- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Nyilván, de szerencsére elég jó a lefedettsége. Volt már akinek itt valamelyik topikban ajánlottam. Nem is tudott róla. Egy darab dróttal bejött neki az adás. Nagyon hálás volt az ötletért.
Azt nem tudom, hogy a tv-re fel lehet-e valahogy heggeszteni a mindigtv go appot. Mobilon elég jó.
-
mihaly13
tag
Nekem van egy 50C635-m és a legújabb firmwareval V576-l elég jól muzsikál az eredetivel ami rajta volt nem vitte a kábelről a 4K műsorokat most júl működik ! Nem tudom hogy melyik jóbb a 635 vagy a 645 de mindenhol a 635-s drágább a 645-l és a 635-n 2 darab USB van a 645-n csak egy .
-
Redlight2
tag
Konyhàba ment egy 43" c645 ,nem rég szereltem fel a falra. Szerintem àràhoz képest baromi jò kis tv. Telekomnàl sikerült 70ezer körül elcsípni, de simàn megéri a 130ezres rendes àrat is. Hangja a 15nm-es konyhànkban bőven elég..sztem még 25ös hangerőnél magasabbra nem toltam fel
Alap TV, de azok közül a legjobb. Hasonlòt samsungban vagy 50ezrerrel dràgàbban kapni.
Nekünk megfelel, sőt..még túl is teljesíti az elvàràsainkat. Viktor féle c735-ös beàllítàsokkal hasznàlom plex+netflix+iptv-re. Eddig hibát nem nagyon talàltam. Talán csak annyit, h szeret tükrőzdnikonyhaszekrény összes nyomorult làmpàja visszaverődik... De ha nagyon zavar, azokat a làmpàkat amik pont szemben vannak lekapcsolom, mert az oldalròl érkező fények nem zavaròak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest