Új hozzászólás Aktív témák

• chaosmonger

tag

válasz Chal #2018 üzenetére

Nem volt gondom, mondjuk én nem is szoktam rajta tartani az ujjam, annál az egy alkalomnál se tudom hogy miért fogtam úgy. Nekem semmi bajom a kormánygombokkal, ha mindenképp kritizálni kellene valamit, akkor nekem a fényszóró kényelmetlen helyen van, ha váratlanul rám villant szemből egy Teslás úgy hogy én nem vettem észre akkor nem is villogni szoktam, csak inteni :)
    Ha már fényszóró, pár hete kérdeztem itt hogy hogy működik pontosan a szürke adaptív fényszóró ikon, valószínű ez HL specifikus lehet, mert megnéztem egy haver Y-jában és ott valamilyen gombbal ezt lehet ki-be kapcsolni, nekem meg nagyon ritkán volt csak ott, aztán eltűnt.
    Nos az utolsó frissítés óta nekem is ott van folyamatosan a szürke ikon, és tényleg azt csinálja, hogy ahogy este elhagyom a lakott területet automatikusan felkapcsol az adaptív fényszóró.
    Furcsának találom, hogy erre nincs külön állítás, ok hogy használni szeretném az adaptív fényszórót, de én szeretném ki/be kapcsolni.
    Mert másik járművet követve is simán felcsapja, értem én, hogy adaptív, de teljesen felesleges ha konvojban megyek kilométereket. Persze le tudom kapcsolni a gombbal, de ha kicsit lassabban nyomom az meg fénykürt, egy buszos előttem a múltkor azt hitte hogy levillogom...

Új hozzászólás Aktív témák