Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz TheMartin03 #34012 üzenetére

Esetleg próbáld meg kábellel adni neki a netet. Ha nincs Gigabites ethernet adaptered, akkor csak 100 Mbit lesz a gyári porton, de annak bőven elégnek kellene lennie fullhd felbontáshoz.
    Érdekes, hogy ledobálja 360-ra. Mintha sebesség nem lenne meg neki.
    Egy próbát megér szerintem.

Amúgy még szerencsém van, hogy nem használom semmiféle youtube, TV műsor nézés, miegymás feladatra a készüléket, csak mozira. Eleve úgy van beállítva, hogy csak alkalmazások módban induljon. De ugye DV filmek esetén így is vergődés van néha. Biztos agybajt kapnék, ha másra használva még jönne X darab új probléma.

Továbbá nem tudom, már tehetetlenségemben azon is gondolkozom, hogy beszerzek egy Dune HD Pro Vision 4K lejátszót és adok egy újabb esélyt a dolognak. Volt már egy próba, az sima Homatics box r 4k plus volt. De ott CoreELEC-el kendácsoltam, arra gondoltam induljon tiszta lappal ez a másik médialejátszó a Dune saját szoftverével, kendácsolás nélkül. Hátha...

Amúgy az amologic topikba beleolvasva is csak elmegy a kedve az embernek... Ott most épp azon ment a diskurzus, hogy a jól beállított CoreELEC-ek kukázódtak, mert ATV14-es frissítés kijött a boxokra és hiába nem azzal indítják, hanem a CoreELEC-el, kihat rá és kukázza a jó rendszer indulását/működését. Már megy a routerben letiltogatás a frissítésre és egyéb henkölések.
    Vicc ez az egész TV-s dolog már... Megnőttek az igényeink, a piros kispálcás csavargatós Orion időszakban bezzeg örültünk, ha kép van. Most meg DV meg minden... :DDD
    Viccet félretéve, elkeserítő, hogy akár TV belső rendszere, akár médialejátszó irányába indul el az ember, annyira összetett már minden, hogy nem egy egyszerű plug&play van, hanem kendácsolás, próbálkozás, hogy oké legyen. Mármint annak, aki a maximumot akarja. Aki megnézi az esti híradót, meg elindít egy SD tartalmat, annak kb mindegy és tökéletes.

• ρσгτσ

addikt

Mondjuk a menü laggolás, fagyás sem túl normális dolog. És hogy leugrik a felbontás, akad, az is lehet, hogy összefügg ezzel.

Én azért egy 10-20 másodperces áramtalanítással próbálkoznék. Vagy egy gyári visszaállítással, hogy megjavul -e. Aztán ha nem, akkor lehet csak FW újratelepítés segít. Ha segít...

Vagy ha nem akarsz ezzel szórakozni, leginkább az utóbbival, akkor elállás.

• Hiei555

aktív tag

A konzollal még elmegy azzal nem lesz gond én a PC miatt lettem figyelmes rá amúgy ha nem kötöm gépre lehet észre sem veszem. de ezt a youtubos dolgot én is láttam egyből össze hasonlítottam a pc-vel ahol semmi gond nem volt...egyszerűen hiába 1080p mondjuk és 60 fps nem érződött annyinak a tvn.

Új hozzászólás Aktív témák