- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #36159 üzenetére
Meg nem bántam, mert végül visszakaptam az árát, igaz az a procedúra volt vagy 2 hónap.
Maga a javítás kb. 2 hetet vett igénybe az elszállítástól kezdve mire visszakaptam,de rosszabb lett mint volt.
Szerintem, ha van még lehetőség a visszaküldésre, akkor a javítás meg se forduljon a fejedben. Én így járnék el.
Gondolom zavar a dolog, azért írtál ide.
A következő lehet hogy jobb lesz , de az is lehet hogy más problémája lesz, viszont az elállás joga meg fog illetni az új tv esetében is. -
Celtis
veterán
válasz
Ha normál tartalomnál nem észrevehető, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Ha viszont zavaró neked így vagy úgy, akor elállás. A szerviz nem fog ezzel foglalkozni.
Amúgy szerintem minden LCD tv-n valamennyire sötétebbek a sarkok. A mérték a kérdés.
pl. [link] -
blakey
titán
válasz
…a TV sarkaiban jelentkező sötétedés a nagyobb probléma, viszont filmnézés alatt nem feltűnő.
- LCD technológia velejárója, mindig ilyenek voltak, főleg a "hátsó ledesek",, élled esetében kevésbé érzékelhető. Ha zavar, akkor oledet kell választani, ott nincs ilyen jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Anime filmek és sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest