Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz
xXxian #15871 üzenetére
A TCL megint gyagyásat alkotott, olyan, mintha csak a Viktor TV adásaira menne a gyorsmenü, -ahol végre gyorsan lehet elalvásidőzítőt kapcsolni- sajnos egyetlen egy applikávió esetében sem megy a távirányítók 3 vízszintes csíkos gombja, így ez a menü, csak a TV nézők jelentősen csökkenő számának hozzta el a megváltást. Ráadásul a csak hang (kép kikapcsolása) is megváltozott. A hétvégén már nem tudtam energiatakarékosan zenét hallgatni az MTV '80-on
-
saelin
veterán
válasz
xXxian #15815 üzenetére
Szerintem állítsd be ahogy a te szemednek és fülednek megfelel. Én nem szeretem pl ha túl szín hű a kép, mert szeretem ha élénkek a színek a kijelzőn. Természetfilmnél nagyot tud dobni a látványon ha nem csak zöld a fű, hanem szuper zöld!
Persze ez én vagyok, de valószínűleg neked is jobb ha a te szemednek tetszik és nem egy standard értéket látsz ami akár fakó és élettelen is lehet.
-
rumkola
nagyúr
válasz
xXxian #15618 üzenetére
Külső meghajtóról vagy streamelve, mozi módban, a kép teljesen folyamatos. Másnál is így kell lennie, hacsak nem elállítgatta a dolgokat.
Ez a judder, rángatás, csak PC ill. játékgép módban van, amikor 120Hz és/vagy 60hz + a Low Latency aktív. Ilyenkor a judder reduction nem működik. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
xXxian #15607 üzenetére
A tv esetében tökéletesen jeleníti meg. A probléma amit látsz a filmből ered, hogy csak 24 kepkocka van másodpercenként. Ezért volt jó anno a hobbit 48 fps-el, illetve most az avatar. Ezen semmi nem tud segíteni érdemben csak az ha több fps-el veszik majd fel a filmeket. Gyors mozgásnál meg a 48 fps is kevés.
Ha lecsereled a tvt másikra biztos nem lesz jobb, ha oledre csereled akkor még rosszabb, ha érzékeny vagy erre.
A kepinterpopacioval kell probalkoznod l, de az meg más hibákat fog produkálni.
Illetve minél nagyobb a képátló annál jobban látni ezt, tehát pici tvn nem venni annyira észre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLC programozás
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest