Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Meg nem bántam, mert végül visszakaptam az árát, igaz az a procedúra volt vagy 2 hónap.
Maga a javítás kb. 2 hetet vett igénybe az elszállítástól kezdve mire visszakaptam,de rosszabb lett mint volt.
Szerintem, ha van még lehetőség a visszaküldésre, akkor a javítás meg se forduljon a fejedben. Én így járnék el.
Gondolom zavar a dolog, azért írtál ide.
A következő lehet hogy jobb lesz , de az is lehet hogy más problémája lesz, viszont az elállás joga meg fog illetni az új tv esetében is. -
Celtis
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Ha normál tartalomnál nem észrevehető, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Ha viszont zavaró neked így vagy úgy, akor elállás. A szerviz nem fog ezzel foglalkozni.
Amúgy szerintem minden LCD tv-n valamennyire sötétebbek a sarkok. A mérték a kérdés.
pl. [link] -
blakey
titán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
…a TV sarkaiban jelentkező sötétedés a nagyobb probléma, viszont filmnézés alatt nem feltűnő.
- LCD technológia velejárója, mindig ilyenek voltak, főleg a "hátsó ledesek",, élled esetében kevésbé érzékelhető. Ha zavar, akkor oledet kell választani, ott nincs ilyen jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor