- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz Digitalis #13381 üzenetére
Folytatva egy kicsit az 58P635 témát, engem az érdekelne, hogy a QLED technológiához képest milyen lehet ennek az elvileg sima LCD panelnek a képminősége? Jelenleg egy Sony tévém van, a kis méret és a hiányzó BT miatt váltanék esetleg erre a TCL-re, de a Sony kijelzője TRILUMINOS technológiával készült, ami kb ugyanolyan, mint a Samsungnál a QLED, és elégedett is vagyok a képminőséggel. És hiába írják a TCL-nél, hogy szoftveres megoldással javítják a megjelenést, én tartok tőle, hogy az visszalépés lenne... (erre gondolok: "a TCL által kifejlesztett Dynamic Color Enhancement automatikusan optimalizálja a színek élénkségét."). Van valakinek véleménye, tanácsa ezzel kapcsolatban?
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/0da622774c itt látható egyébként, hogy a mostani Sony tévém milyen az említett TCL-hez képest. Ja és ha az számít, főleg sportműsorokat szoktam nézni (futball, F1), valamint sorozatokat, filmeket. Játék egyelőre nincs tervben.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz Digitalis #13450 üzenetére
Másfél perc a bekapcsolás azon kuncogtam egy kicsit
Az árukeresőn vannak még ilyen gyögyszemek.
Nagyon sok műszaki dolognál van egy analfabéta aki lehordja az adott terméket a sárga földig.
4 éves 50DP600 alap model is tök jó képet ad casual szinten,azóta meg csak fejlődtek vmit.
A 65s ívelt tvm-ben is olyan jó VA panel volt kontraszt szempontjából(150e új tv),azóta se volt egy Philipsbe se olyan,de a Samu Q60 feketéje is elbújhat pedig az is edge led volt.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs