Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
DD időszak hosszának a kezelése/kezelhetősége attól is függ, hogy mire használja a rendszert a trader.
Ha ebből akar élni, akkor pár hónapnál tovább tartó DD az elég kellemetlen.
Ha csak hobbi, és játék, akkor sokat ki lehet bírni.Itt ahogy látom a 200 nap közepénél volt az alja, tehát picit több mint 3 hónap amíg "csak bukik", a maradék 100 nap már felfelé megy..
6 hónap nonstop bukót nehéz elviselni, és közben nem feladni a stratégiát, főleg ha valaki ebből akar élni.
de itt a negyedik hónap végén már talán látszik a fény az alagút végén.bár én most a stratégiámmal 1 hónapja vagyok bukóban, elég sokat visszabuktam, és kezdek kicsit elkeseredni, de próbálom a pozitív oldalát nézni, hogy még így is +200% április óta, stb, de amikor ebből próbálok megélni, és 1 hónapban nem hogy nyerek, hanem több mint 1 havi nyereséget elbukok, akkor nehéz optimistának maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest