eddig minden gwent partyt amibe muszáj volt beleállni feladtam, mert nincs kedvem megtanulni vele játszani (2 kártyajátékkal játszom, nem akarok még egy 3-ra is ráfüggeni)
Mennyire lesz ez rossz a későbbiekben? Fog problémát okozni? -
J.Hetfield
aktív tag
Én már úgy hozzászoktam az egér+billhez nem hiszem, hogy át tudnék állni. Jóvanazúgy
-
szami777
addikt
válasz
J.Hetfield #14167 üzenetére
Én is ilyen voltam. Aztán vettem egy xbox360 kontrollert, pont a witcher 3 volt az első játék, amit vele toltam, el sem tudom mondani, mennyivel jobb volt ugy, mint billentyűzettel.
A pc only nézetem ettől még megmaradt. -
drachoHUN
senior tag
válasz
J.Hetfield #14164 üzenetére
Shooterek kivételével gyakorlatilag mindenhez kényelmesebbnek és jobbnak találom a kontrollert. Konkrétan ehhez a játékhoz is. Sose volt konzolom, de nagyon örülök, hogy egyszer anno régen úgy döntöttem, hogy Fifához veszek kontrollert.
-
Šolaire
veterán
válasz
J.Hetfield #14167 üzenetére
Van ami tényleg kényelmesebb kontrollerrel sőt ajánlják is hozzá:[link]
Kényelmesebb fotelből Witcherezni próbáld ki. -
Šolaire
veterán
válasz
Miért ne játszhatna?
-
pethYeti
addikt
válasz
Én is kontrollerrel toltam. TPS játékokat sokkal jobb és kényelmesebb azzal játszani.
-
kekesi132
tag
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Szerintem belekezdek a játékba az első két epizód ismerete nélkül is, majd megnézek pár gyorstalpaló videót és olvasgatok kicsit a wiki-n. Ha pedig bejött, akkor a regényeket és novellákat is feltétlen pótolni fogom.
Ellenben egy újabb kérdés merült fel bennem, nem tudom, hogy bill+egér kombinációval vagy Xbox One kontrollerrel érdemesebb nyomni? Igaz, utóbbira még nem állt rá a kezem igazán...
-
BüszkeeSAAAS
tag
Úgy sem az a fontos,hogy mennyire hasonlít a színész a játékban megrajzolt karakterre, forgatókönyv, rendezés, és jó színészi játék kell, na meg az ,hogy ne csak azért csinálják, hogy még kicsavarjanak néhány dollárt a könyv és a játék hatalmas (méltán hatalmas) népszerűségéből jó alapanyagból is lehet rakás szart csinálni és fordítva is. (ez a saját véleményem)
-
BüszkeeSAAAS
tag
Szerintem Lian Neeson-nak való Geralt szerepe az folyton a lánya után kajtat "mostanság", már van ebben a tapasztalata bőven, a vad hordát meg a saját vérükbe fojtaná bele puszta kézzel még witcher kard sem kéne neki
a büdzsének is jót tesz ha kevesebb a díszlet....
-
-
.LnB
titán
Na akkor még egy fanmade cast a sorozatra: [link]
Ebben is vannak jó ötletek. -
.LnB
titán
válasz
FireKeeper #14149 üzenetére
Tudom. Volt is a gamepod-on hír róla. Azért is írtam így mert ott kommentek közt linkelte valaki est a "casting" képet. A Netflix-es sorozat meg valamikor 2019 vége 2020 elején jön csak.
-
FireKeeper
nagyúr
lesz belőle sorozat, méghozzá a Netflix gondozásában, de a hivatalos castingról még semmi hír. Sapkowski is részt vesz a projektben.
Becky jó nő de szerintem már kicsit MILF hogy Yennefer legyen. én mondjuk Dormer kisasszonyt tudnám elképzelni, szerintem stílusban is illene a szerepre.
-
.LnB
titán
Tényleg, a The Witcher sorozattal kapcsolatban ezt láttátok?
[link]
Persze ez fanmade, de nem rossz. Mondjuk pont Yen-t cserélném le Kate Beckinsale-re.szerk: Triss: [link]
-
-
.LnB
titán
Szeretném bemutatni nektek a jövendőbeli feleségemet: [link]
Hát igen, ez van, lehet irigykedni.Igaz, ő még nem tudja, és jelenlegi menyasszonyom (gyermekem anyja) se, de ezek csak apró, adminisztrációs dolgok nem érdemes velük foglalkozni.
Na pattanok is a bringára, megyek oroszba, megkeresem, elveszem.
-
-
szami777
addikt
Köszi a válaszokat, jó, hogy hozzátok fordultam, szenvedtem volna még vele.
A skelligei kérdőjelnél azért furcsa csak, mert ott zajlott küldetés már,
Cerys miatt kellett odamenjek, ott volt az,amikor a csecsmőt bedobtam a tűzbe, vagy átverjem azt a démont és kiköltözzön valakiből. Igazából főküldiknél már csak
, minden megvan, mellégküldetésekből is már csak 1-2 db van, illetve pár witcher megbízás.Ciri után kell hajózzak -
szami777
addikt
Segítsetek légyszíves, mert már egy jó ideje bénázok ezzel.
Az alábbi 2db kérdőjeles helyre egyszerűen nem tudok eljutni:
1. Skellige legészaknyugatibb szigete. (kép)A képen látszódik, hogy elvileg a messzebb lévő nagyobb ház oldalából indulna ki az ösvény, de nem tuok eljutni oda, házba bent vagyok, de az ajtó, ami oda vihetne, zárva van(kép), a zöld helyzetjelző a kis út kezdete. (az itt zajló küldetést már megcsináltam.)
2. Velen(kép), délen található, itt köröztem a hegy körül vagy fél órát, de nem tudtam felmenni sehol, állandóan visszacsúsztam
Köszönöm előre is.
-
-
sudike
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Német kiadású lemezes Witcher goty PS4 játékba valahogy be lehet-e varázsolni magyar feliratot?
Köszi a válaszokat! -
tomazin
veterán
Soforberles.hu
Berugsz eszmeletvesztesig, aztan mire magadhoz tersz mar lent is vagy
De altatoval is megoldhato, ha van hozza matidJorus: attol meg ez nem bug. Biztak benne a keszitok, h rajon magatol mindenki, h ilyen esetben ki kell kapcsolni (plane,h combat kozben is lehet)
-
.LnB
titán
Nem tudjátok, hol van a fast travel pont ide: [link] ?
drága a benzin -
-
-
tomazin
veterán
Hát igen swarm enemy esetén könnyen rekt van.
De rettenetesen jó dolog. Ugyan a kolléga itt cheattel emelte meg a szintjét, én meg minden egy ? felkeresésével mentem el nagyon szintben a főszáltól (lvl12 vagyok és most fejeztem be a bárós küldit (lvl6-7)).
Amit érdemes tudni a felskálázással: Semmi nem változik, csak az ellenfél hp/dmg. Tehát ha nem adnak érte xp-t mert sok szinttel alattad lévő, akkor ugyanúgy nem ad az azonos szintűért sem. Sem lootot, serm semmit nem befolyásol.
Úgyhogy nagyon köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmem, nagyon jó cucc.Amit viszont nem találtam meg a beállításokban, hogy kiírva mennyi ideig van még fen a (de)buff. Videókban láttam, hogy ki van írva, hogy még 12:24 p:mp-ig van fent a poti. Ez valami mod lenne?
-
.LnB
titán
Egy apró észrevétel az "ellenség felkonvertálás" bekapcsolásához.
Hétvégén én is bekapcsoltam, volt egy küldi amikor Novigrad csatornáiban kellett tevékenykednem. És pechemre egy ponton volt, sok patkány. 30-40db. Én voltam lvl18, ők is lvl18-asok voltak. Szerintetek mi történt?
Pillanatok alatt lerágták a lábamat.
Megpróbáltam háromszor, de mission impossible.
Szóval csak óvatosan vele.
-
perge666
veterán
Nekem első szériás PS4-em van meg egy kb 7 éves Panasonic FullHD plazmám, és azzal is el vagyok.
Oké biztos tátott szájjal játszanék 4K-ban,de sajnos most nem tehetem meg. -
.LnB
titán
válasz
troland26 #14116 üzenetére
Mik az elvárádaid? Ultra grafika? 60fps?
1070-n nagyon le kellene butítani, de a 60fps sztem még úgy is kérdéses. Persze minecraft szintű grafikával tudhat az is 60fps-t. 1080-nal ha megmondod mi a fontos akkor le tudom neked tesztelni. Azzal a 60fps sem kitárt, de nem ultrán. Ultrán a 1080 40-50fps körül tud 4kban. -
troland26
őstag
Tervezek venni egy 4k tv t . Aztán ősszel ismét végig tolom a 3. részt ( a tv-n szeretnék játszani) . Egy 1070 elég lehet a zökkenőmentes játékmenethez ? ( jelenleg nincs vga m )
-
BOBAKILL
őstag
válasz
kekesi132 #14111 üzenetére
Ha elolvasod a könyveket akkor másképp fogod látni és átélni a játékot. Főleg a 3.részt. Én már nagyon vártam a könyvek után Yennefert a játékba. Nagyon jól eltalálták a fejlesztők.
Sok apró dolgot jobban tudsz majd értékelni és érteni a játékban. Pl. Yenneferrel a dzsinn elleni harcot.
-
kekesi132
tag
Köszönöm a válaszokat!
Igazából a legnagyobb gond, hogy sok más cím is érdekel és egyetem mellett nem igazán van időm elmerülni egy 100-200+ órás játékban, így marad a nyár. Még egy évet viszont nem akarok várni.
A könyveket szívesen pótolnám, de elolvasni mindet + kipörgetni a 2 játékot elég húzós idő.Viszont ha bejön a játék (ami nem biztos, mert nem vagyok nagy fantasy rajongó), akkor utólag is lehet teljessé tenni a sztorit, igaz az sem ugyanaz az élmény...
-
Šolaire
veterán
válasz
FireKeeper #14109 üzenetére
Nekem a 2. Rész sztorija meg hangulata jön be a legjobban a mai napig.
-
FireKeeper
nagyúr
-
-
kekesi132
tag
Üdv!
Az idei Steam Summer Sale alkalmával beruháztam a Witcher trilógiara, de mivel sok más játékot is szeretnék bepótolni, ezért a 3. résszel kezdenék. Azonban félek, hogy így nem lenne teljes az élmény.
Ezért érdekelne, hogy milyen szinten érteném meg így a történetet?Esetleg néhány tanácsot is szívesen vennék, ez lesz az első fantasy RPG amivel játszom.
Illetve a regényekről is jöhet vélemény, mennyire érdemes azokat is elolvasni a játék után?
-
drachoHUN
senior tag
válasz
NandorHUN #14103 üzenetére
Akkor sztem csak vonj meg magadtól pár skill pontot, hiszen talán úgy tudod leginkább megközelíteni a legit helyzetet.
Mondjuk pótolni való az nekem is van bőven. De ez a játék, legalább egy hónapig kitart nekem, főleg úgy, hogy elkezdtem a Gwent-et is külön. Nagyon fasza. Aki in-game szerette az próbálja ki. -
Edem05
őstag
válasz
NandorHUN #14103 üzenetére
Ha jól tudom akkor nem. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy ha olyan területre tévedtem ahol eleve nagyobb szintű ellenfelek vannak azoknak nem fogja lejjebb venni a szintjét a tiédhez, ugyanúgy megmarad rajtuk a kis halálfejes jelzés. Viszont a kisebb szintűeket amik már jóval a te szinted alatt vannak, azokat meg felskálázza arra a szintre ahol te vagy. Így nem egy csapásból ölsz meg egy nekkert hanem mondjuk háromból.
A játék elején én is könnyűnek találtam mert gyorsan fejlődtem, sok erőnyerő helyet találtam ami megdobta a skillpontok számát. Ezért kapcsoltam be, aztán úgy maradt.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Edem05 #14095 üzenetére
Ez annyit tesz, hogy a "nehezebb" ellenfelek is könnyebbek lesznek?
(#14096) drachoHUN
Már soktíz órám benne van a játékban és nem olyan sokat fejlődtem a 3x alatt, mint mondtam pár lvl-ről van csak szó. Épp ezért nem fogok újra nekifutni, 2 év után most vettem újra VGA-t és elég hosszú a lista, hogy miket akarok még pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Autós topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged