- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
thboxx #37364 üzenetére
Nos, jelentem pozitív változás történt!
Kodin keresztül minden DTS és Dolby hangot átenged az erősítőre ARC-on keresztül a V441 telepítése után!💪
Persze azért nem felhőtlen az öröm, mert a fent említett két appal ugyanúgy nincs hang... lehet egy app gyorsítótár törlés, vagy teljes adattörlés segít, ezt majd még később megpróbálom. De! Már ez is nagy előrelépés! A UI maradt nagyjából ugyanaz, mint a V385 esetében. Végre lehet megint (ha másról nem, Kodiról) normálisan filmet nézni! -
vargalex
félisten
válasz
thboxx #36765 üzenetére
Hivatalosan ugye a 385 nem a C655-re jött, csak azonos a platform. De én anno felraktam, azon kívül, hogy kicsit változott az UI, mást nem vettem észre. Nekem a nem bekapcsolódó TV problémámat ugyan úgy nem oldotta meg. IMG-ből ment vissza a régebbi verzió (kipróbáltam, a 189-et tettem fel és OTA megtalálta az első induláskor a 269-et).
-
ρσгτσ
addikt
válasz
thboxx #36769 üzenetére
OTA és IMG telepítés folyamata.
Összefoglaló hiányában érdemes a keresőt használni.
Kis segítség a kereséshez:
Update
Upgrade
Zip
Flash
ROM
Firmware
FW
Szoftver
SW
Frissítés
FAT32 -
ρσгτσ
addikt
válasz
thboxx #36765 üzenetére
Ha az FR nem oldja meg, akkor én visszamennék v269 -re. De azt IMG -vel telepítve. Ha engedi... Utána újra, gyári állapotú rendszerre ismét a v385.
Úgy látom v385 van már néhány újabb modellen is. Pl. C6KS. Gondolom akkor ez már tartalmaz néhány újítást, mint például a Filmmaker?
Mert annál a gyári visszaállítás eleve ajánlott lehet. Akkor mindenképp, ha problémák vannak.
-
thboxx
aktív tag
-
Bunda555
tag
válasz
thboxx #36478 üzenetére
Szia, köszi! Azóta ráírtam a magyar supportra, nekem is ezt a címet adták meg. Írtam rá reggel angolul/magyarul, még nem jött válasz. Én megadtam a TCL ID-t és a sorozatszámot, a fiókomban ott van minden doksi amit feltöltöttem decemberben, csak látják. Ha nem jön válasz holnap, akkor megy újabb mail, akkor majd csatolom én is a számlát és a fotókat. Köszi még 1x
-
kenicsab
tag
válasz
thboxx #36108 üzenetére
Szia!
Ami működhet az egy Hdmi audio extractor [pl. link] .
Kínából olcsóbb...
Nekem az erősítőhöz kellet, mert nem fogad eArc-ot egyáltalán pedig 7.1 Denon.
Mind a netflix mind a D+ 5.1 DD+ ban szólalt meg így , egy hátránya van, hogy bekapcsolás után mindig Arc módban indul és át kell váltani eArc-ra.
Láttam csak eArc-os változatot is.
Egyébként jó és elég volt neki a tv usb-je tápnak, igaz hub-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- War Thunder - MMO Combat Game
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged