Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Šolaire #14399 üzenetére
Csak az egyiket, a HoS-t, a másikat elkezdtem de mivel reseteltem a játékot így az még teljesen új lesz,
, igazából csak ámulok ezen a játékon mert amit ezzel megkaptunk az hihetetlen, és ha belegondolok, hogy így vagy úgy de 5 éve készül a Cyberpunk 2077 akkor nem is tudom mi lesz majdnem kétszer ennyi fejlesztési idő alatt.a HoS-ban az esküvő valami csodálatos rész volt -
cyberkind
félisten
Én annyival segítettem magam, hogy nem akartam az abszolút rossz endinget, így annyit olvastam, hogy mi kell a rosszhoz és azt hagytam, bár sokszor alaphangon ezt csináltam volna de így volt a biztos, ha
, aztán max visszatöltök pár 10 órát, jó buli.minden igaz és nem viszem el az uralkodóhoz KM után akkor witcher marad, kiderül, most így játszom majd le (#14397) Solaire
Én is ezt szerettem volna de csak nem sikerült összehozni, a Mass Effect ennyiből talán könnyebb. -
cyberkind
félisten
Ugyebár nálam az első körös befejezés az lett,
, ha jól vettem ki a válaszokból éshogy Ciri uralkodó lesz teljesen hanyagolom az uralkodós dolgot, tehát mondjuk nem viszem el hozzá, akkor megkapom azt a befejezést, hogy witcher legyen? -
.LnB
titán
Most ezt próbáltam ki: [kép]
Sweetfx nélkül. Nekem jónak tűnik. Bár azt nem néztem meg, hogy ez eszi e a több erőforrást vagy ha 1440p-re teszem DSR-rel.A végeredmény ugyan az FHD monitoron szerintem.
Na itt meg a bug, amiről írtam reggel. Visszatöltöttem az állást: [kép] Elég durva szerintem. És sajnos 100%-ra bebizonyosodott, hogy a Turbolightning mod okozza. Mivel kiléptem, kitöröltem a modot és miután visszatöltöttem újra az állást, már nem jelentkezett a bug. Szóval van egy bizonyos napszak+időjárási egytütállás ami ezt eredményezni. Ezzel ez a mod kilőve nálam.
-
válasz
csaba951 #14383 üzenetére
+ Edem05
Értem, köszi
Akkor ez volt az utolsó vörös koponyás küldetésem.
Már meghülyültem annyira gyepáltam, de semmi értelme nem volt
Végül túljártam a klüklopsz eszén, a szeszfőzdében suttyomban mindent megcsináltam a háta mögött elkerülve az ütközetet.
Rohadt idegesítő volt mert amikor túl közel értem hozzá a háta mögé, akkor Geralt mindig egyből előrántotta a kardot és nem tudtam felmászni a létrán, vagy interakcióba lépni a tennivalókkal
-
Edem05
őstag
válasz
DeathAdder #14382 üzenetére
Ezt hagyd ott! Arra figyelj, hogy a te szinted és a küldetés szintje között 5 szintkülönbség legyen maximum, ha annál nagyobb akkor úgy jársz mint most. Plusz ne felejtsd el fejlesztgetni a cuccokat sem.
-
csaba951
veterán
válasz
DeathAdder #14382 üzenetére
Vörös koponyás küldetéseket hagyd a fenébe! Túl gyenge még hozzá a karaktered. Később kell megcsinálni.
Egyébként én hasonló helyzetben ütés/mentés (szükség esetén visszatöltés) módszerrel megöltem egy barlangi pókot kb. 4 óra alatt. Nagyon nem érte meg, sokkal kevesebb xp-t kaptam érte mint amennyit más küldetésekkel ennyi idő alatt összeszedtem volna.
-
-
.LnB
titán
Akkor nekem lehet az SS1.1 reshade más beállítása miatt lesz olyan. De borzasztó, szóval azt észreveszed pillanatok alatt. Te melyiket használod? Vagy hogy? Én a W3HC default reshade-jét írom felül az SS1.1-gyel aztán a W3HC-ben kipibálom az SMAA-t (Van benne FXAA is). Szal' én nem szerkesztem manuálisan a reshade fájlokat. Lehet ez lesz a baj. Elküldhetnéd majd a tiedet egy próbára.
-
VTom
veterán
Mikor még fullHD-n toltam, 1440p DSR-rel, 15% simasággal játszottam, ha jól emlékszem, az csodát tett a játékkal (980Ti volt).
AA-t tudsz sweetFX-ből is rátolni. Leszedsz egy sweetFX presetet, és a config fileokban szépen kikapcsolsz mindent, csak az SMAA-t hagyod bent. Én így csináltam, kicsit monyákolós, de remekül működik, hozzárendeltem egy kapcsológombhoz, és van különbség (persze nem mentettem el a fileokat, és múlt héten telepítettem újra a játékot, úgyhogy b@szakodhatok vele megint
)
Sajnos a játék motorjában elég szar az AA.
-
cyberkind
félisten
Meglesem mindjárt. Nekem az égbolton művelt fura dolgokat az a mod, így inkább hagyom teljesen, ja meg persze a fű, elég sok helyen nem jelent meg a fű csak úgy mintha a DX8-as korszakot élnénk.
Nem tudom te, hogy bírtad a játékot DSR-rel 4K-ra de nekem sehogy se jön össze, pedig máshol megy.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind #14370 üzenetére
Ja hallod nézz már meg nekem valamit pls. Zavar a játékban, hogy nincs értelmes AA benne. Ezért valamelyik nap benyomtam DSR-t, hogy még élesebbek legyenek az élek. Fps-sel nem is lenne gond. De fura érzésem volt az egérmozgással. Próbáld ki, hogy neked is fura? Pedig hardware egérrel nyomom. És most nem tudom, hogy placebo volt e.
Én ezt a lilásodást, rózsaszínesedést nem értem. Tuti a Turbo Lightning miatt volt. De rákerestem és sehol sincs erről infó. Csak nekem jönne elő?!
-
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind #14368 üzenetére
Persze, hogy jól néz ki, de csak egy mod "fut". a HD Reworked Project is tartalmaz sziklákat, fákat tetőket. Vagyis ezek textúráit. Szóval vagy ez vagy az aktív csak. Ugyan az a funkciójuk. És egy sziklára egy textúrát tölt be a motor. A kettő modtól nem lesz 2x szebb.
-
cyberkind
félisten
Jelen pillanatban nálam ezek a modok vannak bent a játékban amiket észre is lehet venni ilyen-olyan módon, illetve bemásoltam a 4K textúrát tartalmazó rendering fájlokat is, eddig nincs gond a játékkal.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Edem05 #14353 üzenetére
Pedig az egy nagyon könnyű acsi. Én azt bánom hogy a legelső végigjátszásnál skippeltem a gwentet, pedig nem kellett volna. Csak minden árussal játszani kell akivel tudsz meg van pár amit küldetéskor kapsz meg arra kell figyelni.
#14361: lényegében borotválkozás közben szimulálod a witcher 2 mentést ha nem lenne meg a kérdésekre adott válasz szerint
-
genndy
addikt
válasz
Edem05 #14353 üzenetére
Igen, nekem NG+-ban meglett, mert rámentem a gwentre. Neten nagyon sok guide van a lapokkal, ki adja, hogy szerezhető meg, azt néztem és pipálgattam, meglett mind különösebb gond nélkül. A küldetések közben kell figyelni meg körbemászkálni és keresni a kártyázókat, mert azok bukhatók (főleg a partin ahová Trissel megyünk).
cyberkind: döntésekben nincs különbség, borotválás közben ugyanazokat kérdezi/ugyanazokban lehet dönteni, mintha mentett állást hoznál át.
-
-
cyberkind
félisten
Ha nem romantikázok
?Triss-el, akkor is ott lesz a KM csatában -
.LnB
titán
válasz
DeathAdder #14351 üzenetére
Tegnap csak kicsit tudtam játszani. És akkor is csak a The King is Dead achi-t csináltam meg. Vissza kellett tölteni állást..stb stb.
De bebugolt valamelyik mod. Mert előbb csak kicsit furcsa volt a kép, aztán pedig teljesen rózsaszín+lila árnyalatot öltött az egész kép. Nem kicsit, nagyon, alig láttam tőle. Egyszer volt már egy ilyen eset, akkor meditálás megoldotta. De most olyan ponton voltam ahol nem lehetett menteni és meditálni. Ezért gyors kitöröltem pár modot. Viszont a Turbo Lightning csinálja. Egy megadott naplementés időpontban, és egy adott időjárás mellett. Kicsit felhős égboltbál.Majd át kell néznem, lehet nem fogom használni ha még egyszer előfordul.
-
Edem05
őstag
Valaki megszerezte ezt a Card Collector achievement-et? Most lettem kész vele, elég gyilkos egy acsi, nem figyelsz, kihagysz egy olyat amit később nem lehet megszerezni bukod az egészet és kezdheted előröl vagy keresheted a régebbi mentéseket és sok órával az előttre kell visszatölteni. Eddig szerettem kártyázni, de most lehet megutáltam egy kicsit
[kép]
-
genndy
addikt
A cselló és a gordonka ugyanaz
(tudom, mert 12 évig csináltam)
Egyébként igen, leginkább az. A nyekergetéses részei is. De van benne dob(ok), csörgődob, xilofon (vagy annak hangzó), hárfa, furulya fuvola, didgeridoo, sámándob, kolomp, gamelan, rengeteg hangszer. Torokéneket is lehet hallani.
Percivalnak elég sok egzotikus hangszere van, a fickó talán kobozon játszik, az egyik lánynak fura lábközös hegedűje meg rövid furulyája van, de a nagy dobjuk is jól szól. -
-
A veleni soundtrack fő motívumait milyen hangszerrel játsszák? Csellóra vagy gordonkára tippelnék.
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #14346 üzenetére
Nekem jóval több mod teljesen szétkúrta a játékot, szóval csak óvatosan a mennyiséggel.
-
VTom
veterán
válasz
DeathAdder #14346 üzenetére
Amiket én használok (fentebb) azoknak semmi fps hatása nincs.
-
-
.LnB
titán
válasz
DeathAdder #14344 üzenetére
Nem kell félni annyira ettől. Biztos vannak game broken modok is, meg csalásnak minősülőek is. De ha okosan válogatsz akkor lehet szépíteni. Tegnap nekem egy olyan mod bugolt be ami az arcokat cserélné 4k felbontásúakra. Aztán a végeredmény zombiufó arcok lettek, meg is ijedtem.
Kitöröltem és kész.
Ezek vannak most fent:
More Shadow: [link]
clouds ramccoid: [link]
Grass mod: [link]
Turbo Lightning Mod: [link]
Extended View Distance: [link]
HD Reworked Project: [link]Meg még van, csak nem jut eszembe. Szóval ilyenek simán mehetnek
-
-
.LnB
titán
válasz
DeathAdder #14342 üzenetére
Magától a nexus mod-tól nem lesz szebb a grafika.
Az csak egy modtool (program) amivel a modokat lehet telepíteni.
Innen lehet modokat letölteni: [link]
De nem feltétlenül szükséges a Nexusmod hozzájuk. Elég sokszor csak a mod mappába bemásolni őket.És igen némelyik modtól szebb lesz a játék, párat én is tettem fel hozzá. De nem minden mod tökéletes, tegnap is futottam bele bugosba, azt letörlöm és kész.
-
Hali.
Ma olvastam róla először. Nexus modot van értelme telepíteni, vagy okozhat bármi bugot esetleg fennakadást a történet végigjászásában?
Tényleg szebb lesz a grafika? -
Edem05
őstag
válasz
Ry0K3N #14340 üzenetére
Hmmm, lehet kipróbálom macival mert tetszik ez a hosszú köntös
Manticore ad hozzá plusz főzetmérgezés szintet meg némi krit esélyt, sebzést. Kíváncsi vagyok mennyit számít ez. Ha nem olyan sokat akkor Maci Laciban tolom végig a maradék két kieget.
Amúgy így néz ki az én Manticore Euphoria build-em: [link] (Endure Pain meg a Tissue Transmutation még hiányzik, ezeket még nem tudtam berakni)
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Edem05 #14337 üzenetére
Amelyikhez éppen kedvem volt. Nem nagyon számított neki ahogy néztem de a legtöbbet talán a medvétől kapja vagy a mantikórtól? Itt a build alapja: [link]
Ezt majd kipróbálom legközelebb addig is lementem. Sajnos youtubot jelenleg nem tudom megnyitni 320p-nél jobban
elvileg ez a build ha jól raktam össze a képekből [link]
-
Edem05
őstag
Kitaláltam neked valamit. Rúnaművesnél lehet csinálni olyat, hogy a medvébe raksz bűvöletet (vagy mi a szarnak hívják, mindegy) könnyű vagy közepes páncél legyen a nehéz helyett, ez arra jó, hogy az egy pontos skilleknél el tudod dönteni, hogy melyiket akarod, én a könnyűt raktam a mantikór armoromra így a macska iskola technikát tudom használni amivel 25%-kal megnő a crit hit dmg és a gyors támadás sebzés 5%-kal.
Ez combat buildhez nagyon jó. De ha a közepest rakod rá akkor tudod használni a griff iskola technikákat amivel a jeleket és staminát tudod felerősíteni 5%-kal.
Így megmaradhat a maci szetted ami annyira tetszik és még használható is lesz. Vagy nem tudom mennyire kell neked ez a 5% erős csapások erősítés meg élet növelés.(#14336) Ry0K3N
+1 a combat alchemy build-re. Melyik armor szettel használtad? Nekem a Manticore jött be a legjobban hozzá.
-
.LnB
titán
Nekem nem segített semmi sajnos.
A korábban leírtak szerint addoltam magamnak konzolból. Még 3 szint és használni is tudom majd.Más téma:
Build. Tegnap csináltam magamnak új buildet. Amivel végigtoltam a sztorit a végére elég zagyvaság lett. Az volt a tervem, hogy Medve armor-ban maradok mert az tetszik a legjobban. Úgy vettem észre, hogy medve mellé maximum az Quen jel használható. Ami nekem nem tetszik. Nagyjából Medvével nem lehet megcsinálni a Combat-Sign hybrid buildet. Jelekre nem jó a Medve. Vagyis most amit csináltam azzal jó. De már most látom, hogy a végső megoldás nem ez lesz.
Mint írtam Combat-Sign buildet szerettem volna. Jelek közül is nézegettem, hogy mi lenne jó. Igni "hegesztőpisztoly" (Firestream) skill ránézésre kecsegtető, de harcban annyira hasztalan is. Aztán erősen gondolkodtam, hogy akkor maradjak a Quen-nél? Tényleg az lehet az egyetlen használható Maciban? De érdekelt az Aard is. Ezért végül egy full combat + aard buildet csináltam. És végül bevált. Még most (full) maciban is. Ez az Aard egy jó dolog. Alapjáraton is szeretem stunner dolgokat. Ez mellé még ott az Északi fény (Northern Wind) bomba, ami aoe-ban fagyaszt. És kész. Csak ugye hiába rúnáztam tele minden cuccomat Aard+JEl erősítéssel. Azért ide még mindig nem a Medve szett való. Ezért előreláthatólag a köcvetkező build lesz a végleges (egy ideig persze).
-Macska ezüst kard (Aard bónusz miatt)
-Medve acél kard (crit dmg miatt)
-És Farkas szett (Jel erősítés + Crit chance)Kíváncsi leszek a véglegesre. Ahogy néztem BoW-ban majd a spéci Aard skill nagyon fasza lesz, mert az is fagyaszt. Remélem addig is jól használható build lesz ez ha már kitaláltam.
+1 kérdés
Vörös mutagént hol tudok farmolni? Kéne. -
BüszkeeSAAAS
tag
Gondoltam kezdek egy NG+ ,de előtte még visszamentem a rúnaműveshez megnézni ezt az, meg elutaztam Oxenfurtba is ,hát nem rám szállt az APEH fickó.... kicsit megtollasodtam igaz (minden G M felszerelés komplett, rúnaműves kifizetve, ház feltuningolva plusz 40 ruppó még az erszénybe). Kérdezgette ,hogy illegál gyöngyhalászatból vagy bőrkereskedelemből van-e....de én banditákat henteltem, szóval kaptam egy oklevelet mert olyan becsületes adófizető vagyok (persze csak bemondásra)....
-
VTom
veterán
Nekem a második végigjátszás után (NG+) ugyanez volt a problémám! Nem volt Hattorinál a térkép, üres volt a láda ahol a páncélnak kellett volna lennie, pedig a DLC fel volt telepítve.
Ha jól emlékszem DLC uninstall, reinstall oldotta meg, de az is lehet, hogy csak a komplett uninstall és GOTY reinstall. (nekem az eredeti volt meg az összes DLC-vel, és a GOG automatikusan update-elt a GOTY-ra amikor megjelent) -
Lenry
Topikgazda
válasz
cyberkind #14327 üzenetére
sztori meg hangulat miatt ajánlom őket, de XP-t nem sokat fogsz látni már a dologból.
többször írtam már, hogy a legcélszerűbb taktika, hogy mindig a legalacsonyabb szintű küldetést kell csinálni, mindegy, hogy fő vagy mellékküldetés, witcher megbízás vagy szemétszedés, mert így lehet a legtöbb XP-t gyűjteni.
-
.LnB
titán
lehet uncsi már pár embernek, de találtam megoldást, bár még én sem döntöttem, hogy élek e vele.
update: Szóval. Mivel a wolfdlc-t teljesen ignorálja nekem a játék, minden formában ezért hiába akarom a quest itemeket, a kristályt amivel meg lehetne nyitni a portált, vagy bármit addolni, ezért eszembe jutott egy kerülőút. A Blood and Wine dlc-ben lehet elérni a nagymester cuccokat. Ha azt adom hozzá akkor működik. Csak hát ez így elég csalás nekem. Mert, előbb a HoS DLC-t akarom végigtolni. lvl40 szintlimittel addolja a cuccokat, én most vagyok 35. Nem lehet downgradelni valahogy a meglévő cuccokat vissza egy szinttel valami itemmel? Mert azzal megcsinálnám ha lehet.
Eldöntöm még, hogy használom e.
(#14325) nubreed A kicsi 20:0-21:00 fele elalszik, akkor szoktam játszani. Nem játszok míg fent van, ne lássa, és ne vonzza a játék. Telefonnal se játszhat mint a többi vele egykorú. Szóval ennyi nekem is kijár, neki meg jó mert nem butul már most bele. Persze a szex a játék előtt van fontossági sorrendben ezt tisztázzuk. És nem a Witcher béli afférokra gondolok.
-
.LnB
titán
Nos, úgy néz ki nekem lehet sose lesz Farkas páncélom. Ugyanis a Quest bugos. Ott kezdődik, hogy a térkép nincs Hattori-nál. A helyszínre elérve nem lootolható a láda. A két kristály a portal aktiválásához, nem reagál a jel-re se. Konkrétan már ezt is megcsináltam: [link] De nincs ott hulla amit ki tudnék lootolni.
Újratettem a DLC-t, újraellenőríztem a játék file-jait. Most épp újra telepítem az egészet. Nincs nagy reményem ahhoz, hogy megjavulna. Szóval ez szopás, és én ezt buktam.Már az is fura volt, hogy a medve páncél térképe se volt az árúsnál, de azt meg lehetett oldani, össze tudtam szedni, ezt nem.
Ui: borzasztó pipa vagyok már.
-
de ilyenkor ha már nálad van a fog, akkor azt kell neki odaadni.
itt egy rövid videó
bar egy másik video alatt meg ezt olvastam:
This is incorrect. Lifting the curse requires you to get the cursed fang without killing the liars by getting them to give you the fang willingly then you give it to the werewolf, which turns him back to human form. You will either have to kill him or let him go from there.
szóval lehet, hogy azzal, hogy kinyirtad a partnál a tagokat, elvesztetted azt a lehetőséget, hogy feloldd az átkot.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest