- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
Digitalis #13450 üzenetére
Másfél perc a bekapcsolás azon kuncogtam egy kicsit
Az árukeresőn vannak még ilyen gyögyszemek.
Nagyon sok műszaki dolognál van egy analfabéta aki lehordja az adott terméket a sárga földig.
4 éves 50DP600 alap model is tök jó képet ad casual szinten,azóta meg csak fejlődtek vmit.
A 65s ívelt tvm-ben is olyan jó VA panel volt kontraszt szempontjából(150e új tv),azóta se volt egy Philipsbe se olyan,de a Samu Q60 feketéje is elbújhat pedig az is edge led volt. -
123xyz
aktív tag
válasz
Digitalis #13381 üzenetére
Folytatva egy kicsit az 58P635 témát, engem az érdekelne, hogy a QLED technológiához képest milyen lehet ennek az elvileg sima LCD panelnek a képminősége? Jelenleg egy Sony tévém van, a kis méret és a hiányzó BT miatt váltanék esetleg erre a TCL-re, de a Sony kijelzője TRILUMINOS technológiával készült, ami kb ugyanolyan, mint a Samsungnál a QLED, és elégedett is vagyok a képminőséggel. És hiába írják a TCL-nél, hogy szoftveres megoldással javítják a megjelenést, én tartok tőle, hogy az visszalépés lenne... (erre gondolok: "a TCL által kifejlesztett Dynamic Color Enhancement automatikusan optimalizálja a színek élénkségét."). Van valakinek véleménye, tanácsa ezzel kapcsolatban?
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/0da622774c itt látható egyébként, hogy a mostani Sony tévém milyen az említett TCL-hez képest. Ja és ha az számít, főleg sportműsorokat szoktam nézni (futball, F1), valamint sorozatokat, filmeket. Játék egyelőre nincs tervben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest