Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Vhiktor
üzenetére
Pont a C715 az ami DV módban nagyobb fényerőt tud mint HDR10-ben.

A legutolsó fw verzióval HDR10+ és DV között minimális eltérés van. Amiben eltér az a sötét jelenetnél Dolby Vision FEL anyagnál a fények árnyékai jobbak mint HDR10+ képnél. De még a FEL vs MEL anyagnál is van eltérés ebben illetve a nagyon világos jelenet DV Fényes módban jóóó fényes.
A sötét jelenetnél a legjobb összehasonlítás a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Az alap videósáv HDR10+. A DV sáv pedig FEL típusú. Ha a FEL-t átalakítom MEL-re akkor is látható, hogy az árnyékok nem olyanok mint az eredetiben. MEL=HDR10+ extra fényerővel.Ez a player led meg tv led megnevezés gondolom a Low-Latency Dolby Vision vs Dolby Vision módot jelenti csak valami újfajta csilivili kitalált megnevezéssel.
Az Ugoos lejátszóm tudja mind2-t. Az LLDV-t van amikor használom de csak HDR10-es filmeknél.
pl Star Trek filmeknél szerintem muszáj mert HDR10-ben nagyon sötét. -
Zoli1222
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szia!
Olyan kérdésem lenne, h volt előtted egyszerre esetleg egy 728 és egy u8qf? Állítólag a tcl feketéje nagyon harmatos a hisense-éhez képest. Vagyis, h inkább már szürke, mint fekete.
Most már tuti, h e kettő közül választok. Az xbox témát nem akarom elengedni. 1-2 éven belül szeretnék azt is. Addig max netflix/amazon/hbogo/youtube menne a tv-n főleg.
lg oled c11 lett volna a tuti, de a dupla felár nagyon sok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
dropi
senior tag
-
turho
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Akkor bug.... Egyébként nekem nem tuszta ez a led mozgástörlés. Mit csinál(na) és hogyan. Amit látok, hogy sötétebbre vàltozik a kép.
Egyébként azt sejtettem, hogy más paraméter állítása befolyásolja, hogy lehal a brightness....
Én írtam már a TCL-nek is emiatt, de nem jött válasz.Kiskutya: ha kockázatmentes, lehet hogy kipróbálom hétvégén
-
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
A bemutatkozó videód alapján, szerintem hasznos lenne még egy beállitási segédlet és ajánlott beállítás a c728-hoz.
Illetve én személy szerint nagyon örülnék egy érthető leírásnak is, hogy hogyan tudom saját magam otthon kalibrálni, a legtöbbet kihozni a c728-amból, úgy hogy rendelkezem egy ColorMunki Display kalibrációs eszközzel. Ezt a monitorjaim kalibrálásához használom is, de nem jöttem még rá hogyan tudnám az androidos C728-as TV-men.....
De ugyan ilyen leírás, bemutató hasznos lehet azok számára is, akiknek nincs ilyen készülékük sem.Amúgy meg sok sikert a csatornádhoz. Érdekesnek ígérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- DJI Osmo Pocket 3
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A HDR meg DV témában én már azzal is elégedett lennék, ha ugyanolyan lenne
szerk: tovább olvastam...728 ...nekem 725 van, de akkor is várom!