- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
Saccco #17492 üzenetére
Jelen állás szerint van problémám, így megnéznék egy frissebb szoftvert. Hol tudom megnézni/letölteni illetve hogyan tudom frissíteni? (Kérdezem ezt azért, mert a gyári útvonalon, TV-n keresztül és TCL honlapon keresztül sehova se jutottam el). Sajnos nem tudom mi az az OTA
mrmft:
Forrás hibát kizárhatjuk, mert egy 165Hz-es gamer monitoron is megnéztem és ott nem volt ilyen gond. Ráadásul annyira jellegzetes a hiba, hogy azonnal észrevehető. Egy másik jelenség a szabályos rácsos textúrák mozgása. Ott is szeret így "eltolódni" a textúra, egy hologram szerű effektus keletkezik. Néha a teljes textúrára kiterjed, néha csak egy bizonyos alak kontúrjára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest