- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
novinyul #1924 üzenetére
Örülök, de szerintem nekem is jól jönne egy profi kalibrálás (lehet, hogy a beállításaim felét kukázná). Saját szemre, ips panelek színeihez való hasonulást (a telefonom mellett időközben egy szintén ips paneles ASUS tablet képét is kivetítettem rá) és minél nagyobb kontrasztot célul kitűzve egyelőre ennyit sikerült kihozni belőle. Nekem tetszik, de ez totál szubjektív. Ami viszont nem az: így sokkal szebb, mint a youtube-os tesztvideókban. Azok némelyikén úgy nézett ki, hogy majdnem lemondtam a rendelést!
No de beszéljünk egy negatívumról is: a betekintési szögek a VA-panelek legalja szintjét hozzák! Volt már olyan, VA-paneles monitorom/TV-m, ami kontraszt terén agyonverte az ips-vonalat, és betekintési szög tekintetében sem sokkal maradt el mögötte, de ez a TCL nem ez a kategória, ezt szemből kell nézni. TV-nél sztem ez nem egy nagy probléma, de akinél ez gondot jelent, az válasszon másik típust! 10-20, talán 30°-os nézési szöget talán még elbír, de többet már biztosan nem, és most nem ínyencekről, hanem az átlagember elvárásairól beszélünk. Szóval e tekintetben a nagyon alacsonyra tett lécet is leveri a DP600-as.
-
Ciccuka
veterán
válasz
novinyul #1918 üzenetére
Nem ismerem konkrétan a TCL TV-t. Lehet működik úgy is.
How to Update Software on TCL Smart TV - Fix it Now
TCL Roku Smart LED TV: How to Update System Software to Latest Version
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged