Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Nyilván, de szerencsére elég jó a lefedettsége. Volt már akinek itt valamelyik topikban ajánlottam. Nem is tudott róla. Egy darab dróttal bejött neki az adás. Nagyon hálás volt az ötletért.
Azt nem tudom, hogy a tv-re fel lehet-e valahogy heggeszteni a mindigtv go appot. Mobilon elég jó.
-
mihaly13
tag
Nekem van egy 50C635-m és a legújabb firmwareval V576-l elég jól muzsikál az eredetivel ami rajta volt nem vitte a kábelről a 4K műsorokat most júl működik ! Nem tudom hogy melyik jóbb a 635 vagy a 645 de mindenhol a 635-s drágább a 645-l és a 635-n 2 darab USB van a 645-n csak egy .
-
Redlight2
tag
Konyhàba ment egy 43" c645 ,nem rég szereltem fel a falra. Szerintem àràhoz képest baromi jò kis tv. Telekomnàl sikerült 70ezer körül elcsípni, de simàn megéri a 130ezres rendes àrat is. Hangja a 15nm-es konyhànkban bőven elég..sztem még 25ös hangerőnél magasabbra nem toltam fel
Alap TV, de azok közül a legjobb. Hasonlòt samsungban vagy 50ezrerrel dràgàbban kapni.
Nekünk megfelel, sőt..még túl is teljesíti az elvàràsainkat. Viktor féle c735-ös beàllítàsokkal hasznàlom plex+netflix+iptv-re. Eddig hibát nem nagyon talàltam. Talán csak annyit, h szeret tükrőzdnikonyhaszekrény összes nyomorult làmpàja visszaverődik... De ha nagyon zavar, azokat a làmpàkat amik pont szemben vannak lekapcsolom, mert az oldalròl érkező fények nem zavaròak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest