- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MM01
tag
válasz
egykerdezo #12999 üzenetére
, illetve par alkimistanal. Hasznalata egyszeru, rakattintasz, es ujra elkoltod a pontjaidat.A nagy runaban nem vagyok biztos, hulyeseget nem akarok mondani, de ha jol emlekszek 10%. Valamennyi kovacsnal meglehet vennia tisztitófőzet keiranal es a samannal van -
egykerdezo
csendes tag
Igen asszem most lettem 12-es,van kétezer pénzem.Hogy mitől vagyok tele fogalmam sincs,most hogy írod ezt a négy kardot,ledöbbentem.60 a kapacitásom.Sok kis aprósággal vagyok tele,tárgyészítési hozzávalókkal,alkímiai hozzávalókkal.Igen az a vicc hogy amit így házakban utcán össze lehet fosztogatni ,hasznos dolgot nemigen lehet belőle készíteni,a szörnyes alkímiai hozzávalókkal szinte majdnem ugyanez a helyzet.Lehet kitakarítok mindent és megveszem ami kell,tervrajzzal vagy kompletten anélkül.A nagyrúnák mennyivel adnak több százalékot?Melyik kereskedőnél vannak a tervrajzai,valamint witcher felszerelések tervrajzaira hol lehet bukkanni,meg ezt a tisztító főzetet ki árulja,hogy működik?Jah meg kicsi mutagénekre is szükségem lenne hogy előtudjam állítani a nagyokat.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
egykerdezo #12996 üzenetére
Az embereket akiket megölsz, elveszed tőlük mindig a kardokat meg mindent, utána eladod a kovácsnak! Nem a kereskedőnek mert az kevesebbet ad érte. A páncélokat ugyanúgy eladogatod. Rengeteg pénz összejön majd vele. Olyan 15-ös szinttől nem probléma a pénz...
Az ilyen szörnyektől kapott vízesszenciákért és egyém alkímiai dolgokért is igen jó pénzt kapsz az alkimistáknál. Szinte nem is kellenek ilyen összetevők semmihez... -
MM01
tag
válasz
egykerdezo #12996 üzenetére
De mitol vagy fullon? En mindig 4 kardot tartok magamnal ( 2 acel, 2 ezust, hogy ha csata kozbe "hasznalhatatlan" lenne, legyen tartalek. Ha vannak nalad felesleges pancelok ( ezek jarnak nagy sullyal ) akkor add el, felesleges hordanod, vagy tedd be a rejtekhelyedbe. Esetleg vegyel, vagy szerezz nyerget, igy nagyobb lesz a kapacitasod.
Ha jol tudom, a kis runakovekbol lehet nagyot csinalni, bar ehhez kellenek a tervrajzok is -
egykerdezo
csendes tag
Am miket érdemes az inventoryban tartani?Szoktátok fosztogatni a falusi hárzakat?Nincs semmi értékesebb csak rothadt hús meg ilyenek.Némi élelmet fel kell halmozni és kész?Nekem mindig fullon van a súly hogy nem tudok futni.Ezeknek a kis rúnáknak sem látom értelmét amik kettő százalékkal javítják valamely jelet.Esetleg ha többet teszek ugyanabból egy kardra vagy ruhákra is az a sok kettő százalék összeadódik?Ezt meg lehet valahogy nézni?
Az alkímiához meg tárgykészítéshez szükséges eszközökről nem is beszélve,ha van pénzed és van a kovácsnál megveszed ami kell hozzá vagy magát a használati tárgyat,eszközt.
Szóval mit érdemes halmozni az inventoryban?
Jah tényleg van ez a sok könyv meg hirdetőtáblákról leszedett fecnik,azokat kilehet dobálni,megmaradnak utána a küldetések,vagy a papírral együtt azok is eltűnnek és lehet értük menni a táblákhoz?
Köszi. -
Ferdzsoo
addikt
Most játszottam végig a B&W-t is, hát áááááá.
Eszméletlen mennyi energiát, odafigyelést fordítottak a játékra. Életem eddigi legjobb játékos élménye volt. Ami kitartott 170 órát!
Ez nem Game of the Year hanem of the Century.
Köszönöm CD-projekt red.A vége is teljesen olyan lett mint amit szerettem volna, nem csalódtam magamban. A két csaj kibékült, Triss eljött, minden zsír ennyi
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok! Igaz hogy PC topic de hatha valaki jatszik PS4-en. A zsebekbe berakott 4 dolog (fozetek, elelem) kozul hogy tudok valtani? A le es fel nyilak csak a ket jobboldali zsebet aktivaljak.
-
MM01
tag
válasz
egykerdezo #12988 üzenetére
En pl kajat soha nem adtam el, akarcsak osszetevoket ( igy sokkal olcsobban kijossz, mintha a kovacstol venned ). Egyedul fegyvereket, pancelkat adtam el. Ez nem igaz, hogy 20-at adnak erte ( kiveve ha nem ilyen novigradi hosszu kardra gondolsz ). Probalj meg minden kuldetest megcsinalni, gwentet, alkudj magasabb osszegert.
Ha jol tudom<si><st> meg velenben vagy. Azt javaslom hogy minel elobb csinald meg Novigradban Hattori kuldeteset. O neki sok penze van, elvileg a fegyverekert is tobbet ad.</st></si> -
egykerdezo
csendes tag
válasz
Ferdzsoo #12987 üzenetére
A kereskedéshez annyira nem értek.Nem szoktam az inventoryt ürítgetni kivéve ha megtelik.Az is kérdés hogy melyik részét,kajásat,főzeteset,fegyvereset?Egy kardért egy kovács max 20 aranyat ad,ilyen rossz baltákért meg négyet.De amúgy lehet kiürítem kíváncsiságképpen,hisz amiket összelehet gyűjteni barangolás közben azokból érdekes módon nem igazán lehet pl a legtöbb főzetet elkészíteni,vagy lehet csak én játszok bénán,valami mindig hiányzik,amit meg kell venni kereskedőtől ha árulja,kkor is ezer pénznél kezdődik mint az a cseresznyevodka vagy mi.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
egykerdezo #12984 üzenetére
Ezt te sem írtad komolyan ugye?
Rengeteg pénz össze lehet szedni... -
perge666
veterán
válasz
Én nem vettem, mégis van 2db is belőle.
Egyet egy barlangba találtam ládába, a másik nem tudom hogy jött.
Egyet se használtam fel. -
dannyl
addikt
válasz
Hát ezen a mondaton sírva röhögtem
Bármikor kiüríted az inventory-t, kb. 10-25000 közötti aranyad lesz.
-
egykerdezo
csendes tag
Ez a tisztító főzet nekem is jól jött volna hogy kipróbálgassam melyik képesség mit tud melyiket érdemes igazán maxolva használni,dehát 1000 pénzem sosem lesz.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
BüszkeeSAAAS #12981 üzenetére
Jogos, ha jön egy moderátor, kérem tegye spoilerbe a válaszom. Köszönöm
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
egykerdezo #12978 üzenetére
Azért még ha a játékban használt szavak/nevek helyességére nem is ügyeltek arra azért odafigyelhetnétek ,hogy ne lőjétek le a történetet más kérdező és "lelkes újonc" számára elég szar úgy játszani egy játékot ,hogy már előre tudod mi fog történni vagy esetünkben mik történhetnek....!
Használjátok a hozzászólásnál a spoiler funkciót így:
Bizonyos kereskedőknél ( pl.Keira Metz) vásárolhatsz "tisztító főzetet" 1000 pénz ha ezt elfogyasztod minden addigi képességed vissza áll nullára, és minden képességpontot újra eloszthatsz kedved szerint. Így végső soron nem vagy belekényszerítve abba ,hogy azokat a képességeket fejleszd amiket először elkezdtél/kipróbáltál sőt újra tervezheted a karaktered az alapoktól ha nem tetszik vagy túl sok felesleges pontot költöttél. Mivel a képességek aktiválása 4x3 mezőben történik ezért nem árt végig gondolni mire pötyögtetsz, érdemes továbbá arra is figyelmi ,hogy egy 3-as csoportban lehetőleg csak azonos színű/besorolású (vörös,kék vagy zöld) képességek legyenek és a színben hozzájuk tartozó lehető legnagyobb mutagén mert ez adja a legnagyobb bónuszt pl. egy oszlopban aktiválva 3 VÖRÖS azaz kardfogatási képesség + 1 VÖRÖS mutagén együttesen X%-al növeli a támadás erejét ez a vörös mutagén méretétől függ kicsi +20% "normál"+28% nagy +40%. Zöld életerő kék pedig a jelek erősségére hat hasonló módon. -
Janoo_07
aktív tag
válasz
egykerdezo #12978 üzenetére
Szerintem teljesen jó hogy így alakultak a dolgok, ettől drámai ez a játék, hogy simán ilyen végkimenetele lehet az egésznek és emészted rajta pár napig magad. Személyesen imádtam a Báró és a családja tragédiáját. Nálam is ugyanez történt.
A dolgok úgy alakulhatnak máshogy hogy vagy nem engeded szabadon ló formájában azt a szörnyet, akkor ugye nem menti meg a gyerekeket, vagy asszem úgy engeded szabadon hogy nem bérelnek fel hogy öld meg, bár akkor lehet csak a falusiakat nem öli meg.
-
egykerdezo
csendes tag
Az a helyzet hogy elég rosszul alakítottam a történetet,hullanak körülöttem az emberek.Épp hogy lefektettem Keirát az egértoronynál hazakellett hogy vágjam.A barlangban kiszabadítottam a fa alatt lévő szellemet,így ugye lett belőle az a vörös szemű paripa.A nagyin sem tudtam segíteni miután visszaváltoztattam a babától,eztán meg a báró is felkötötte magát.Az a kérdésem hogy mitől,milyen küldetésektől,tárgyaktól buktam el hogy így alakult,mi lett volna másképp?
-
Rossi
addikt
@Dendytv; MM01: Amikre ti gondoltok azok az Aard, Igni, Axii, Yrden és Quen.
És nem Yarden meg Queen meg egyebek...
-
MM01
tag
válasz
egykerdezo #12972 üzenetére
Igazabol mindegyik hasznos ( en a legtobbet a queen, igni-t hasznaltam ) ,de ahogy lentebb is irtak, ez szornytol fugg
Alternativ Yrden is nagyon jo, ezt szinte barmely lassabb szorny ellen lehet hasznalni
Alternativ Queen is, a teged ert tamadasnak megfelelo mennyiseget visszatolti az eleterodbe
Aardal akar egy lokessel megolhetsz embereket, ignivel meg egyszerre sokat gyujthatsz fel ( egyik kedvncem ), talan az axii az, ami ugy felesleges. -
Dendytv
senior tag
válasz
egykerdezo #12972 üzenetére
Ez szörnytől (ellenségtől) függ emberek, fojtólidércek, kutyák, farkasok, hárpiák ellen jó az igni illetve az ard . Axi viszont jó a ghulok , alghul , s.t. b.Yarden-t én pedig inkább a lidércek ellen használtam! Mert úgy könnyeben lehet őket sebezni! több most hírtelen nem jut eszembe . De mindet jó és érdemes használni!
Axi- begyújtja az ellenfelet
Ard- fellöki/ellöki
Axi-összezavarja, vagy van, hogy melléd álitja
Quen-egy pajzsot generál köréd
Yarden-pedig egy mágikus kört hoz létre ami lassítja a benne tartózkodó ellenséget. -
egykerdezo
csendes tag
válasz
egykerdezo #12971 üzenetére
Működött,el is felejtettem hogy a tabbal lehet kiválasztani.
A karakternél kardforgatásnál és jeleknél melyeket érdemes kimaxolni,használni? -
egykerdezo
csendes tag
válasz
hundai #12970 üzenetére
Köszi.Kipróbálom.Bár nekem mások a billentyűkombinációk,a görgőkattintáson a megelőző támadás van.Állítsam át?
Plusz az nem tudom mitől van hogy a képernyőn csak a minitérképet mutatja.Az életerőt,főzeteket stb,csak amikor varázslatot használok vagy főzetet,ételt iszok,eszek.Elég idegesítő.Telepítéstől ilyen,tehát ilyen volt mikor elkezdtem a játékot,furcsállottam is. -
hundai
aktív tag
válasz
egykerdezo #12969 üzenetére
TAB-al kiválasztod a lámpást, és görgővel használod.
-
egykerdezo
csendes tag
Lenne egy kis gondom.
Az egértorony küldetésben valamiért nem tudom használni a csodalámpát.Ott van a zsebben.De a főzetek,ételek között a bal alsó sarokban nem listázza.Mitől lehet ez?Esetleg egy bug a küldetésben?Hogy csináljam meg? -
S1M0N
senior tag
válasz
TazLeacher #12967 üzenetére
Ne is a játék(ok)ból, hanem a könyvekből csináljanak sorozatot!
Bőven elég alapanyag lenne 7-8 évadra is, ráadásul pár éve jelent meg egy új, különálló witcher regény is, szóval lenne miből meríteni.
A könyvek időrendjében haladva az elsőből csinálnék egy másfél-két órás nyitóepizódot (vagy kettébontva), amiben a rövid történeteket lehetne megnézni, plusz megadná az alaphangulatot, bemutatná Geraltot és a világot.
Persze maga a könyv is úgy indít, hogy rögtön a dolgok közepébe vág, de párbeszédekben simán be lehetne mutatni a közönségnek mindent.
Az első évad többi része meg szólhatna a maradék rövid történetekről, aztán a második évadban jöhet a Ciris történeti szál, ami bőven megadja az átívelős történetet. Innentől kezdve meg mehet a sorozat a könyvek alapján.
Ha meg még jelenne meg önálló történet, azt azonos szereplőgárdával simán le lehetne forgatni filmnek, vagy ha hosszabb, akkor spin-off sorozatnak.Remek GoT pótlék lehetne belőle, bár itt ugye egy központi karakter van (mondjuk a későbbiekben ez már nem lesz igaz), de a mellékszereplők is fontosak a cselekmények szempontjából.
Nagyon remélem, hogy sikerül minőségit alkotniuk a filmmel, de egy sorozattal sokkal jobban be lehetne mutatni a witcher világát.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
atainprison #12965 üzenetére
Valóban, mégbcsak a 2. könyvnél tartok, ez jogos.
Igen, ha nem jött volna át, a 3. részre gondoltam, utólag vissza olvasva ez nem volt egyértelmű tényleg...és nem azt írtam, hogy nem lehetne egy jó sorozatot kihozni, olvass vissza! Azt írtam, hogy nehezebb lenne, mert nem annyi az egész, mint a GoT-nál, hogy van egy kész alapanyag és "csak" filmre kell vinni. A világ, a meglevő sztorik, a szereplők, az alapkoncepció - ahogy korábban is írtam - tuti nyerő lenne, csak csinálni kell hozzá egy több évadon, több szálon áttlívelő sztorit. Az epizódikus sztorik halálra ítélik az ilyen szériákat.
Akármennyire is jó a játék sztorija, és mondjuk 60 óra ( ha jól rémlik kb. Ennyi volt nekem az első rész), az vásznon max 1 évad, ha nem nyúlnak hozzá. És ehhez rohadt jó forgatókönyv író kéne. Éppen ezért nem hiszek a bejelentett filmben. 120-150 perc kb. semmire sem elég egy ilyen világhoz.
-
perge666
veterán
válasz
TazLeacher #12964 üzenetére
Azigen
-
atainprison
senior tag
válasz
TazLeacher #12962 üzenetére
A gond inkább a sztori lenne. Itt nincs 6-szor több száz oldal, amire rá lehetne húzni a forgatókönyvet. A könyvek egyszerű novellák, a játékok sztorija meg hulla gyenge.
Már bocs, de úgy tűnik nem vagy teljesen képben Witcher fronton. Az első két könyv tartalmaz egymástól független rövid történeteket (amik rohadt jók), ezen kívűl megjelent még hat!! könyv, ami egy egybefüggő sorozat. Ebből a hatból sajnos még csak háromhoz volt szerencsém, de azok mind nagyon jók.
Ha a játékok fő történeti szálját nézzük, a harmadiké tényleg nem volt túl bonyolut, de az első kettő története eléggé ott van a szeren. Szóval az, hogy a Witcherből (akkora költségvetésből, mint ami a GOT-nak van) nem lehetne egy jó sorozatot kihozni elég nagy marhaság. Ugyanúgy van egy teljesen felépített világa, érdekes szereplőkkel és rengeteg politikai ármánykodással, mint a GOT esetében. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
FireKeeper #12963 üzenetére
Ugyan azt. Az egész játék jó esetben kitesz egy novellát. Nagyon jó esetben.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TazLeacher #12962 üzenetére
a játékok sztorija meg hulla gyenge
ugyanazt a játékot játszottuk? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
BüszkeeSAAAS #12961 üzenetére
Hasonló témában már van egy sikerszéria...a GoT. Hasonló költségvetés, hasonló minőség, és tuti nyerő lenne. A gond inkább a sztori lenne. Itt nincs 6-szor több száz oldal, amire rá lehetne húzni a forgatókönyvet. A könyvek egyszerű novellák, a játékok sztorija meg hulla gyenge. (Persze játékhoz képest jó, de egyébként kb. 10 sor.)
-
BüszkeeSAAAS
tag
Szerintem nem lenne, jó főleg sorozatban nem, ugyanis elképesztően sok pénzt kéne beleölni ahhoz ,hogy a látványvilágot megfelelően átadja .... és még akkor sem garantált semmi. Bár tény ,hogy a sztori elegendő potenciállal rendelkezik ,de a kulcsszó ,mint általában: a profit. Szerintem ha tisztességesen meg akarnák csinálni az jelentős anyagi befektetés lenne ami azért nem biztos ,hogy kellő képen megtérül...arról nem is beszélve ,hogy a színészi és rendezői munka is kétségesé teszi az pedig nem csupán pénz kérdése. Én attól tartok a játékosoknak csalódás lenne a "népeknek" meg egy egyszer nézhető jó ,de nem kiemelkedő alkotás....
Viszont ,mint Pc játékot talán még érdemes lenne elővenni pár év múlva bár úgy tűnik ezt sem tervezi a CD P. R.
Én is inkább FireKeeper ötletét támogatnámDe aki részvényeket vásárolt tőlük a játék megjelenése előtt az most együtt örülhet velük....
-
edari
őstag
válasz
Šolaire #12955 üzenetére
Én is. Régen játszottam ilyen jó játékkal mint a Witcher 3 (kb 2 hónapja szedtem le, de 10 perc múlva már meg is vettem mind a 3 részt Steames leárazás keretében). Igaz most kicsit pihentetem, hogy elfelejtsem a sztorit, hogyha megint kijátszom legyen megint újdonság.
Egyébként eltudnék képzelni valami különálló játékot Cirivel.
-
Šolaire
veterán
Azért ez nagy eredmény:
[link] -
BüszkeeSAAAS
tag
Nekem is megoldotta a problémám a Dávid által említett lehetőség , bár én még játék elején elvégeztem ezt a fentebb említett durva grafikai hibák miatt ,de nem tapasztaltam különösebb bug-okat azóta sem egy próbát mindenképp megér szerintem is!
itt egy kis videó a végén a Dávid által említett lépésekkel:[link]
For Temeria!
E meg a tegnap esti aprításomból egy kis részlet első videóm a jútyúú
[link]
-
-
Ðávid
aktív tag
válasz
zegi_norbi #12949 üzenetére
Én végig ott voltam, sőt, néha oda is mentem ellenőrizni a munkálatokat. Nem tapasztaltam semmilyen hibát.
-
zegi_norbi
tag
válasz
Grafirka #12945 üzenetére
Nem tudom írta-e már valaki, de ilyenkor nem szabad Toussaintban lenni. El kell utazni egy másik területre és ott kivárni a felújítást
Utána nyugodtam visszamehetsz és az alkimista labor fala elől el lesz rakva a szekrény
Először velem is ez volt, mutatta hogy használjak Aard jelet, mondom oké. De csak nem akart szétesni a szekrény, aztán valamelyik fórumon vagy talán youtube-on sikerült rálelnem erre a megoldásra.
Azt hittem a legújabb frissítéssel már kijavították ezt a hibát :/ -
Ðávid
aktív tag
válasz
Grafirka #12945 üzenetére
Próbáltad már a GOG kliensben kijavítani a telepítést? A Play gomb mellett a More-ra kattintva lenyíló menüben megkeresed a Manage installation-t és azon belül meg rákattintasz a Verify/Repair-ra. Sokaknak segített már ez a funkció, akik valamilyen hibába ütköztek a játékban.
-
Grafirka
őstag
válasz
perge666 #12935 üzenetére
Meg erdekesebb eset , hogy felujitom a hazat es a kornyeket teljesen. A kuldetes bekerul a megoldott kuldetesek listajaba es ott a pinces quest elott diszeleg a zold pipa
, marmint hogy sikeresen megoldottam. Ugy hogy be se tudtam menni az alkimista laborba.Tehat mutagen fejlesztestol ( vagy barmit is lehet ott elkovetni) elkoszonhetek.
Az mar egyenesen nevetseges hogy egy masik alkuldetes ( birtok megtekintese ) az a megoldott kuldetesek listajaban pirossal ki van X ve tehat elbukottnak szamit , kozben azt sikresen vegigvittem .Nagyon jo jatek de sajnos van benne hiba boven.
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
egykerdezo #12936 üzenetére
Eleinte én is sokat szívtam mondjuk ez nehézségi fokozattól is függ, de kb 8-9. szint körül kezdett élvezhetővé válni jól használható a harc rendszer eleinte még se fegyverolajok se főzetek se normális cuccok szóval javaslom kalandozz gyakorold a harcot fejleszd a karakterek látogass el a ?-es helyszínekre és kerüld a piros ellenfeleket/küldetéseket. Kalandozz egy kicsit mielőtt a küldetéseket csinálod , én minden elérhető hirdetőtáblát elolvastam Velenben és bejártam a területet aztán már csak arra kellett figyelnem ,hogy nehogy valamelyik küldetéshez már túl magas szintű legyek legyek ha a javasolt szint 15 akkor 10-20 érdemes belevágni mert 10 alatt túl nehéz 20 felett pedig már csak 1-2 TP jár érte... szóval +-5 szint olajok főzetek jelek félreugrás/kitérés gyakorlása és alkalmazása és persze gyűjtögetés
-
egykerdezo
csendes tag
Szomorú ez a sok bug.Nekem olyan gondom van hogy nem tudok haladni,nehéz a küldetés,maga az irányítás is.Nektek hogy van beállítva három gombos egéren a vezérlés?Sokminden klaviatúrára marad...
Az gond lehet hogy nekem rajta van a két kiegészítő és mikor átmentem a kezdőrészről az újra,írta hogy innentől a főküldetés valamelyik kiegészítőnek megfelelően változik és 33.ik szint szükséges hozzá.A hirdetőtábláról levéve néhányat tényleg 20-30 közé hoz javasolt szintnek.Az elején mikor találkoznom kellene a kémmel nem tudok elbánni a három hármas szintű vadkutyával. -
Grafirka
őstag
válasz
cikasz #12925 üzenetére
Fejlesztesek mar megvannak, de meg minidg nem aktivalodott a "fal" .A kofal helyen most is egy szekreny all pedig pont ezert minden penzemt a haz felujitasara koltottem. Talaltam neten is infokat miszerint sokaknal kijott ez a hiba es nem tudjak mitol.(Jatek eredeti )
Ma deleott egy masik hibaba is belefutottam.A szolokertek megtisztitasakor barmit csianlok nem tudom vegigvinni a pasas es a csaj kuldeteset. MEgtisztitom mindketto szolloset de annak fuggvenyeben hogy kivel beszelek eloszor az egyik szereplo eltunik viszont a quest aktiv marad. Most is kiirja hogy beszeljek a csajjal es ertesitsem hogy tiszta a szollos , de semmi jel a terkepen a csaj pedig nics sehol. Vagigkerestem az osszes helyszinen ahol eddig talakoztam vele de eltunt.
-
perge666
veterán
válasz
BüszkeeSAAAS #12931 üzenetére
Bugok mindig is lesznek,néha nekem is bejött 1-2 de nagyon elenyésző.
Engem az idegesített nagyon mikor sétáltam vagy akár lovon mentem mindig megakadtam a tereptárgyakban amin szerintem simán át kellett volna mennem,párszor majdnem újra kellett tölteni a mentést mert úgy beragadtam hogy Geralt remegett mint valami epilepsziás,na ekkor nyomtam mindent és nagy kinlódva kiszabadult.Utolsó Keirás spoileres kérdésedre a válasz igen,nálam legalábbis úgy történt.
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
perge666 #12930 üzenetére
Igazából azt próbálom most kideríteni ,hogy lennie kell-e egyáltalán képnek, de ezek szerint kell ,hogy legyen.Egyébként én szerencsére nem sokat tapasztaltam a hibákból sőt meg kell mondjam szinte semmit annyi volt eleinte,hogy némelyik épület,árnyék hibás volt "szét volt csúszva" ,de aztán a GoG-on meg tudtam oldani a (Verify & Repair). PC verzió. Szerintem ez az egyik legkevésbé "Bug-os" összetett játék amivel eddig játszottam...
Bár az érdekes volt mikor Velenben derékig merültem egy pocsolyában és közben előmászott egy "Vizibanya" és kis híján "pofán vágott a csöcseivel" mert beszorultam a lébe és úgy kellett levágnom... meg egy másik eset kinyírtam egy sírbanyát az hasra esett miután kinyiffant a csoffadt seggével az ég felé, aztán egyszer csak elkezdett csúszni előre a sík terepen át egy bokron kb vagy 10m-ert mire leparkolt
.... A baziliszkusz meg nem tud úszni
mert mikor a Pontar mellett lévővel küzdöttem és a víz fölött repülve elkábítottam belesett a vízben
és kinyiffant bár ettől függetlenül tovább sivítozott ezzel csak az volt a gond,hogy a vízen nem lehetett kifosztani a vízen lebegő tetemét.....De ezek elhanyagolható hibák úgy vélem..... az összképet tekintve.
Ha "életben hagyod" elvileg
akkor is a fűbe harap mivel Radovid levette róla a kezét és Geralt biztosította afelől ,hogy az alvilág tudni fog "árulásáról" és csak idő kérdése ,hogy mikor teszik el láb alól. Ettől függetlenül én is jobbnak láttam végezni vele hisz Geralt " Ars poetica-ja" "Killing Monsterts" (még Lambert is szívatta ezzel utalva az official tralier-ben történtekre, a cd project red-es srácok ügyes kis banda élmény lehet velük dolgozni )
Egyébként csak érdekelt, ez a verzió mert úgy gondolom amikor vannak ezek a kis videó bejátszások ahol Geralt monológja közben fekete-fehér rajzok jelenítik meg a történtek végkifejletét az mindig a korábban hozott döntéseinken alapszik pl. Báró sztorija Keira sztorija...
Egyébként ha Keira meghal Lambert is életét veszti Kaer Mohrennél? -
perge666
veterán
válasz
Grafirka #12923 üzenetére
Az első 2 "hiba" nekem nem hiba,sikeresen megcsináltam PS4-en,a harmadik meg nem rémlik,de lehet azt is megcsináltam.
BüszkeeSAAAS : Én semmi pénzért nem hagytam volna életben a Kurafit.............
Nekem az alap játéknál volt olyan hiba a videók bejátszásánál hogy néha nem volt hang,vagy csúszott,de ez is csak egy rövid szakaszon a történet közepe táján,elsötétedéssel nem találkoztam. -
MM01
tag
válasz
BüszkeeSAAAS #12928 üzenetére
en eletben hagytam eloszor. Hat csak annyi, hogy majd talalkozol vele, foldon futo lesz, kovel dobaljak stb Tehat egy lecsuszott ember lesz belole
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
Ferdzsoo #12927 üzenetére
Végig csináltam megint azt a részt ,de továbbra is csak sötétség csak abból lehet kikövetkeztetni mi történik amit ezalatt hallani lehet.
Volt olyan aki életben hagyta
a "Kurafikölyköt" mert most ott tartok ,hogy meglátogattuk Dudu-t aki a helyébe lépett és sikeres új életet tudott így kezdeni, de mi van ha akkor nem végzek vele, negatívan végződik, most Dudu története? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
BüszkeeSAAAS #12926 üzenetére
Nekem a videók alatt rengeteg bug volt.
Sokszor újra kellet töltenem hogy lássam a videót. -
BüszkeeSAAAS
tag
Amikor Avallac'h felfedi
Ge'els-nek ,hogy Eredin gyilkolta meg az előző király és úgy lépett a helyébe az állómból nem lehet látni semmit csak feketeség és hangok.... ez normális? -
cikasz
őstag
-
Grafirka
őstag
Kiegeszito hibak?
Corvo biancoban ( rezidencia ) a pinceben kene lennie egy rejtett szobanak. A jatek kijeloli de sajnos kofal helyett egy polc van a bejaratnal ami nem attorheto.
Toussaint - A kelepcek nagymestre kuldetes
sszegyujteni a witcher iskola nagymesteri tervrajzait , semmi nem jelenik meg a terkepen. Lovesem nics merre kene keresni.
Kisert a mult kuldetes ( kovesd az eges szagat ) , be kene jussak a kuria belso udvarara de az ajto betorhetelen , ha pedig az ajtora kitett uzenete elolvasom akkor elbukom a kuldetest.
Talalkozott valaki ezekkel a hibakkal ?
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
egykerdezo #12921 üzenetére
Majd lesz idővel alapanyag bőven ha összeszedsz mindent ami utadba esik, érdemes arra is figyelni kinek adod el a cuccokat mert pl. egy szimpla útszéli kereskedő kevesebbet ad a kardokért páncélokért, mint egy kovács. Egyébként bizonyos alapanyagokhoz szétbontás útján is hozzájuthatsz pl. ezüst cuccokból (ezüst gyertya tartó) ezüstércet tud kinyerni a kovács abból Xdb ezüstércből meg lehet ezüstrudat csináltatni. De ezt a lehetőséget inkább érdemesebb a drágább/ritkább alapanyagoknál figyelembe venni.
-
egykerdezo
csendes tag
Most hagytam el a kezdő területet de még nem vagyok négyes szintű.A goul fészkek elpusztításához nem volt bombám,alapanyag hiánya miatt,a vipera kardokat szintén nem tudtam ezüst rúd hiányában összerakatni még.
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
egykerdezo #12915 üzenetére
Nekem 3+2 gombos van számomra ez bőven elég viszonylag egyszerű irányítani igazából a +2 gomb közül is csupán 1-et használok a "kitérés" funkcióhoz. A billentyűzet hagyományos (olcsó) drágábbat nem veszek mert néha ezen vezetem le a feszkót ez is még csak 1 hónapos ,de már a D-betű félbetört rajta.....
Novigrad-ba menlevéllel tudsz eljutni a Bárótól tuti kapsz majd én tőle kaptam (lehetséges más mód is valami seftessel együttműködve,de szerintem az kétes, meg talán van még egy megbízás is aminek az elvégzése után lehetséges ,hogy kapsz) én a Bárótól kaptam.
Folyamatosan lesznek majd új kard tervrajzok nem csak witcher cuccokhoz,de általánosságban elmondható, hogy mindig az a witcher kard a nyerő ami magasabb szintű és már tudod használ is később ezek fejleszthetőek, de arra érdemes figyelmi ,hogy olyat rakass össze amit már tudsz is használni vagy akkor fejleszd amikor már a karaktered szintje is megfelel a fejlettebb változathoz (ez a koncepció áll a kardokra és páncélokra egyaránt).
-
XharX
aktív tag
válasz
Igen, érdemes megcsinálni azt a kardpárt, kezdőnek elég jó, meg lényegében nem kerül semmibe, mindent össze lehet hozzá szedni a kezdőterületen.
Egér esetében meg tökéletesen elég szerintem a 3 gomb, az én egeremen van oldalt két plusz (Deathadder 3.5G), nem láttam értelmét használni, de kinek mi. -
Zolás
addikt
válasz
egykerdezo #12917 üzenetére
Robban...
-
egykerdezo
csendes tag
Vannak ezek a hordók amikre mindig kijön az aard jel witcher érzékekkel nézve.Azokkal mit kell,lehet csinálni?
-
MM01
tag
válasz
Novigradban fogod tudni, talan a Fő pap teren van Vivaldi, ezt most igy hirtelen nem tudom
-
egykerdezo
csendes tag
válasz
BüszkeeSAAAS #12912 üzenetére
Köszi,persze,igaz.csak elkövettem kétszer egy durva hibát,nem figyeltem és az őröktől csórtam...odalett a pénzem.Na mindegy.Van nálam ilyen oren,meg még az a másikfajta pénz.Azt írja a bankban átválthatom rendes pénzre.Oda mikor,hogy tudok eljutni?
Elég nehézkes nekem a jelenlegi háromgombos egérrel az irányítás.Ki milyen egérrel,billentyűzettel játssza,milyennel érdemes?Megtaláltam a sírkertben ezt a vipera ezüst kard iratot,most ezután a küldetés után megyek.Ezt érdemes összekovácsoltatni majd? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
atainprison #12909 üzenetére
Azt se tudtam hogy oda lehetett volna adni a parasztoknak.
Megettem... -
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
genndy #12908 üzenetére
Hello!
Köszönöm, időközben én is rájöttem ,hogy mire jó....
Szerintem nem kell erőltetned a pénz gyűjtést a legjobb cuccokat úgy is találod majd vagy készítteted, érdemes a lóversenyeket csinálni ,hogy nagyobb nyeregtáskához juss így kirámolhatod az ellenfelek holttestét és a "kincsesládákat" azokat érdemes figyelni főleg barlangokban, romok környékén és félreeső helyeken mindig lehet fegyverekre rúnakövekre alkímiai receptekre, tárgykészítési leírásokra bukkanni.
Nekem a legnagyobb kiadásom a Skellige Armor Set -volt ezenkívül a javítások, kovácsoltatás vitt el "jelentősebb" összegeket ,de nem sok értelmét látom a pénz után futni a kereskedők drágán adnak olcsón vesznek.... érdemesebb felfedezni a világot közben jobbnál jobb cuccokat lehet összeguberálni.
Az ereklyének minősített tárgyakat el sem adtam van már vagy 40 kardom és vagy egy tucat vértem és egyéb páncélom és még így is elég pénzem volt játék közben.
-
atainprison
senior tag
válasz
BüszkeeSAAAS #12905 üzenetére
Két képességpontok kap Geralt, ha elhasználod, ne add oda a parasztoknak
.
-
válasz
BüszkeeSAAAS #12905 üzenetére
Ha nem adod oda, akkor te használhatod el, Geralt kap valami speckó tulajdonságot, nincs más szerepe.
-
MM01
tag
válasz
egykerdezo #12906 üzenetére
Vegyel fel mindent ( ez kesobb a targykeszitesnel pl nagyon jol jon ), kard-pancel amit talalsz add el, kuldeteseknel probalj nagyobb osszegeket kerni, csinald meg az osszeset stb
-
egykerdezo
csendes tag
hogy tudnék nagyobb összegekre szert tenni,vagy egyáltalán pénzhez jutni?
-
BüszkeeSAAAS
tag
Sziasztok!
A varázsmakk
amit Imerlith holttesténél találtam hasznát veszem-e majd később ha nem adom oda a suttyó parasztoknak vagy csupán ez is egy vagy-vagy döntés aminek később fogom megtudni a kimenetelét? Ha utóbbi az kérlek ne lőjétek le mi fog történni , jelen állás szerint inkább megtartom, szarevő egy banda és még kannibálok is tudtukon (kívül ?)... nem érdemlik meg emberpörköltet a fúriák meg a makk nélkül is ehetnek ...
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
December végén eldönöttem, hogy nekikezdek a Witcher triológiának, mivel meg van az 1-2-3. rész + a DLC-k.
Az első és második rész kivégzése 90 óra volt, kb másfél hónap (egy-két mellékküldetés maradt ki). Úgy látom, hogy a 3. rész jóval több időt fog felemészteni. Mondjuk a grafika lélegzetelállító, de még az első részben is hangulatos volt a grafika, igaz tettem fel textúra modot. Az első részt anno megvettem, de gyenge volt a gépem hozzá, most a 3. rész über grafikával megy szaggatás nélkül, minden bekapcsolva, 1080p felbontáson.
Nem tudom, hogy játszotok, de én próbálok következetes maradni. Első részben a rendet választottam, ez maradt a 2. részben is, meg kitartottam Triss mellett, nem jöttem össze Shanival. Szerintem a 3. részben is ez lesz. Érdekes így egymás után játszani a részeket. Mindig hozzá kell szokni az új irányításhoz. -
-
perge666
veterán
Na a végére értem a B&W-nek is, az egészbe 111 órát tettem bele, 52-es szintig fejlődtem, mind3 résznél a "rossz" / halál /befejezést csináltam meg de nem bánom mert a saját döntéseim alapján történt az ami.
Egyszerűen imádtam a játékot, életem eddigi legjobb játéka, pedig már nagyon sok játékon túl vagyok!
Eddig azt hittem a GTA/Mafia sorozatnál nincs jobb, de a Witcher3 köröket ver rájuk.Sajnálom hogy befejeztem mert új játékokból nincs sok ami hosszabb időre lekötne, mondjuk ott a Resident Evil7, de az röpke 10 óra csak.
Ja még annyit hogy Triss eljött hozzám a végén, 52 trófeát szereztem meg, csak a Gwyntes mellékküldetés maradt amikor össze kellene gyűjteni az összes lapot / abból is már csak 1-2 lenne... / meg 15 kincskeresős, ezeket már szerintem ki is hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest