Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Volt igen, és valószínűleg hasonló okból (persze a programozási hibákat/elgépeléséket kivéve). De nehéz reprodukálni, mert backtesztben nem jön elő. Nem tudtam még rájönni, hogy mi történik, mert sajnos sosem voltam gép előtt, amikor történt, de az biztos, hogy a(z internet?) szakadással van kapcsolatban, és úgy néz ki, mintha a terminal elfelejtené(?) elindítani(/továbbfuttatni?) az EA-t a szakadás után. Aztán egy kis idő után (következő szakadáskor?) újra jól működik. Ugyanaz, mint nálad: mintha nem is lenne EA, semmi jel a működéséről a kiesett időszak alatt. Ha simán megszakítom (akár csak a kábel kihúzásával) az internetelérést, azzal nem tudom előidézni sajnos. Lehet, a bróker servere gyengélkedik csak...
Ha sűrű lesz, akkor megpróbálom azt, hogy bizonyos időként írjon valami file-ba az Expert, és valami más (terminal-on kívüli) program ezt vizsgálja, és ha bizonyos időn belül nem írt, akkor újraindítja a terminal-t (és esetleg azt is rögzíti, hogy volt-e internetelérés a hiba megjelenésekor, ill. hogy a terminal újraindítása megoldotta-e a problémát). Van ennél jobb megoldás szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest