Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Most már 3féle külső lejátszóról (médiabox, Sony és Panasonic asztali UHD lejátszók) is teszteltem ezt a reccenést és sajnos nálam továbbra is látszódik, 24p anyagok esetén. És itt most nem a hagyományos 24p akadozást látom, hanem 4-5 percenként alig észrevehetően megugrik a kép, ha visszatekerek a filmben, ugyanazon a helyen nem jelentkezik, hanem 4-5 perc elteltével máshol. Minden beállítás a Vhiktor által ajánlott, a TV összes HDMI bemenetén jelentkezik, HDMI kábelek hibája is kizárva, valami a szemem is, más is érzékeli. Mi a fene lehet ez? Olyan, mintha pufferelne a TV, vagy kevés lenne a memória... A TV adás megy szépen, ott nincs semmi reccenés.
Illetve ami még feltűnt, hogy nagyon nagy az audio delay is, majdnem 300ms-ra kell állítanom az erősítőmön, hogy a hang szinkronban legyen a képpel, korábban a Pana plazmámom semmi ilyen nem volt. Az ominózus TV ugye egy 65C805.
-
törölt tag
Értem, köszi az infót. Szerencsére visszavették gond nélkül.
Ez már nem az a TCL volt, amit én ismertem...Visszakerült a helyére a régi P6006-os, ugyanazokat a filmrészleteket megnézve rajta, hát nem igazán van lemaradva a C615-től képminőségben, pedig sokkal újabb széria illetve magasabb kategória is az utóbbi... És lám, nincs akadás, tökéletesen megy. Ez még egy 2017-es belépő TCL, és a mai napig tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VR topik
- Hobby elektronika
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az EU miatt végez több termékbiztonsági tesztet a Shein
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest