Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz amargo #5236 üzenetére

Volt igen, és valószínűleg hasonló okból (persze a programozási hibákat/elgépeléséket kivéve). De nehéz reprodukálni, mert backtesztben nem jön elő. Nem tudtam még rájönni, hogy mi történik, mert sajnos sosem voltam gép előtt, amikor történt, de az biztos, hogy a(z internet?) szakadással van kapcsolatban, és úgy néz ki, mintha a terminal elfelejtené(?) elindítani(/továbbfuttatni?) az EA-t a szakadás után. Aztán egy kis idő után (következő szakadáskor?) újra jól működik. Ugyanaz, mint nálad: mintha nem is lenne EA, semmi jel a működéséről a kiesett időszak alatt. Ha simán megszakítom (akár csak a kábel kihúzásával) az internetelérést, azzal nem tudom előidézni sajnos. Lehet, a bróker servere gyengélkedik csak...
    Ha sűrű lesz, akkor megpróbálom azt, hogy bizonyos időként írjon valami file-ba az Expert, és valami más (terminal-on kívüli) program ezt vizsgálja, és ha bizonyos időn belül nem írt, akkor újraindítja a terminal-t (és esetleg azt is rögzíti, hogy volt-e internetelérés a hiba megjelenésekor, ill. hogy a terminal újraindítása megoldotta-e a problémát). Van ennél jobb megoldás szerinted?

Új hozzászólás Aktív témák