Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya #6176 üzenetére
December óta volt rajta már minden, ami a XDA fórumra felkerül. Tavasszal a 626-tól vagy melyik óta próbálkozom a HDMI Arccal csatlakoztatni, és azóta minden egyes fw-nél jelen volt ez a csúszás, szal mintha nem lenne köze hozzá. Jelenleg egyébként asszem a 643 fut rajta, a 644-et még dög voltam feltenni (asszem az a legújabb)
-
BigBear
senior tag
válasz
Kiskutya #6067 üzenetére
Köszi.
Atmos hang nem lényeg, csak nem tudtam, hogy a Netflix mennyire teljes rajta.
Hadd zaklassalak még egy kicsit. Beleolvasgattam a fényerő körüli dolgokba. Mennyire lehet probléma a relatív alacsony fényerő? A 60UM7100-as LG-m brutál fényes tud lenni, bár semmi infót nem leltem mennyi az annyi. Ennél a TCL-nél azért mentek a viták, nem igazán tudom, hogy elég lesz-e. A szoba mondjuk nem brutál világos (sőt), meg leginkább este lenne használva. -
embe
nagyúr
-
RVR400
veterán
válasz
Kiskutya #6017 üzenetére
Nekem a Telekomos beltéri van rádugva HDMI-vel, majd a TV-be megy a hang, onnan optikán az LG házimoziba.
Azt vettem észre, hogy korábban (634-es FW előtt) a beltéri hangját hiába vettem lejjebb vagy feljebb, az optikán kijövő hangerőn ez nem jelent meg, tehát ha 1-esen, ha 30-ason volt a beltéri, akkor is ugyanúgy szólt, az erősítőn kellett mindig hangerőt szabályoznom. A 634-essel viszont már a beltéri hangját szabályozva is halkul vagy hangosodik a házimozi.
Nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e ilyen ,de valamit azért csak tákolgatnak a szoftvereken. Bár fura, hogy ennek már a kezdettől fogva így kellett volna működnie, de csak a 634-esnél sikerült megcsinálni, hátha később a többi banális problémát is orvosolják (pl. a 4K-ban továbbra is képarányhibás gyári lejátszót).
Meg mondjuk továbbra is idegesítő, hogy a TV-t 1-es hangerőn kell hagynom, ha a házimozin megy a hang, mert amúgy kint marad a néma ikon...
-
-
laci1892
őstag
válasz
Kiskutya #5862 üzenetére
Üdv
A napokban tv nézőben vagyok, és azért írok mert ár - érték arányban szembe jött Velem a TCL 55" c715. Elég szimpatikusnak tűnik. A va panel számomra kifejezetten örvendetes.
Tanácsot szeretnék tőletek kérni.Szeretnék érdeklődni hogy, van valakinek hosszú távú tapasztalata vele?
Milyen a szervízháttér, nem problémás tv?Mindent köszönök előre.
-
-
sivi
csendes tag
válasz
Kiskutya #5820 üzenetére
Azt figyeltem meg hogy a YouTube 60fps-es videók elég rendben vannak, sőt a letöltött Gemini Man ami szintén 60fps az is. A többi ami ~24fps az akad, főleg a nagy Panoráma képeknél. Gondolom itt a mozgáskezeléssel vannak gondok. Csak arra lennék kíváncsi hogy másnak is ilyen-e?
-
mikrofon
veterán
válasz
Kiskutya #5768 üzenetére
Ezt nem csodálom :D Furcsa egy toppik. Én is csak addig olvastam amíg meg lett az enyém...
Én azzal magyaráztam magamnak a furcsaságát, hogy a hallás az nagyon spéci érzékelés és nem lehet objektíven meghatározni mint mondjuk a látást, így aztán vagy van valakinek vagy nincs vagy csak azt hiszi hogy van ;)Azt viszont tényleg nem ismerik ott hogy valaki "olcsón" akár jót, maga számára jót. Mondjuk mint egy TCL c715 TV...
-
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya #5766 üzenetére
Igen, ott a belépő kategóriát úgy értelmezik, hogy az user belép a házimozi világába - vagyis mot veszi az első szettjét.
Pedig itt a PH-n meg más fórumokon az a bevett szokás -szerintem- hogy a belépő kategória az az árra vonatkozik. Pedig lehet találni a hirdetésekben olcsóbb cuccokat, amiktől az ember szája mosolyra görbül. -
bzoli71
csendes tag
válasz
Kiskutya #5736 üzenetére
Elég sok tesztet néztem végig, sőt itt a fórumon is rákérdeztem, de nem használt senki... 3 üzemmód, nincs rajta kijelző, csak led színével jelzi, hogy milyen üzemmódban van... középkategória közepe.... mint ahogyan az ára is...
Az Aerial Dream képernyővédőt feldobnád kipróbálni? Gyönyörű drónos felvételek a világ sok pontjáról, csak nagyon picit akadozik... kíváncsi lennék nálad folyamatos-e... Mi BOX S-en tökéletes...
-
penge111
addikt
válasz
Kiskutya #5716 üzenetére
Ha felteszek egy új fw-t, akkor gondolom a csatornabeállítás oda? Mert anno kb 1-2 órát pöcsöltem vele, vagy valahogy le lehet menteni pendrivre a csatornabeállításokat, hogy valahogy visszavarázsoljam majd? nekem azt hiszem 606 fw van azzal jött a tv, a sávosodást leszámítva semmi gondom azzal a szoftverrel, amit ugye nem is fog semmi fw megoldani... Ezért is ódzkodok újra frissíteni.
-
GoZoL
senior tag
válasz
Kiskutya #5715 üzenetére
Ahogy írtam, automatára állítva egyből megjelenik a dolby digital piktrogram pedig még egy hang nem szól a tv-ből csak a menü hang. Hiába indítok el 5.1 filmet a center hangsugárzó nem megy. Optikai kábelell mindjárt kipróbálom.
Ezt a fw-t csak xda developer oldalról lehetséges? -
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #5691 üzenetére
A hang nálam nem csúszik. Akadni csak akkor akad ha van felirat is. Azt már nem szereti. De alap lejátszónak szerintem tökéletes.
Shield TV Pro és Ugoos is a TV-re van kötve. Engen így nem zavar.Érdekesség: hiába 10bites QLED panel van a TV-ben de egy 12bites FEL típusú DV film esetében látható a különbség a 10bites MEL-hez képest!
-
GoZoL
senior tag
válasz
Kiskutya #5669 üzenetére
Hihetetlen de nem működik.
Plex app, Xplay csak sztereóban küldi át a jelet az erősítőnek. HDMI ARC-ot használok és jeltovábbításnál autmaikust állítottam be akkor az erősítőn megjelent a dolby digital piktogram de a film elindításakor csak a front hangfalak szólnak.
Netflix appnál tökéletes a hang, 5.1 működik.
XDA fórumon ezt találtam, a TCL support nem válaszolt a problémára. -
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #5679 üzenetére
Nekem előtte egy Logitech z906 volt rá kötve és azt váltotta a JBL de nem csalodtam!Sőt hang minősègben,Basszusba sokkal jobb a JBL! terhangzasba jobb a z906! hissz 5 külön álló hangszóró van de mint írtam hogy picivel nagyobb mint 1 méter széles kis cuccbol jön a hang de abszolút nincs az az érzés hogy onnan jön a hang van itt is térhangzás csak nem olyan precíz! Na meg hogy ilyen kis hangszorokbol milyen hangerő préselődik ki hihetetlen
torzításnak nyoma sincs bármilyen beállításnál lehet az max hangerő max basszus! Le a kalappal
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #5649 üzenetére
Figyu nem tudja azt amit egy igazi 5.1 de... most az én JBL bar 5.1 ből kiindulva mondom ezt úgy hogy előtte 5.1 volt és van is most is!olyant tud hogy pl akciónal a toltenyek a fűled mőgőt repkednek stb mondjuk az enyém multibeam technologias na mind1 azért nem lehet össze tenni egy igazi hazimozival de azért meglepő hogy mit tud!és nincs kabel rengeteg sem!
a basszus na az igazi fal rezgetős!
-
-
-
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya #5598 üzenetére
szószó, a menü tényleg k-ra be tud lassulni, főleg, ha épp külső HD tartalmat dolgoz fel a TV processora. Mondom ezt telejesen laikusan és "éretlenül", tekintve, hogy ez a TCL 65C715 életem első smart TV-je. Furcsa, hogy a telefonokon / PC-n megszokott lassulás akár egy TV-n is jelen lehet
Ettől függetlenül maximálisan elégedett vagyok vele. Ennyi pénzért szvsz annyit kaptam, mint más a duplájáért.
-
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya #5591 üzenetére
"nemtom miért nem ismeri fel az srt feliratot a saját lejátszója pedig az lenne a legjobb"
Huhh, kicsit hézagosan olvasok így néhány liter fröccs után, szóval a TV saját beépített (előre telepített) médialejátszójáról beszélsz? Mert mindenhol azt írták, hogy arra rá se nézzek, az nem jó semmire, úgyhogy eddig ki sem próbáltam.
Máris megnézem, lehet, hogy azzal megoldódik a gondom?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Family Link
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest