- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
"Az Ugoos lejátszóm tudja mind2-t. Az LLDV-t van amikor használom de csak HDR10-es filmeknél."
Azt tudod esetleg, hogy ilyet az nvidia shield tv pro 19 is tud? Ha igen hogy lehet ezt elvarázsolni?Azt már írtad, hogy DV-ből az nvidia csak a mel-t tudja a fel-t nem idáig számomra nem is volt ismert a két fajta DV......
-
Vhiktor
nagyúr
Persze ezt értem amit mondasz, hogy jobban tetszik, de ha műszerrel kimérnéd, akkor látnád, hogy nem a szabványt követi, sokkal világosabb nála és a színek is el vannak csúszva, kb minden esetben.
Nyílván ez a teszteknél fontos, hogy objektíven össze lehessen hasonlítani a tv-ket.
Pl most hétvégén kalibráltam egy 83 collos Sony A90J oledet és ott kalibráltan a HDR-nek kb 10-20%al nagyobb volt a fényereje a Dolby Visionhöz képest és színhelyesebb lett a végeredmény mint DV módban.
Igen a player és TV led az amire gondolsz.
De vannak olyan sony tv-k amik nem tudják a tv ledet (kb egyisk sem, az A90J pl tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest