Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Yandelus
üzenetére
Legjobb lenne, ha elmennél egy áruházba és megnézel pár TV-t
Az is fontos, hogy milyen minőségű anyagokat fogsz nézni rajta. C6K-t én alacsony minőségű anyagokhoz (TV adás, alacsony bitrátájú 1080p / 720p anyag) nem vennék, mert a felskálázása nem a legjobb. C7K elvileg jobb ebben, de azt nem láttam a saját szememmel. A népszerű nagy gyártók felskálázása jobb, de ezt neten is olvasni. Viszont ahogy látom HDR-t se nagyon néznél, így ott meg szinte felesleges a C6K tudása nálad. -
-
balojazz
aktív tag
válasz
Yandelus
üzenetére
A C7K sokkal jobb. 65-ben 4-szer annyi dimming zone van benne, ami sokkal jobb csúcsfényerőt, kontrasztot és feketét jelent. Megnézném az Rtings QM6K és QM7K tesztjeit és "vs" elemzését, ott látszik igazán, hogy a 6-os majdnem mindenhol sárga pontokat kapott, a 7-es mindenben zöldet, és utóbbiról azt is mondja, hogy színgazdagabb. Szerintem nem kérdés. A C6K túlságosan kiherélt budget, ebben a sorban a C7K-t érdemes még épp elfogadhatónak, megvehetőnek tekinteni, ugyanis HDR tartalomhoz nem elég a LED -ek száma C6K-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung QE75Q7FN QLED
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az is fontos, hogy milyen minőségű anyagokat fogsz nézni rajta. C6K-t én alacsony minőségű anyagokhoz (TV adás, alacsony bitrátájú 1080p / 720p anyag) nem vennék, mert a felskálázása nem a legjobb. C7K elvileg jobb ebben, de azt nem láttam a saját szememmel. A népszerű nagy gyártók felskálázása jobb, de ezt neten is olvasni. Viszont ahogy látom HDR-t se nagyon néznél, így ott meg szinte felesleges a C6K tudása nálad.
Vhiktor