Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Kiskutya #6017 üzenetére
Nézd már meg légy szíves, hogy tudsz-e a tévénél csatornát léptetni!
Feltettem ezt a V640-est, de nem lehet léptetni, csak ha beírom a csatornaszámot, akkor vált.
Most ha így váltok, akkor kiírja a csatorna nevét, de a száma halvány.
Lehet kellene neki egy reset.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
RVR400
veterán
válasz Kiskutya #6017 üzenetére
Nekem a Telekomos beltéri van rádugva HDMI-vel, majd a TV-be megy a hang, onnan optikán az LG házimoziba.
Azt vettem észre, hogy korábban (634-es FW előtt) a beltéri hangját hiába vettem lejjebb vagy feljebb, az optikán kijövő hangerőn ez nem jelent meg, tehát ha 1-esen, ha 30-ason volt a beltéri, akkor is ugyanúgy szólt, az erősítőn kellett mindig hangerőt szabályoznom. A 634-essel viszont már a beltéri hangját szabályozva is halkul vagy hangosodik a házimozi.
Nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e ilyen ,de valamit azért csak tákolgatnak a szoftvereken. Bár fura, hogy ennek már a kezdettől fogva így kellett volna működnie, de csak a 634-esnél sikerült megcsinálni, hátha később a többi banális problémát is orvosolják (pl. a 4K-ban továbbra is képarányhibás gyári lejátszót).
Meg mondjuk továbbra is idegesítő, hogy a TV-t 1-es hangerőn kell hagynom, ha a házimozin megy a hang, mert amúgy kint marad a néma ikon...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest